- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ogard
tag
válasz
Frawly #101767 üzenetére
A macbook air hatás egyértelmű, hiszen maga a fő thinkpad tervező, David Hill is beszél erről, de az első lépés az x300-volt, aztán jött a x1carbon:
http://blog.lenovo.com/en/blog/david-hill-design-favorite-lenovo-thinkpad
Hill 25 év után visszavonult (előtte még kiverekedte a retro thinkapdet, ami végül is az x220 carbonosított változta lett, vagy fordítva, ahogy tetszik.) de most, hogy már nincs a lenovonál, változnak a dolgok. (sajnos.)
Hill egyébként blogolt is, ahhoz képest, hogy tolni kellett a céges dumát, nagyon izgalmas volt a dizájnról olvasni, minden Thinkpad rajongónak tudom javasolni: http://blog.lenovo.com/en/author/dwhill/ -
HSM
félisten
válasz
Frawly #101767 üzenetére
"De magába a TP-vonalba ezt kárt volt beleerőltetni, aki TP-et vesz, masszív workstation gépnek szokta venn"
Pont ezaz... A legtöbb munkaállomásnak azért nincs szüksége rá, hogy egy kisebb meteor becsapódást is túléljen a gép...Átlagos hurcolászást megfelelő tokban meg vígan bírnak ezek a modern Thinkpadek is. És a szokásos WS feature-ok is megvannak, mint a jó billentyűzet (tudom, ezzel nem mindenki ért egyet), halk, hatékony hűtés, dokkolhatóság, pöcökegér, és igen, szerintem kellően masszívak is.
Egy consumer gép kézbevételekor én a legtöbbször sikítani tudnék, hogy még meg se fogtam de már nyöszörög a tejfölöspohár műanyag, hát ilyen egy Thinkpadon azért nincs... Szóval én ezzel nem látok problémát. Teljesen jók arra a felhasználásra, amire százával veszik a cégek.
(#101770) Tikakukac: Amúgy nem feltétlenül butaság, hogy újítanak is... Pl. én örülök, hogy volt ez a vékony, könnyű típus a 460-asok közül.
(#101771) TunerJoe: Köszönöm, teljesen jó észrevétel, nem is terveztem használni benne a gépet, pont ezért.
Nekem csak arra kell a tok, hogy megvédje amíg szállítom, elsősorban a hátizsákomban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gumi és felni topik
- Házimozi haladó szinten
- Battlefield 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- BestBuy ruhás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- hp omen 15
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- XPS 17 9720 17" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest