Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromano
csendes tag
Hali! Csak az igo-n belül, más minden oké vele.
-
nacant
csendes tag
...megvan a skin, de nem jelenik meg! Csináltam a content mappába egy skin mappát, abba belehelyeztem. A beállításokban a kijelzőnél kiválasztottam a nappalit és az éjszakai felület témát, de semmi nem változott. Mit csináltam rosszul?
-
m.jeno
senior tag
Ezek szerint Te nem használod a Gurjon skint, mert az alapban vannak csak ezek a beállítások.
Jelen esetben te akkor amikor volt még Navigációs menüd, akkor a kikapcsolás gomb mellett lévő ikonra (mitha lombikm vagy nem is tudom mi lehet az) klikkeltél és abban az első menüsor a Navigációs menü kihagyása-t kipipáltad, ezzel egyidőben a menüd az alsó soron jelent meg ( Bezásárs, keresés, utvonal, egyebek).
Innen visszatérni úgy tudtál volna, hogy a bezárás gombot megnyomod majd a menü gombot hosszan nyomod, és amikor megjelenikújra a menüablak, akkor a kikapcsolás melletti gombra klikkelve a feljövő menüből az első menüpontnból a Navigációs menü kihagyása-ból kiveszed a pipát.
Az alaphelyzetbe állítással kezdheted újra az összes beállítást. -
nacant
csendes tag
Alapbeállítások visszaállításával sikerült visszahozni a menüt. Kösz a segítséget
-
nacant
csendes tag
Eljutottam a beállításokig, de ott nem találom az extra beállításokat, csak ilyenek vannak, hogy:
-Hangok és figyelmeztetések
-Gyorsmenü testreszabása
-Kamion
-Forgalom
-Útvonal-beállítások
-Térképbeállítások
-Képi navigáció beállításai
-Kijelző
-Területi beállítások
-Útvonaladat figyelő
-Konfigurációs varázsló
-Alapértékek visszaállítása
Nálad szerepel még ezenkívűl más menüpont is? -
nacant
csendes tag
Addig nyomkorásztam a primot míg a "kezdő" ablaka el nem tűnt és helyette a menü gomb megnyomásával csak egy sáv jelenik meg alól (keresés, útvonal, egyebek). Hogyan lehetne ezt vissza állítani?
-
DM43
Topikgazda
válasz
Rottenbiller #171 üzenetére
Ép? Miért, bántják egymást?
-
DamonBounce
tag
Sziasztok!
Ez a junction view magától kapcsol be? És csak bizonyos helyeken? Vagy mindenhol működik? Feltettem, és semmi beállítást nem találtam :/
-
nacant
csendes tag
Nem kellett semmit sem átírni sem a sys.txt-ben, sem a save mappában. Az volt a gyanús mikor először indult, hogy egyből betöltött mindent minden előzetes dolog nélkül, pl. nyelv, hang, időzóna, stb. Gondoltam csinálok egy alapbeállítást, újraindult és azóta ketyeg...
-
Atom Maki
tag
Még azt is furcsállom a sys.txt-ben, hogy a legtöbb bejegyzés előtt ott van a pontosvessző ";" ami arra utalhat, hogy az csak egy comment jellegű bejegyzés, és nem veszi figyelembe a program. Nekem pl. ilyen is van benne:
[interface]
show_exit=1
resolution_dir="480_272"
vga=0
extra_settings=1;[rawdisplay]
;highres=0
;screen_x=480
;screen_y=272
;stretch=1Szerintem csak az [interface] szekcióban lévő utasításokat hajtja végre a program, a többit nem, mert előtte ott virít a ";".
De lehet, hogy nincs igazam.
-
Atom Maki
tag
-
Atom Maki
tag
Ha ez a hibaüzenet a térkép megnyitásánál: "Nem talál gps vevőt", akkor meg kell neki adni a port és a baud értékét a sys.txt [gps] szekciójában.
DE NEM CSAK ott, hanem a "save" mappában lévő system.ini fájlban is!!!Valami ilyesmi van annak a legelején:
[gps]
last_gps_date="2010.05.27"
last_gps_time="12:33:51.000"
port="7"
baud="57600"
gpstime="1274962866"Ha nincs benne a vastag betűs rész, akkor ki kell egészíteni azzal, természetesen az adott kütyüre vonatkozó paraméterekkel. (IGO8 megmondja amúgy a port és a baud értékét
)
Ha ez megvan, akkor már talál műhódat a primó.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #158 üzenetére
egész jól elbeszélgetek itt magammal...
szóval sikerült kiderítenem: tudja.
szerkesztettem egy útvonalat, a jelenlegi pozíció --> 3 különböző cím --> vissza a jelenlegibe.
pl. BP(gps) -->Szeged-->Győr-->Kecskemét-->BPha a sorrend nem optimális, akkor az egyebek menüpontban az átrendezés mellett aktiválódik két újabb menüpont is:
Útv.pontok optimalizálása: ez a kezdő és végpontot meghagyja és a köztes pontokat rakja optimális sorrendbe = BP(gps)-->Kmét-->Szeged-->Győr-->Bp)
Útvonal optimalizálása: tulajdonképp annyi a különbség, hogy az utolsó címet, amit célként jelöltem ki (vissza a kiindulási helyre) belekeveri a többi útpont közé = Bp(gps) --> Kmét--> Szeged--> Bp-->Győr)
*a példa nem valós, csak az érthetőség kedvéért.
-
Wolfskin
őstag
mondjuk azt nem tudom, hogy olyat tud-e, hogy ha van 10 köztes pontod, de mindegy a sorrendjük (pl. 10 levelet kell elvinned 10 címre), tervez -e optimális (pl. legrövidebb) útvonalat?
egyelőre azt sikerült elérnem, hogy kézzel szerkeszthetem a sorrendet, ilyenkor mindig újratervez, de tíz célpontnál ez már túl sok kombináció. ragaszkodik a megadott sorrendhez...
-
Wolfskin
őstag
Útvonaltervezést az alapverzió is tudja:
menü/útvonal/útvonal létrehozása
ott alapból a "jelenlegi GPS-pozíció"-val indít
kattints a mellette lévő zászlóra: "kezdőpont megadása" vagy "mégsem"a kezdőpont megadásával választhatsz a szokásos keresés menüben: címet, poi-t vagy keresést a térképen.
pl. keresés a térképen, megjelenik a térkép, ráböksz egy pontra (lehet nagyítani, görgetni), és jobb alsó sarok: "legyen kezdőpont"
utána a kép bal ldalán lévő "+" -ra kattintva ugyanígy megadhatod a többi pontot/pontokat.
a kuka ikonra kattintva bármelyiket törölheted, az egyebekben tudsz variálni a sorrenden (átrendezés)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Fotók, videók mobillal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Renault, Dacia topik
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest