- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
petya220 #5072 üzenetére
ezt a megfejtést.
UK Voda volt és most a C432-vel ha feje tetejére áll, akkor sem megy fel neki semmi Nougat, pedig az összeset próbálta.
FF-el még nem, de ezek után szerintem még az sem lenne jó. A DC Phonix fog maradni neki.
Simán felraknám ha nálam lenne, mert van Huawei szerviz progim, ami mindent megcsinál, csak nem kell érte csengetni az EURO-t. Igaz maga a progi bonyolult, de a halott telefont is ébreszti. -
Cunaja
addikt
válasz
petya220 #4931 üzenetére
Most mondjam azt, hogy saját cégen belül az Osztrák kollégák 3x annyit keresnek mint én? Mondom is és ez valahol lázító. Arról nem is beszélve, hogy kevesebbet dolgoznak.
A JVC nem lett beszerelve, mert a szerelő elfoglalt. Passzolom mikor lesz ideje, de most szét ...... eg . Nagyon ideges vagyok.
Az egyik autóval szerencsétlen ráfaragott, mert igen csúnyán elvolt vezetékelve és ezért nem maradt ideje. Állítólag a héten minden nap elfoglalt, de azt igérte felhív ma és holnapra megpróbál beszorítani.
Szerintem túlórázik, mert 17-ig volt és még nem hívott, azaz nem fejezte be a kocsit. -
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #4856 üzenetére
Szia petya220
Nem vagy senki szemében (sz@r alak) nincs veled semmi gond.. Néha nyers vagy mint én is, de mindig sikerült megoldani. És ezentúl is megfogjuk oldani, most leszek majd kíváncsi, az okoskodók, mit fognak csinálni a P9 Lite topikba ha nem leszek vagy esetleg te nem segítesz nekik....
Többre becsülöm az ilyeneket mint amilyen te vagy és a többi usert is, kivétel a spicliket, akik abból élnek, hogy futnak jelentgetni...
-
ANDROID???
addikt
válasz
petya220 #4854 üzenetére
Sziasztok!
Folytonn? Hát lehet Te úgy látod piszkáljuk egymást, bár én nem úgy szoktam írni, azonban időnként kicsit nyersen írod az iróniával fűszerezett hozzászólásodat, de időnként óvatosabba fogalmazás ajánlottabb.
Van az a pont amikor rá kell ébredni, hogy nem jókor nem jó helyen nyomod az irónia fűszert
De semmi baj, majd kinövödMellesleg jó, ha az ember nem 30+, de ha jelzik, hogy nana, akkor illene úgy reagálni, ahogy kell, elnézést kérni stb.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #4806 üzenetére
Elég érdekes lekezelően nem tudom mi az a lekezelő. De ahogy látom te se tudtad megoldani neki..
Szerinted mi ebben a lekezelő a saját privátom megoszthatom.
Amíg az oem feloldás zárva van addig semmit se tudsz csinálni. Mivel én csak a képet láttam...
Akkor az csak egy fals gomb meg ezt írtam neki ha ez lekezelő..
Szerintem itt és most eldöntöttem a privátba való segítség megszűnt, ha valakinek fáj valami írja ki a telefonjának megfelelő topikba..
Ja meg az kérdezte van valami ötletem
Válaszom nincs nem tudom mi a lekezelő benne.
-
ANDROID???
addikt
válasz
petya220 #4308 üzenetére
Teljesen nyugodt vagyok.
Bubus66: tudom, hogy azt sem.tudják, hogyan kell lenyitni az összefoglalót, törölni is kellene a picsbe, kereső is csodákra képes küzdjenek csak. Nem ám egyszerűbb megnézni nyomni egy FR-t (de kb lesz@rom hogy, felőlem csinálják menüből gy.b.v.á.-t), nem inkább jajj nem jelez a viber és a többi szutykos fos, nem tesznek ellene csak sikítoznak, hogy nem jó.
Tudod érdekes, hogy amikor balong lett visszament a ROM, frissítve lett stb a P8L-re ment az FR, és progik fel, Viber Messenger megy a párom használja gond nélkül.
(Kopp-kopp-kopp) -
Septum15
aktív tag
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
petya220 #4234 üzenetére
Ugyebár nekem a telefonban 3e recovery van, ott nincs ilyen sd kártyás kijelölös dolog.
De én úgy vagyok vele, jobb a "biztonság" inkább kiveszem a Sim és a Memóriakártyát.
Közben, tegnap egy ismim..valami egészen furcsa sms-eket kapott.
Valami virusos reklámra nyomott.
Megrendelt vele valami "szolgáltatást"Szerencséjére tiltva volt szolgáltatói szinten az emeltdíjas sms-ek fogadása.
Csak kb 20 sms-t kapott.
Mondtam én neki hogy szokjon le arról rányom mindenre...
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #4227 üzenetére
Szia!
Hát igen az tényleg az.
Mi lett az összetört telefonal kuka?
Kurva okos lehet ez a csávó trebrona de sok mindenhez halvány lila fingja nincs....
Milyen telefon volt különben?
(#4222) ANDROID???
Látom a P8 Lite topikban is össze fújta a szél a korpát... (Petya220) nem rád értettem..
Csak az nem tudom aki meg rágalmazott bennünket olyannal ami el sem lett követve az mit keres még ott...
-
MK VII
veterán
válasz
petya220 #4090 üzenetére
A 4770 alá pont elég egy 15 ezres lap... Viszont a Xeon amit linkeltél az alá meg, ha találsz a nagy világban egy normális lapot az ott kezdődik, hogy 40-50..
(#4089) ANDROID???
Ha ilyen helyen laksz ahol ennyire szar a vezetékes net akkor miért nem kötsz egy korlátlan Hello Data csomagot a Telenyomornál.
Az legalább hasít, ha ahol laksz van lefedettség rendesen. -
MK VII
veterán
válasz
petya220 #4086 üzenetére
Valóban DDR3-at is kezeltek már az újabb Opteronok... Bocsi..
Ha olyan munkára kell ami bizonyítottan szálzabáló akkor megérheti neked az Opteron, de másra tényleg csak elvétve tudod használni... Játszanod nem nagyon kell majd rajta az biztos.. Egy új kiadású Intel Pentium is körbehugyozza a 2 magjával játékokban az Opteront sajnos.
i7-4770 60k alatt...
-
MK VII
veterán
válasz
petya220 #4084 üzenetére
Sosem volt sokkal megérősebb az AMD mint az intel...
AMD-nél olyan dolgokra is költeni kellett amire Intelnél nem... Pl FX-eknél nem tehettél egy low budget lapot a proci alá, mert leégett a komplett szobád... Aztán a plusz hűtés ugye ami még drágítota az AMD-t.. Plusz 10-15 ezres hűtőt kellett tenni egy AMD-re, mert forrt mint a szar, míg intelnél a gyári is szépen lehűtötte a procit...Te akkor anno a Precott Intel procira emlékszel ami nagyon melegedett.. Valóban... Volt nekem is és akkoriban bizony tényleg jobb volt az AMD, de azóta, ami nagyon rég volt, az AMD nem tudott versenytársa lenni az Intelnek, csak most a rizsával...
Egyébként nézz meg egy I7-4770-e vagy i7-4790-et... Már azok is teljesen elérhető árban vannak és bitang kis procik. Nekem most i5-4590 van, de még erre is azt mondom, hogy nem is kell több.. Majd egyszer még ebbe a konfigba pattintok egy 4790K-t amivel megint elleszek úgy 3-4 évig és majd utána váltok talán...Opteronnal meg ne vicceljünk már... DDR2 ram meg béka segge alatti egyszálas teljesítmény alacsony frekvencia. A MarioKart is akadozik rajta.
.. Viccnek is rossz, de komolyan...
-
MK VII
veterán
válasz
petya220 #4082 üzenetére
Van magyarázatod is arra, hogy miért nem szereted az intelt?
Mert ezt sokan mondják, de csak annyi az érv, hogy, mert az AMD-t szereti...
De miért?Amúgy felejtsd el az Opteront... Régi lejárt lemez.. Akkor már inkább egy nyolc mag 16 szálas Ryzen, ha már munkára is kell...
-
Cunaja
addikt
válasz
petya220 #4067 üzenetére
Ez mind szép és jó, de a PC bírja? A CPU, HDD, RAM letudja kezelni?
Nekem Intel Core i7-7700K 16GB Turbó ram és Samsung 850 PRO 512GB ketyeg a masinkában.Egy vagyon volt.
Ezen csak próbának volt az 1000-res net, ami 989-et mutatott, de mivel a garantált, csak 300MB, így csak ez alatt reklamálhatok. Minek legyen akkor 1000-res net?
Most 500-as van és 512-a tempó, bőven elég.
Az 1000-res nethez erőmű kell, nem csak hálózati kapacitás. -
MK VII
veterán
válasz
petya220 #4064 üzenetére
Ha pofára esik, legalább az én pofámra essen. Megbocsájtom neki.
Nekünk nemrég ajánlott fel a UPC egy sokkal jobb csomagot a jelenleginél 670ft-tal drágábban.
120Mb-es net helyett 500-as plusz, 30-40 csatorna helyett 75 csatorna plusz 32HD csatorna, plusz kaptunk hozzá egy UPC-s mobil simkártyát amire havonta 50 perc 50 sms és 50MB net-et raknak, mindezt ugye 670ft-tal drágábban mint eddig.
Ja plusz még egy média box, tehát összesen 3.A poén az egészben, hogy az ügyintézővel meg lett beszélve, hogy most augusztus 17-én jönnek ki és cserélik ki a modemet meg hozzák a plusz boxot... Aztán vártunk vártunk... Nem jöttek... Fatti betelefonált, hogy mivan...
Elfelejtette az ügyintéző regisztrálni a 17-ét és ezért nem jöttek. Most csütörtökön fognak jönni, de mivel elb@szták a lépést ezért 1000ft-ot elengednek a havidíjból... Ergó 330ft-tal olcsóbban kapunk sokkal nagyobb csomagot.(#4065) Cunaja
Ja neked meg jó tanulást... Itt sem vagy emberke. -
Cunaja
addikt
válasz
petya220 #3864 üzenetére
Mindjárt megkapják P9-re.
Csináld meg.
Kínai rom leszed, és mellé a legfisebb EU-rom a data rész miatt.
Ezután rom szétszed és deoxeded és debloat-ot megcsinálod.
Utána berakod a mappába a dolgokat és az EU verzióból kiszeded, ami kell a működéshez.
Majd jöhet az updater.script, amiben a super kitchen és az EU rom segít. Majd átírsz egy halom paramétert és csomagolsz.
Mehet fel a rom és királyság.
Tök egyszerű. -
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #3798 üzenetére
De igen októbertől lehet (igaz onnantól nem érdekel már a P9 Lite) mert veszek másik készüléket.
MI is beszéltünk a moddikakkal a Cunajával
Ő csak úgy vállalta volna ha valaki lesz mellette, az pedig te lettél volna (nem kertelek a korpa gyár miatt nem támogattam volna).
-
Septum15
aktív tag
válasz
petya220 #3766 üzenetére
Hát igen, nem feltétlen a legprofibbak... 2007-ben, amikor először kötettük be, akkor a padlásról a nappaliba olyan lyukat fúrtak, hogy az öklöm átfért rajta. 1 sima UTP kábel jött le csak.
Skecitomi
Nyár van, van kint 30-40 fok. Ne csodálkoz, hogy a telefon 10 fokkal melegebben működik a rendes működési hőmérsékletéhez képest
-
Septum15
aktív tag
válasz
petya220 #3761 üzenetére
Nálunk még a 30 mbp/s se lehetséges, 20 a max, és abból is a 14 a reális, és nem sokkal fizetünk kevesebbet a netért. T-home ez is.
A műholdas netre pedig elvileg csak a szembe lévő házakra van lehetőség.
Mondjuk a T-home mondta nem rég, hogy a környéken fektetnek üvegszálas kábelt, és 1 éven belül itt is lesz. Remélem, hogy nem csak a tipikus nyugtatós dolog, hanem tényleg igaz is, mert már nem ártana egy normálisabb net....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest