- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 
			  Mobilarena Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

taltos senior tag válasz  adnoctum18

üzenetére adnoctum18

üzenetéreMár linkelték. Azóta szerintem már vittek is el pár darabot, ami már nincs is kirakva.  A billentyűzet és palmresthez: A billentyűzet valóban probléma (már a hajlós fajta), de vagy csak a magyarországi szervíznek köszönhetően, vagy globális megoldásként nem problémáznak azon, ha ezért bárki visszaviszi garanciában. Mivel ezeket a gépeket garanciával vásárolja az ember, így ez nem tudom miért lehet probléma: ha kell 50-szer adom vissza, és ők 50-szer vissza is veszik. Persze a fáradság gond lehet, de 2 dolog azért jellemző: lehet dolgozni a gépen addig, amíg megjön az új billentyűzet, a cserével meg általában nem szoktak órákat rabolni, illetve nem szokott jellemző lenni, hogy csere után nem a jobb fajta billentyűzet érzezik. Volt itt olyan, aki csere után is a hajlékonyat kapta? Tin és én is azt kaptam. Szóval nem tudom mennyire "szerencse" kérdése (ahogy említette valaki), és mennyire biztos az, hogy valakinek megoldódik-e ez a baja. A palmrest az egy kicsit trükkösebb probléma. Amikor megkaptam a gépet, akkor a bal oldalon kicsit "puhább" volt az érintése. Mikor szétszedtem a billentyűzet miatt, akkor amikor visszaraktam, de még nem csavartam be a csavarokat, akkor pont a linkelt videón lévő kattogást produkálta. Utána becsavartam a csavarokat, és a bal oldalon már atomstabil, a job oldalon viszont a sarkának olyan negyed milliméteres holtjátéka van. Hangja nincs, és használat mellett nem érezni, de ha vizsgálom, akkor észreveszem. Ebből arra következtetek, hogy nagyon érzékeny az összeszerelésre. Úgy negyed / fél éventére tervezem a belső takarítását, ha eljön az idő, jobban figyelek a csavaroknál, mert szerintem a palmrest kellő türelemmel rendesen a helyére illeszthető. Reméleve, hogy nem a kognitív disszonancia tipikus esete forog fenn, a véleményem erről a palmrest dologról az, hogy úgy képzelem el a ThinkPadeket, mint anno az orosz fegyvereket (talán a második világágháborúban? Lehet, hogy az elsőben) Nem feltétlen hajszál pontos illesztések, kotyogtak, stb., de extrém körülmények között (pl. hideg) simán működtek, míg az ellenfél fegyverei már nem. Nem tudom mi lehet a hajlékonyabb műanyag mögött, de amit tudok, hogy a gép hűtése jó, a strapabírása kiváló. Ha merevebb műanyagot építenek a magnéziumvázra, akkor meglehet, hogy erő hatására roppan, kopik, vagy hideg hatására könyebben reped. És lehet, hogy azért építik a külső burkolatot távolabb a magnéziumháztól, mert ettől (jelentősen?) javulhat a hűtés hatékonysága, magabiztosabban működik extrém melegben vagy hidegben (mert a magnézium váz és a műanyag külső borítás közötti hőtáguláskülönbséget nem lehet mással gazdaságosabban kiküszöbölni). Ez lehet, hogy árt designban, de más gépeket nem is szoktak autók alá rakni, meg jégből kivésve használni, ami ugyan nem a normál használatot tételezi fel, de tudtommal ThinkPadeket használnak az űrállomásoktól kezdve a katonai célokon át egészen a sarkvidéki expedíciókig sok helyen. Ezzel nem azt állítom, hogy nem lehetett volna máshogy csinálni, csak azt, hogy a gép valószínűleg egy soktényezős optimalizálisi feladat globális optimumaként keletkezett. ps: Ha valaki közel lakik a szervízhez, akkor nem feltétlen probléma fél órára átugrani. Ha valaki csak egy kicsit is távol lakik, akkor az a kb. 10-13k egy helyszíni garanciáért semmi, és vagy futár hozza / viszi az alkatrészt, vagy kijönnek házhoz a attól függően, hogy milyen jellegű a hiba. 
- 

karamblo tag válasz  adnoctum18

üzenetére adnoctum18

üzenetérex31-s.pont azért szeretném, hogy gyorsan ujra tudjam huzni a rendszert.. 
- 

BobMaster senior tag válasz  adnoctum18

üzenetére adnoctum18

üzenetére 
- 

bwoay nagyúr válasz  adnoctum18

üzenetére adnoctum18

üzenetéresehová, inkább Ideapad ez is, mint az x100e... más: 
 érdekes, hogy több az eltérés egy x200 meg egy x201 között, mint egy T400s és egy T410s között, a számozás mégis pont az ellenkezőjét mutatja. Amúgy engem pont annyira nem nyűgöztek le ezek a gépek, mint a T410. Jó a powered USB meg az üzemidő, de itt még kevesebb hasznát látom a teljesítménybeli növekedésnek, mint a nagyobb gépeknél, pláne úgy, hogy ennyivel meglöki a hőtermelést. A touchpadnek továbbra sem örülök, ez azoknak jelent előnyt, akik Thinkpad-idegenek.
- 

evone őstag válasz  adnoctum18

üzenetére adnoctum18

üzenetéredupla 
- 

evone őstag válasz  adnoctum18

üzenetére adnoctum18

üzenetéreHogy lenne mar netbook 13" kijelzovel? 
- 

üzenetére adnoctum18

üzenetére"C:\SWTOOLS\DRIVERS\TVTGADGET and run setup.exe" hópdiszhelpsz 
- 

üzenetére adnoctum18

üzenetéreez kő-e he? 
- 

Otisz őstag válasz  adnoctum18

üzenetére adnoctum18

üzenetérePersze, hogy lehet. 
 Nekem volt az egyik T61-es notimban egy 1.8" Samsung SLC-s SSD 2.5" átalakítóval.
 Tökéletes volt, és természetesen gyors. Érezhetően gyorsabb mint szimpla HDD-vel.
- 

adorjant őstag válasz  adnoctum18

üzenetére adnoctum18

üzenetéresub azért érdekes,mert 1,8" ide csatis,ami nem túl gyakori szereplő a piacon  
 2,5" méretben van választék,ha van rá pénzed,akkor mindenképpen TRIM-es meghajtót nézz.tapasztalatokat,tippeket az SSD topikban találsz 
- 

Omni aktív tag válasz  adnoctum18

üzenetére adnoctum18

üzenetéreTöbb boltjuk is van Budapesten, én három helyen néztem meg 1-1 gépet - csupán kiváncsiságból mivel X40-est még nem láttam élőben  Volt ahol nagy akkuval adták volna a gépet (kilógott a gépből), más boltban meg kicsivel. De sajnos mind a három gépen eléggé lötyögött a kijelző (5-8mm). Ezenkívül amit észrevettem, hogy a gépek ventije igen poros volt (sokat mehettek?). A 45K-ból szerintem pár ezret még alkudhatsz is. Nekem nem voltak annyira szimpatikusak a gépek - elsősorban a zsanér miatt, másrészt szerintem az 1.2-es proci már elég gyenge. De ha azt nézed elég sokmindent adnak mellé: ibm táska (böszme nagy), dokkoló DVD-vel, magyar bill, hivatalos XP. Garancia talán 1 hó?  
- 

TOZ addikt válasz  adnoctum18

üzenetére adnoctum18

üzenetéreEnnyiert ajandek. Meg kell nezni azt a zsanert! 
 Szamomra az ar kicsit gyanus
- 

Omni aktív tag válasz  adnoctum18

üzenetére adnoctum18

üzenetére+ magyar billentyűzettel és IBM táskával?  Én is láttam ennyiért egy használt mobilosnál. Én is láttam ennyiért egy használt mobilosnál.Nekem a gépek zsanérja nem tetszet, elég nagy holtjátéka volt. 
- 

Otisz őstag válasz  adnoctum18

üzenetére adnoctum18

üzenetéreFn+F5-el tudod bekapcsolni alapesetben. 
 Eszközkezelőben megjelenik a hálózati eszközök között a bluetooth? Vagy esetleg van ismeretlen eszköz? Amennyiben nem a válasz, akkor nincs benne.
- 

hcpeter tag válasz  adnoctum18

üzenetére adnoctum18

üzenetéreHelló! Nekem se látta, T400-on. Utána feltettem az Access Connections-t, és bekapcsoltam azon keresztül a bluetooth-t. Rögtön felugrott az új hardver ablak, lehúzta a drivereket, azóta megy semmi gond vele. 
- 

KilgoreTrout senior tag válasz  adnoctum18

üzenetére adnoctum18

üzenetéreNekem egy 320-as WD van benne, (ha jólk emlékszem a típusa BEVT), gyorsabb, mint a 7200-as 60 gigás toshiba volt, viszont kikapcsoláskor mindig kicsapja az olvasófejet a várakozóállásba (legalábbis szerintem ez lehet az a halk kattanás, amit kikapcsoláskor hallok). Elméletileg ez rövidíti a vincseszter élettartamát, de úgysem tervezem 10 évnél tovább használni, meg nem kapcsolgatom a gépet olyan gyakran, szóval én elvagyok vele. 
- 

Gondwana addikt válasz  adnoctum18

üzenetére adnoctum18

üzenetéreEldöntöd, hogy mi a fontos tulajdonság, kiválasztod, belerakod. A free-fall sensor, mint feature felesleges, az APS is tudja ezt. 
 Nálam a T60-ban két Hitachi pörög: a gyári 80-as 5400RPM helyett egy 100/7200-as, az ODD helyén pedig egy hts543225
- 

adik őstag válasz  adnoctum18

üzenetére adnoctum18

üzenetéreigen, igen. 
- 

N.GÁBOR aktív tag válasz  adnoctum18

üzenetére adnoctum18

üzenetéreadnoctum18 Azért szerintem gondold meg a gaer kiterjesztést, mert ugyan nagyon jó dolog de elég költséges. Pont egy T60-ra vonatkozóan érdeklődtem az usanotebbooknál, a kiterjesztés anyagi vonzatairól és hát nem olcsó. A "sima kiterjesztés" 25 ezer+ áfa, a helyszíni pedig 30+áfa. Ezeket az árakat 200HUF\USD árfolyamig tudják garantálni. Üdv 
- 

yanna addikt válasz  adnoctum18

üzenetére adnoctum18

üzenetéreHi! Megveszed vhol a gari kiterjesztést (én 1 nem látszós, feltépős, pin-kód közlő szerű, "papír CD tokot" kaptam). Az ebben leírtak alapján beírod a neten a kódot, típust, szériaszámot, meg ezt-azt, elküldöd és asszem max. 4 munkanapon belül elvégzik az adminisztrációt, majd e-mailban értesítenek, hogy -remélhetőleg- minden O.K. (Nekem hibakóddal jött vissza, mert az ő nyilvántartásuk szerint más volt a gari kezdete, mint a gépem vásárlásának időpontja. Jótállási jegy fotóját elküldtem és kb. 1 hét múlva jött az e-mail, hogy most már rendben.) 
- 

SNor tag válasz  adnoctum18

üzenetére adnoctum18

üzenetéreHa Magyarországon vetted, akkor a három évet max 4-ig kiterjesztheted. Nem késtél le róla! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Melyik Studio hangfalat ajánljátok
- BestBuy topik
- Konteó topic
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest