- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoboGuru
tag
válasz
#59070464 #89454 üzenetére
Én W520-al 4338-as dokkolón használok 2 monitort, a harmadikat meg a dokkoló USB3.0 portján ezzel hajtom meg zökkenőmentesen (felbontás: 1440x900).
Annak ellenére hogy a W520 csak USB2.0 sebességet tud a dokkoló USB3.0 portján!
Ugyanaz az FHD video kb 10%-al eszik többet USB-n mint dokkolón hajtva. -
tomistarkapi
tag
válasz
nekem egy x230-ason hasonló problémám van. Sajnos hitelt érdemlően még nem tudtam utána járni, de amit eddig tudok:
az egyik járható út elvileg egy MST HUB mondjuk egy ilyen ezzel 2 darab ugyanolyan moncsit egybe tud virtualizálni magyarul lesz egy 3840X1080 felbontásod ami tud funkciónálni egy kiterjesztett asztalként.
másik ha fogsz valami displaylink kompatibilis usb dokkolót persze ha akarsz sávszélességet akkor nem árt usb 3.0-ban gondolkozni. Minden nagy gyártónak van ilyenje. link
aztán van egy olyan is, hogy daisy chainable monitor amikor meglátod az árát akkor egyből fogod tuni, hogy nem ezt keresed.
fogok csinálni egy updatet. Az USB 3.0 dokkoló már elvileg úton van. Az MST hub meg ha még bele fér ebben a hónapban.
-
azbest
félisten
válasz
A frescologic chipsetes usb3-vga átalakítóm nem működött jól az expresscard slotos usb porton egy t61-ben. Ugrált a kép. Valószínűleg túl kevés volt hozzá a proci, mert a t430 saját usb3 portjában ha valami nagyon cpu terhelő dolgot csinálok, akkor is van hogy villog picit. Érdekes módon a t430-ba dugva ugyanazt az expresscardot és arra kötve az adaptert egyáltalán nem működött. Talán kevés tápot kapott.
A frescologic usb2 -re dugva csak 800x600-at tud. Szóval ha valaki pár dolcsiért akar usb3-asat és új, usb3 core-i procis gépe van, az lehet elmegy egész jól, de túl sokat nem érdemes várni tőle.
Lehet, hogy más fajta chipsetes adapter máshogy működik, de az olcsó usb3 vga-knak erős proci kell. Lehet hogy displaylink chipsetes jobb lenne, de az drágább.
(#89500) Krix : jaja, az displaylinkes. Ha nem videózni akar, hanem szöveget nézni és hasonló ritkábban változó tartalmat, akkor usb2 is jó lehet. Ha gyakran változik a taralom, az eszi a procit és lassíthatja a gépet.
(#89498) Balinov
ha konkrét típushoz hirdeti, akkor illik működnie. 1500 forintért vettem t430-hoz én is.
Ha típus nélkül valami általános hirdetés, azt nem érdemes bántani, mert ha nem thinkpadhez való, akkor lehet a sata csatoló nem működik vele. Vagy ha régebbi modellhez való, akkor a gépbe nem passzol. Plusz, ha típushoz való fiók, akkor szokott lenni hozzá előlap is és akkor nem kell leszedni az optikai tálcájáról a gyárit. Más típushoz való azért sem szerencsés, mert más lehet az előlapja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 3593 i3-1005G1 / 8gb ddr4 / 250gb m.2. / Töltővel
- Dell Precision M4700 laptop (i7, 16gb, 256 SSD, Quadro K2000M)
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- Nagyon jó állapotú ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) GA403UV-QS020W 1TB SSD, RTX 4060, 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest