Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhate
őstag
hali
ugy nez ki tenyleg a topmap os terkepek a legfrissebbek azon pl az m0 uj szakasza is rajta van mikozben a navteq 2013 q2 esen meg nincs
-
-
pumpa2
csendes tag
Sziasztok! Pár napja használom a Primo 2.4 szoftvert a navimon, és egy olyan hibával találkoztam amit nemtudok megoldani. A térképcserélő funkció jól működik,de ha Navteq térképpel tervezek utat, a szimuláció közben kikapcsol a készülék , és újraindul , elég az utitervbe belenézni ugyanez történik. Ilyenkor a Primo mappájába egy crash nevű txt fájl is megjelenik, gondolom ez segítség lehet egy hozzáértőnek, nekem semmit sem mond, ha valaki tud segíteni, bemásolom ide ezt a txt fájlt.(és ha nem ütközik szabályba)
Köszönöm ! -
Sziasztok
Navon N490 Plus-ra felmegy a 2.4-es Primo is vagy iGo 8 kell hozzá?
-
balika55
csendes tag
-
kalmika72
csendes tag
Meg tudná valaki elmondani hogy miért van az hogy bármi skint rakhatok a skin mappába,az IGO nem látja?Persze felbontásnak megfelelően; droidról van szó.Lehetséges sys-be engedélyezni kell?Köszi
-
plajos
aktív tag
válasz
dzson1 #15525 üzenetére
Szia!
A sys.txt-ben is meg lehet adni a kívánt szöveget. Mobil sebességmérésnél pl. így:[speedcam_category:1]
activated_spoken_type=speech
activated_speech="Mobil sebességmérő kamera az útvonalon."approach_beep_distances=300
approach_beep_spoken_type=speech
approach_beep_speech="Mobil sebességmérő kamera."overspeed_spoken_type=speech
overspeed_speech="Lassíts!"
overspeed_min_speech_repeat_delay=20Ha WinCE verzióra kell, akkor javaslom használd [ezt a barnding.zip-et] ebben minden szöveg helyesen és magyarul van benne, bónuszként kapsz szines POI-ikonokat is.
-
Chieftec
őstag
Sziasztok!
Vettem egy GPS-t használtan (Asus R700T, iGO 8). Az lenne a problémám, hogy nem mondja navigálás közben a megszokott "menj tovább X km"-t. Hosszú utaknál ez eléggé hiányzik. Minden egyebet kanyar, körforgalom, stbstb, mond csak ezt nem. Bori hang van beállítva. A hangokat megnéztem, megvannak az ide vonatkozó fájlok az SD kártyán.
Mitől lehet ez?Köszi előre is!
-
Lajhar
csendes tag
LENOVO A820 mobilomon az Igo Primo (V9.6.7.2356 ) a TTS MAGYAR hangnavigáció nem müködik!
Egy jó megoldás nagy segitségemre lenne! Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest