- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tipli9987
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az miért van, hogy a sebességhatár táblát, csak a kiemelt utakon mutat, és figyelmeztet gyorshajtáskor. A kisebb utakon csak az aktuális sebességet mutatja, és mehet bármennyivel, nem figyelmeztet. A térképp friss, azzal nem lehet gond. Vagy lehet hogy túl sokat várok el?
-
Tipli9987
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni a dimka skin-nél, hogy lehet előcsalni a képernyővédőt? Vagy mikor jelenik meg? Azt hiszem a beállításokba beállítottam hogy legyen, de semmi jelét nem tapasztalom. A másik gondom, hogy sebességhatár túllépéskor, semmi reakció, se kép se hang. Mi lehet az oka? Pedig azt is beállítottam. Igazából nekem a GPS csak figyelmeztetésre kell, gyorshajtáskor, útvonal megadás nélkül. Erre kellene egy szuper progi, mutassa az aktuális sebességet, a sebességhatárt, és jelezzen ha túl lépem, csak ennyit kellene hogy tudjon.
-
Tipli9987
csendes tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy lehet azt elérni, hogy a navigációt ne kelljen állandóan bekapcsolgatni. Ha leállítom az autót, akkor egy idő után visszaszámol és kikapcsol, ez nem is lenne baj, de ha beindítom az autót, újra kap áramot a szivargyújtóról, vissza már nem kapcsol magától. Ezt nem lehetne automatikusan elérni valahogy, hogy bekapcsoljon? Amit szeretnék elérni, hogy érthető legyen: Az az hogy szóljon állandóan ha túl lépem a sebességet. Sajnos gyakran előfordul, ezért szeretném magam rászoktatni, hogy ne így legyen. De ha elfelejtem bekacsolni a GPS-t akkor ugrott a terv. Azt szeretném ha állandóan üzemelne ha kap áramot a szivargyújtóról (bekapcsolás nélkül), és kikapcsoljon ha nem. Van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest