- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
-
Mobilarena
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
feliratos
csendes tag
válasz
tolnaisrac28 #2528 üzenetére
Nem tudom, mik a lehetőségek, de pl.van rollback 6.0-ra az EU-s ROM-hoz- Ez a vak vezet világtalant. De az oroszok írják a kínai verzió rollbackjét is HiSuite-tal, de neked ugye most EU-s van. Angolra fordítózva simán lehet érteni. Itt többen be is vannak regelve, szóval letölteni is tudunk, bár beregelni sem nagy cucc. Ráadásul rollback külső link. VCan twrp, root, de hogy ez a tiedre is jó-e, ki tudja. Én a lehetőségeidet sem tudom, mire mit mivel, hogyan, hogy ne legyen tégla.
-
feliratos
csendes tag
válasz
tolnaisrac28 #2525 üzenetére
Ez az úgy emlékszem kevéssé biztató. Nem mintha megtaláltam volna a ROM-ot, de így ha kibányászná valaki Kínából, úgysem volna biztató.
Egyébként szerintem felesleges volt ráadásul az egész. Nem vagyok egy nagy hardver szaki, de szerintem a B20, az nem csak firmware kérdése.
Gondolom, az egyetlen esélyed a twrp, és felzúzni egy ROM-ot. Mintha B120-at, talán ROOT-os customot kigugliztam volna, de a kínaim nem erős. És nem is értek hozzá. Ha tudnak, majd a szakik segítenek. Túl bátor voltál.
-
feliratos
csendes tag
válasz
tolnaisrac28 #2490 üzenetére
Peched van, hogy felment rá, és sokkal nagyobb mázlid, hogy működik. Nem csak a cust más, hanem az egész teló. Elég optimista voltál. Firmware Finderben sincs hozzá ROM. Mondjuk legalább a teljes buildeket leírhattad volna, így rébuszokban beszélsz. Próbáld meg felrakni az EU-s ROM data zip-jét kicsomagolva 3 gombossal vagy szervizmenüből. Egyébként ez 7.0, gondolom.
BLN-AL40C00B110 ez volt amúgy?
-
petya220
senior tag
válasz
tolnaisrac28 #2490 üzenetére
Honor 6x-et nem vágom, ne haragudj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Reklámblokkolók topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest