- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
válasz
HoaryFox #13603 üzenetére
Remek, köszönöm.
Remélem az eladó leválasztotta, törölte a MiFit fiókból
Mondjuk én / feleség kizárólag Mi Bandage-ból fogja használni, az meg BT/mac alapján megtalálja úgy hiszem.Egyedi, custom fontot erre is a GadgetBridge proggyval lehet feltenni?
Van ajánlott vastag (bold) font ami kezeli az összes ékezetet rendben?Ma adták fel, 1-2 nap és kézben lesz. Ha beválik, a Bip Lite megy asszonyhoz
-
HoaryFox
őstag
válasz
HoaryFox #13515 üzenetére
Erről ennyit, amikor hazaértem és szinkronizáltam a Bip S-t, kapott egy FW update-t, szóval ismételhetem majd meg az egészet
De annyit el tudok mondani, hogy:
- Távolságot nagyjából mindkettő óra jól méri, bár a sima Bip ad magának mindig egy pár 10 m "előnyt", de utána egyben vannak
- A sebesség mindkettőnél elég hektikus, kb. csak "tájékoztató jellegű adat", a Bip S-en nagyobbak a kilengések.
- Pulzusmérésben egyértelműen a Bip S jobb, a sima Bip nem akarta felvenni a "ritmust", egyszerűen 20-30 BPM-el kevesebbet mért folyamatosan (meg is cseréltem egyszer a két órát a kezeim között, ugyanez jött ki)
- Fogyasztásuk kb. azonos, bár a Bip S-re érkeztek értesítések, valamint folyamatos BT-kapcsolat, a sima Bip csak magában volt. Szóval talán a Bip S jobban bánik az energiával (nem is lenne csoda, hisz' pont ezt a két dolgot emelték ki, hogy alacsonyabb energiafogyasztású a GPS chip és a pulzusmérő is) -
Fall-N
veterán
válasz
HoaryFox #13511 üzenetére
Állítólag a legújabb fw. tudja a Bipnél is. Az más kérdés, hogy sajnos nem sok mindenkinek dobta fel a frissítést. Ha megtalálom a firmware-t akkor manuálisan rárakom.
Amúgy szerintem jól sikerült a Bip S, és a transzreflektív kijelző miatt annyira nem baj a kisebb fényerő. Este úgyis elég.
Nekem az élvezetes font van rakva, amúgy is csak egy programot akarok használni, így elég a Mi Bandage.
-
Jabby
őstag
válasz
HoaryFox #13493 üzenetére
Nálam a sima Bip GPS-e tökéletes volt, amit az S esetében már nem mondhatom el. Pl. futásnál rendszeresen max sebességem 160 km/h körül jelzi, mert annyira dobálja a GPS jelet.
A kijelző olvashatósága pedig sehol nincs a sima Bip-éhez képest, sem nappali, ferűfényes napsütésben, sem sötétben maximális háttérfénynél.
Számomra az S egy nagy csalódás a Bip után. -
DaDa
senior tag
válasz
HoaryFox #13493 üzenetére
Bip s-nél tudtommal nincs kieső kijelző és a sima Bip-nél is javítottak az újabb szériánál. Az értesítések kizárólag telefon beállítás(mi fit, bandage) és telefon szoftver (one ui, emui stb...) kérdése. Szóval nyugodtan veheted a Bip s-t egyetlen hátrány tudtommal a minimálisan gyengébb fényerejű kijelző de minden másban jobb. Magyar ékezet alapból (tudomásom szerint) egyikben sincs de a Bandage ezen is tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Samsung Qi2 vezeték nélküli tripla töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest