- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggabor55
csendes tag
Sziasztok!
Thinkpad x230 (2325-Y12) típusú notebookom van, Win10. 3 hónapja vettem, alig használt állapotban, semmi gond nem volt vele. Az utóbbi időben azt vettem észre hogy érdekesen működnek a nyíl billentyűk. Ha egymás után kb. 5-ször gyorsan lenyomom a lefelé nyilat, akkor a kurzor akkorát ugrik lefelé mintha a Page Down billentyűt nyomnám le. A jobb nyíllal is hasonló a helyzet, ha egymás után gyorsan lenyomom akkor a sor végére ugrik (mintha az End gombot nyomnám meg). Több programban is próbáltam (MS Word, Notepad++, InteliJ IDEA), mindenhol megjelenik a jelenség. Elindítottam a win-t Safe Mode-ban, de akkor se változott semmi. A billentyűzet (szerintem) nem volt leöntve, nem is koszos. Ha USB-ről bootolok Ubuntut, akkor is megjelenik a hiba, viszont ha USB-s billentyűzetet használok akkor nem. Kb. 2 hete jelent meg a hiba, mit tegyek? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- HP, DELL, LENOVO, ACER laptopok, WINDOWS 11, ÁFA-s számla, garancia
- LENOVO X250 (Core i5 / 8GB DDR3 / 256GB SAMSUNG / 12,5" / Windows 11) 19.990FT!
- ASUS TUF Gaming A15 gamer laptop (RTX 3050, 144Hz) megvigyázott, gyári dobozában.
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest