-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Akkor ott vmi gebasz van, T60-tól egészen T500-ig ezek működtek nekem mindig
Power Management Driver fent van? Az pl kell a Hotkey-hez(#70507) Aggregátor
Van Neked SSD-d? Mert nekem a T500 nem volt gyorsabb Win8-cal, mint Win7-tel, pedig mind a két OS-t ugyanazon az SSD-n próbáltam
-
Imi91
aktív tag
Ugyan ez van nálam is. Még a múlthéten simán felrakta a dolgait a System Update-el, most felrakott valamiket, de kevesebb dolgot telepített eleve, ami még nem is lenne baj, mert nem nagy dolog felrakni manuálisan se.... A Hotkey szoftver is egy hulladék, nem működik!
Ja és a legjobb mikor a Bt-t telepíteném manuálisan és ki írta kapcsoljam be a BT-t, de hogy mikor az FN+F5-re semmit se csinál mert elvan cseszve a hotkey-es szoftvere?
-
Pár hete telepítettem, igaz 64 bitest és W500-ra, de semmi gond nem volt.
Előbb hagytam, hadd szedje le a Win Update a motyókat, ha az végzett a pár körével, jött a Lenovo féle update, feltett mindent, működött minden.
Igaz, egyszer megfagyott közben, szerintem azért, mert manuálisan frissítettem valami drivert, miközben ő is akarta. -
-
-
-
-
-
-
solaris7
tag
Ő a te embered Optibay keret és nem is kell sokat sem várni rá
-
Tikakukac
titán
-
evone
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Thinkpad X1 Yoga 7th 14" FHD+ IPS érintő i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Precision 7560 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest