- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
Új hozzászólás Aktív témák
-
hehehehe
tag
válasz
Boston Cézár #42 üzenetére
hali
egyik haveromnak van egy 20 gigás ilyen...hát nem akarom fikázni de sztem nagy szar...a gombok tökre hülyén müködnek már pedig alig pár honapos..szal összevissza érzékel mindent és elég gagyinak tünt ugy fogásra is..az egyik csavar ami tartja a külsejét kiesett minden gond nélkül...szal nemtom..én azér meggondolnám hogy ilyet vegyek e.dehát izlések és pofonok nemigaz? -
bwoay
nagyúr
válasz
engem nagyon érdekelne, hogy mégis miben számít világmárkának az MPIO?
illetve inkább úgy kérdem, hogy mondjuk mp3 lejátszók tekintetében mitől világmárkább a Cowonnál (iAudio) vagy az iRivernél?
amúgy meg ha ezen múlna, akkor valszeg valami Sony vagy Samsung lenne a legjobb vétel. utóbbi még talán a flash lejátszóira is 3 év garit ad
(amúgy az iAudiokra is 2 év garanciát vállal a gyártó) -
Pá
addikt
válasz
Boston Cézár #48 üzenetére
Hát akkor most megkaptad a véleményemet...
-
Pá
addikt
válasz
Boston Cézár #46 üzenetére
Jólvan, bevallom ezek csak hülye kifogások voltak, egyszerűen nem tetszik és kész!
Hogy miért? Csak.
Már kinéztem magamnak az iAudiot beleszerettem és hűséges tipus vagyok, na máris jobban érzem magam... -
Pá
addikt
válasz
Boston Cézár #44 üzenetére
Egyrészt a forma, másrészt még mindig nem tudom hogy lesz 6mWból 30, harmadrészt pedig én 40 gigásat akarok venni, de úgy láttam ebből csak 20as van, iAudióból pedig van 40es is.
-
Pá
addikt
válasz
Megyek, megnézem az mpio honlapot(gondolom van olyan) eddig nem gondolkoztam ebben a márkában.
Amúgy nem szempont az hogy hangos legyen, sokkal inkább szóljon szépen.
Úgysem szeretnék 10 év múlva megsüketülni...
szerk: dehogyisnem, most hogy megnéztem, eszembe jutott, hogy már néztem mpiot és ki is ejtettem. Azért köszi.
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
válasz
Boston Cézár #29 üzenetére
Egyáltalán nem hülyeség, nem is tudtam, hogy van ilyen. Az a baj, hogy már eldöntöttem, hogy az iAudio lesz, és most kicsit elbizonytalanítottál, mert papíron tényleg jónak tűnik és jóval olcsóbb is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Formula-1
- Formula-1 humoros
- PlayStation 4
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest