- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Előkészítés mindenképpen van bennük, így antennát nem kell, kártyát pedig - eladótól függően - 3-5 ezer Ft körüli áron be lehet szerezni, akár innen a Hardverapróról is (én pl. naga fórumtárstól vettem annak idején az Intel 2100B helyett Atheros B/G kártyát, őt tudom ajánlani).
A beszerelés nem egy nagy etvasz, kb. 5 perc alatt megvan.
Egyébként szerintem csak nem értenek hozzá annyira a GSM boltosok, akik itt árulják óccsóért őket.
-
N.GÁBOR
aktív tag
Napfénysüti, Clown: Köszönöm, hogy megnéztétek a gépet. Kicsit még gondolkodom, de éppen ma volt alkalmam tesztelgetni egy T60-at (korábban nem nagyon láttam,talán csak egyszer) és eléggé megtetszett.
Nah, de a végén még annyit dilemmázok, hogy nem állok meg a T400S-ig
Üdv Gábor
-
Shadowfax
addikt
Sajnos a Lenovo Jótállási Nyilatkozat ezt a problémakört nem ismerteti egyértelműen, de szerintem ha pl. a vinyó romlik el, baromira nem fognak azzal törődni, hogy más kijelző van a gépben.
De ezt érdemes lenne a szerviztől megkérdezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest