- Honor 200 Pro - mobilportré
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
Botigta #14602 üzenetére
Korábban én is üzemeltettem egy ingyenes tárhelyen egy mindent egy helyre összegyűjtött fórumot, de az üzemeltető beadta a kulcsot, és a több évi munka oda lett. Minden előzetes figyelmeztetés nélkül megszűnt (bár korábban sem lehetett mentést készíteni róla). Egyrészt saját pénzen nem áll szándékomban újra kezdeni, másrészt a munkát sem kezdeném elölről. Van itt más olyan fórumozó is, aki hasonlóval próbálkozott, gondolom majd jelzi neked. Ha nem, akkor megtalálod ebben a topikban.
Ez még működik, szerintem ez is elég jó hely. [link]
Persze ha mindenhez hozzá akarsz férni, akkor célszerű itt is regisztrálni. Mivel elég síkos a terep, a legtöbb helyen elvárják ahhoz a regisztrációt, hogy mindent láss.Doky1988
Feltételezem ennek az az oka, hogy személyautóhoz csak egyféle beállítás szükséges, a TIR-ből meg rengeteg féle létezik(szélesség, súly és hasonlók szerint). Ettől még indulhatna egy default beállítással, lehet hogy van is ilyen, csak mivel én nem kamionozok, ezért nem is tudok róla (igazából nem is érdekel).
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Horgász topik
- Monitor hiba topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest