- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #2473 üzenetére
Na végre ezért kapsz egy kis ajándékot.
De tényleg egy darabig szépen beszél, leírjuk mit csináljon (szerintem nem azt csinálja), és ha nem teszik neki akkor számon kér, meg nagy arc meg stb, duma jön.. Arra még mindig nem kaptam választ, hogy amikor test_keyes lett akkor miért nem tette fel a RollBacket.. És már réges-régen el felejthettük volna egymást..
(#2474) szemesi69
Igazad van az is egy megoldás..
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #2471 üzenetére
petya220 ne írogass neki eladogeppc nem most kellene könyörögni, meg jó pofizni, már rég segítve lett volna neki, ha nem írja azt amit ír..
Lehetőleg ne javasolj neki semmit sem, ne statisztálj neki a tégla gyártásba oldja meg maga...
Ma kaptam egy privátot a Mate7 topickba is eljátszotta ezt, és 1 hónap múlva eladta..
-
sebijani1982
senior tag
válasz
petya220 #2448 üzenetére
Ilyenem van!
Pirosban.
Brutál nehéz a teló, plusz nem elhanyagolható módon lesz nagyobb!
Viszont amire kell, arra tökéletes. Váll magasságból lett leejtve betonra, semmi baja.
Egy hátránya van, hetente- két hetente nem árt a csavarokat után húzni. Hajlamosak megszökni!!! -
MK VII
veterán
válasz
petya220 #2361 üzenetére
Drukkoljatok...
Holnap hívom a biztosítót, lapátolják össze a telefonomat. -
MK VII
veterán
válasz
petya220 #2345 üzenetére
Hát ez nagyon pöpec..
Én nem vagyok rajta... Hogy lehet felkerülni rá?
Szerk.: Ja megvan. De ez mióta van ez a térkép, vagy honnan tudtad előcsalogatni?(#2346) MarekKn1
A memóriakártyás chip ragasztásos dolgot eleve olyanok csinálják akiknek dupla simes készüléke van tehát L19.
Nem azért ragasztgatnak, hogy két sim kártyát tudjon kezelni a telefonjuk hanem azért, hogy a két sim kártya mellett a memória kártyát is tudja kezelni a telefon, mert ugye alapból vagy két sim kártya vagy egy sim kártya meg egy memória kártya a felállás azoknál a készülékeknél..
Az L09-ces készülék eleve egy sim kártyát tud kezelni. Attól, hogy beleraksz kettőt (akármilyen módon) még nem fogja kezelni.. Ahhoz az L19-es verzió számú készülék kell... -
Cunaja
addikt
válasz
petya220 #2152 üzenetére
Most akkor izgulni kell? Csak tudod mennyire sikerült?
Ma éjjel dolgozom, de ez már laza lesz, mert egész éjjel a lapi-topinál leszek és programot csinálok, vagyis nem megyek ki a vágányok világába.
Reggel hazamegyek és pihi végre.
Olvastátok, hogy jön az EMUI 5.1?
Szép estét mindenkinek! -
MK VII
veterán
válasz
petya220 #1839 üzenetére
Mi volt gonosz?
Az, hogy koppant a betonon?
Szerencsétlen hal nem jó csillagzat alatt született.. Irtani kell, mert tönkreteszi a honos halállományt..
Ráadásul a törpeharcsának egyetlen természetes ellensége van az a kősüllő. De az is csak apró ivadék formában tudja megenni...
Kártevő hal, olyan mint a gyümölcsösben a gombabetegség a fákon.. Azokat is permetezik.
Csak itt koppannak a betonon a "gombák".. -
-
Cunaja
addikt
válasz
petya220 #1706 üzenetére
Megfogod a gyári romot és szétszeded darabjaira.
Ezután deoxedeled és kiveszed a felesleget belőle, illetve bele rakod ami kell.
A systemui-t visszafejted forráskódra és az Android Studióba importálod android rendszeralkalmazásként.
Beírod amik kellenek, majd visszaépíted.
A függőségekre figyelj,mert lehet a Setting, a HwSystemManager,Framework-res is kell hozzá.
Ezután visszaépíted az apk-t és kész is.
Fogod a konyhát és a gyári Update.app-ot szétbontod, majd mindent törölsz belőle.
Ezután berakod kibontva a dolgaidat system,cust,project,vendor, version és data mappákat.
Megírod a updater.scriptet, mert a konyha nem mindig csinálja meg rendesen.
A symlinkekre figyelni kell, mert azokat külön egyesével bele kell írni.
Beállítod a jogosultságokat.
Becsomagolod és optimalizálod a romot és telepítesz.
Ha nem települ, mert zip hiba, akkormaz updater.script-ben egy karakter hibás, vagy a parancsok nem jók.
Ha települ és bootloop, akkor hiányzik valamelyik smylink hibás, vagy a toolbox résznél valamelyik system/bin összetevőt nem írtad bele.Pl:
ui_print("-----------------------------------------------");
ui_print(" Cunaja V5 ROM" );
ui_print(" Huawei Ascend P7 ");
ui_print("-----------------------------------------------");
show_progress(0.1, 0);
ui_print("System mappa telepítése...");
format("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/hi_mci.0/by-name/system", "0", "/system");
mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/hi_mci.0/by-name/system", "/system");
show_progress(0.8, 40);
package_extract_dir("system", "/system");
symlink("app_process64", "/system/bin/app_process");
symlink("dalvikvm64", "/system/bin/dalvikvm");
symlink("toolbox", "/system/bin/cat", "/system/bin/chcon", "/system/bin/chmod", "/system/bin/chown",
"/system/bin/clear", "/system/bin/cmp", "/system/bin/cp", "/system/bin/date", "/system/bin/dd",
"/system/bin/df", "/system/bin/dmesg", "/system/bin/du",
"/system/bin/getenforce", "/system/bin/getevent", "/system/bin/getprop", "/system/bin/getsebool",
"/system/bin/grep", "/system/bin/hd", "/system/bin/id", "/system/bin/ifconfig", "/system/bin/iftop",
ui_print("System linkek létrehozása...");
symlink("/system/fonts/Roboto-Bold.ttf", "/system/fonts/DroidSans-Bold.ttf");
symlink("/system/fonts/Roboto-Regular.ttf", "/system/fonts/DroidSans.ttf");
symlink("/system/lib/libGLESv2.so", "/system/lib/libGLESv3.so");
symlink("/vendor/lib/libGLES_mali.so", "/vendor/lib/egl/libGLES_mali.so");
symlink("/system/lib/libbluetooth_jni.so", "/system/app/Bluetooth/lib/arm/libbluetooth_jni.so");
symlink("/system/lib64/libjni_pacprocessor.so", "/system/app/PacProcessor/lib/arm/libjni_pacprocessor.so");
symlink("/system/lib64/libprintspooler_jni.so", "/system/app/PrintSpooler/lib/arm/libprintspooler_jni.so");
symlink("/system/lib/libwebviewchromium.so", "/system/app/webview/lib/arm/libwebviewchromium.so");
ui_print("Engedélyek beállítása...");
set_metadata_recursive("/system", "uid", 0, "gid", 0, "dmode", 0755, "fmode", 0644, "capabilities", 0x0, "selabel", "u:object_r:system_file:s0");
set_metadata_recursive("/system/bin", "uid", 0, "gid", 2000, "dmode", 0755, "fmode", 0755, "capabilities", 0x0, "selabel", "u:object_r:system_file:s0");
set_metadata_recursive("/system/etc/ppp", "uid", 0, "gid", 0, "dmode", 0755, "fmode", 0555, "capabilities", 0x0, "selabel", "u:object_r:ppp_system_file:s0");
ui_print("Busybox telepítése...");
symlink("/system/xbin/busybox", "/system/bin/busybox");
run_program("/system/xbin/busybox", "--install", "-s", "/system/xbin");
run_program("/sbin/sh", "-c", "busybox find /system/vendor -type d -exec chown 0:2000 {} \;");
#======================================== add start root ========================================
package_extract_dir("aurora", "/tmp");
run_program("/sbin/chmod", "0755", "/tmp/install_su.sh");
run_program("/tmp/install_su.sh");
#======================================== add end root ========================================
show_progress(0.2, 10);
ui_print("boot img telepítése ...");
package_extract_file("boot.img", "/dev/block/platform/hi_mci.0/by-name/boot");
ui_print("Kernel telepítése ...");
mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/hi_mci.0/by-name/cust", "/cust");
delete_recursive("/cust");
package_extract_dir("cust", "/cust");
unmount("/system");
unmount("/cust");
ui_print("Sikeres telepítés! Cunaja");Ez csak egy részlet a scriptből.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Cunaja
addikt
válasz
petya220 #1677 üzenetére
Mi a baj?
[Egy kis szakmai film]
Most néztük a kollégákkal. -
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #1423 üzenetére
Itt leírás ez alapján meglehet csinálni
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #1420 üzenetére
Szerintem igen mivel oeminfet cserélsz.. De én javasolnám tedd vissza a gyárit.
Szia Cunaja szép estét kívánok.
Sziasztok szép estét mindenkinek.
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #1365 üzenetére
Szia szép napot..
És mi ebben a jó azt hogy a "Sör" szót leírjátok jó pár ezerszer??? Mert nem le írni kell inni inkább inni kell egyett.. Most ittam egy
-t..
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #1334 üzenetére
Szia nagyon szívesen. Petya ez lemaradt
Szia Cunaja Jó reggelt szép napot!
Sziasztok Jó reggelt mindenkinek.
-
bubus66
nagyúr
-
-
Cunaja
addikt
válasz
petya220 #1320 üzenetére
Csak az apk-t raktad be, vagy a lib fájlokat is?
A fenének adták ki a Nougat verziót ha ilyen rossz.
Egyszerűen nem kompatibilis néhány dologgal. Ha csak Chrome-t olvasol egész nap és videót nézegetsz, akkor bírja,de ha már játszol is, akkor meg nem.
Most akkor maga a Google bill kell? Azzal vigyázni kell, mert zabálja a mobil netet. -
-
Cunaja
addikt
válasz
petya220 #1275 üzenetére
Tudom, de ha a dolgokat a stockból berakod a helyükre és az updater-scriptet megírod rendesen, akkor működni fog.
Ugyanis telepítéskor a .so fájlok helyeit automatikusan nem regisztrálja és nem is fog működni.
Pl. zenelejátszó.symlink("/system/lib/libDoreso.so", "/system/app/HwMediaCenter/lib/arm/libDoreso.so");
Ez azt jelenti, hogy a system/lib mappába linkeli a libDoreso.so fájl.
Ezt úgy kell elképzelni, mint a link2sd linkeit az ext4 partició növelésekor kis tárhelynél.
Amikor már működik a telefon, tudnia kell honnan töltse be a library fájlokat. -
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #1250 üzenetére
semmiről csak lezártam a P8 lite mélyvízes topikot.
Szia Cunaja mester Jó reggelt szép napot..
Jó reggelt mindenkinek, szép napot nektek.
-
petya220
senior tag
válasz
petya220 #1244 üzenetére
Hát.. ez sehogy sem megy.. :l SEMMIVEL nem tudom visszabontani az apk-t..
[*] Decompiling HwCamera2.apk
I: Using Apktool 2.2.2 on HwCamera2.apk
I: Loading resource table...
I: Decoding Shared Library (androidhwext), pkgId: 2
I: Decoding AndroidManifest.xml with resources...
I: Loading resource table from file: bin\framework\1.apk
I: Regular manifest package...
I: Decoding file-resources...
S: Could not decode file, replacing by FALSE value: drawable-hdpi-v4/aperture.png
I: Decoding values */* XMLs...
Exception in thread "main" java.lang.NullPointerException
at brut.androlib.res.data.value.ResFlagsAttr$FlagItem.getValue(ResFlagsAttr.java:158)
at brut.androlib.res.data.value.ResFlagsAttr.serializeBody(ResFlagsAttr.java:83)
at brut.androlib.res.data.value.ResAttr.serializeToResValuesXml(ResAttr.java:64)
at brut.androlib.res.AndrolibResources.generateValuesFile(AndrolibResources.java:517)
at brut.androlib.res.AndrolibResources.decode(AndrolibResources.java:267)
at brut.androlib.Androlib.decodeResourcesFull(Androlib.java:131)
at brut.androlib.ApkDecoder.decode(ApkDecoder.java:108)
at brut.apktool.Main.cmdDecode(Main.java:166)
at brut.apktool.Main.main(Main.java:81)
[*] ---> Error decompiling HwCamera2.apk -
MK VII
veterán
válasz
petya220 #1207 üzenetére
B378-con vagyok, de az adb nem akar kapcsolatot létrehozni a telefonnal... Már kiidegel teljesen...
Ezt nyomja a pofámba állandóan.Szerk. Megvan már sikerült. Baxom az anyját.
Szerk2.:
Most már látja az adb, de nem tudok BL-t nyitniEz ám a fasza...beírom, hogy fastboot oem unlock és a kódomat és baszik nyitni...
-
Cunaja
addikt
válasz
petya220 #1126 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek!
Petya!
Van egy 13 éves lányom és egy 17 éves fiam.
A lányom születési évének utolsó számjegye megegyezik az én születési évem utolsó számjegyével.
Nos, akkor mennyi az X?
Tippelgetni nem ér, pontos számot kérek.
Azért vegyük figyelembe, hogy a gyerekek hány évesek. -
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #1121 üzenetére
Szia petya220 szép estét neked
Szia Cunaja mester remélem jól tellett a Welness hétvége, és kipihented magadat. Szép estét..
-
bubus66
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest