Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz otps #92739 üzenetére

Hát amennyire én értem az itteni moderációt, az urak csak nem szeretik a sok topikot, de van van egy máig élő és működő ilyen topik:

A linkelt rossz boltos topikban azért nem nagyon fogsz többet találni némi vásárlói elégedetlenségnél. Valamint nem fogsz PH!-s eladókkal kapcsolatos sztorit sem találni benne dögivel.

A jó boltos topik itt és most nem releváns.

Áh! Lehet, hogy csak egy jó internetjogász kéne a csapatba.

Lehetséges; előtted a lehetőség, hogy felajánld ilyen téren szolgálataidat a lapcsalád staff-jának. Elérhetőségeiket itt találod: [link].

*
    Félreértés ne essék: nem gondolom, hogy "topikgazdaként" valóban "gazdája" lennék a topiknak, vagy hogy nekem kellene bármilyen cenzúrát gyakorolni, erőltetni az itt megfordulókra. Nem képviselem az oldalt sem hivatalosan, nem vagyok tagja a PH!-t üzemeltető vagy rendben tartó házigazdáknak, moderátoroknak sem. Amikor én "figyelmeztetek", tessék úgy venni, hogy az illető fórumozó érdekében szólok, egy esetleges moderátori beavatkozást, szankciót megelőzendő, semmi több. "Topikgazdaként" nem vagyok hatóság, még az oldalon belül sem és azon kevés jogosultságommal sem szeretek élni, ami adott a topikban (ez kb. a hozzászólás törlés lehetősége, amivel az eddigi három évben talán egyszer éltem).

Új hozzászólás Aktív témák