- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boston Cézár
tag
mondjuk szerintem az van, hogy van EU norma, ami nem enged meg csatornánkénti 6 mw-nál többet.... lehet, hogy a gyártók úgy trükköznek, hogy 2x m6 watt a teljesítmény alapból, de ha rárakod a SRS-t, akkor megjön a normális teljesítmény.... 2x 15 mw
egyébként van belőle 40 GB-os is
http://www.mp3center.hu/shop/index.php?act=viewdetails&id=134 -
Boston Cézár
tag
válasz
<Adamsky> #31 üzenetére
hello!
ha még nem eldöntött a kérdés, és nem szempont a FLAC (veszteségmentes tömörítési formátum) akkor mindeképpen MPIO, mert egy világmárka termékét veszed és 2 év garanciát kapsz, valamint egy csomó pénzt megspórolsz...
én hallgattam MPIO HD300-at és elég hangosnak tűnt, ez persze relatív, kinek mi a hangos.... mondjuk nem használtam sokáig, de a hangzással nem lesz gondszerintem
persze az iaudio is jó, szerintem bármelyiket veszed, csak jól járhatsz, az anyagiakat leszámítva perzse ( meg a +1 év garanciát) -
Boston Cézár
tag
hello!
lehet, hogy hülyeség de az MPIO HD300 alapból kiesik? csomó jó dolgot tud tulajdonképpen többet is mint az ipod (vagy bizonyos dolgokban többet) és egészen olcsó, na meg nagyon jól néz ki és fém házas....
van 20 meg 40 GB-os, lehet érdemes megnézni : http://www.mp3center.hu/shop/index.php?act=viewdetails&id=134
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest