- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz
franc0 #60920 üzenetére
Igen, nem érted. Nekem valóban ott a matrica a 6 éves gépemen (nálam van 1 hónapja). Hallelujah! Windows Vista Bu(z)iness. Az is van telepítve, a matrica kulcsával. Ez is rendben, sőt a magam részéről nagyon elégedett vagyok vele, annak ellenére, hogy sosem volt Vistával tartósan dolgom. SP2-vel le a kalappal. Nekem tök okés a cucc.
De mi van azokkal az egyéb laptopos felhasználókkal akik Free DOS-os gépet vesznek? Mert az sem rossz választás! Bizonyos oldalról. Megveszi 35-40 ezerért a 8-at? Vegye, ha van pénze rá! Nincs megtiltva.
(#60914) Crytec210 : Ja! Nem drága az, csak mi vagyunk szegények. Nekem így is úgy is az, én így gondolom!
(#60927) HSM: A windows 8 az érintős irányzatra van a maga Metro felületével. Persze akinek a hagyományos "nem érintős" cucca van, és nyilván ez a gyakortább, annak ott a választható hagyományos interfész. Nincs is ezzel semmi baj. Nagyon jó az egész, fél évig 8-at, 8.1-et használtam egy freedosos Asus masinán. Nagyon jól szerepelt, hamar ráállt a kezem. Ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Padavan firmware
- Milyen routert?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest