- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
OE alatt szerintem nem élnek azok a "képjavítók", amiket be lehet kapcsolni Win alatt, ergó nem kell semmit se ki- vagy bekapcsolni, meg nem is lehet. Olyan a képe amilyen.
Ha kell a 4K kompatibilitás, akkor szerintem várj még kicsit és az asztali Kaby Lake processzorok friss Gen 9.5-ös IGP-je tudni fogja azt, amire szükséged van.
Rendszernek OpenELEC helyett mehet LibreELEC, vagy az EGL-es Kodi Ubuntu Serverre rakva.
Vagy ha még kisebb fogyasztású cucc kell, akkor a szintén idén ősszel megjelenő Apollo Lake is jó lehet majd neked, de itt már vannak limitációk 4K-n...
-
bajnokpityu
félisten
-
dunkel
őstag
-
dunkel
őstag
Első körben nézd meg full rgb-re van-e állítva a színtér a kodiban.
A színekhez amúgy szerintem nem nagyon nyúlnak maguk a lejátszók. Openelec alatt nem tudom magához a driverhez és annak beállításaihoz mennyire férsz hozzá, windows alatt elég sok mindent ki kell kapcsolgatni az ati driverében.
Ha meg is akarod futtatni a vga-t, akkor irány windows és madVR render (Kodi DSPlayer vagy MPC-HC/BE alatt).
-
Mankó
veterán
Esély nyílt most rá, hogy beszerezzek egy Logitech Harmony Ultimate One típusú távirányítót 30 ezres környékén. Sosem volt még ilyen távcsatim, az lenne a kérdésem, hogy megérheti e ezt az árat, illetve milyen nehézségekre, hátrányokra számíthatok vele kapcsolatban? Felhasználási terület Htpc, médialejátszó, tv, erősítő.
Újszerű állapotú a távirányító, de valószínűleg garancia már nincs rá.
Szerintetek bemerjem vállalni? -
törölt tag
Általában bekapcsolt Catalyst képjavítók okoznak hasonló katasztrófát. 1-2 kivétellel összeset ki kell kapcsolni, mint google képen látható. A kimeneti formátumot pedig a tévé HDMI bemenetére igazítani, ha az nem automatikus és bedőltek az árnyalatok.
-
törölt tag
Szia,
Jelenleg várunk, én is. Ha HDMI 2.0 alapfeltétel HEVC hardveres gyorsítással, AMD Bristol Ridge, Intel Kaby Lake platformokra VGA nélkül, akár integrált procis megoldásokkal. Júniusban pedig Polaris alapú AMD VGA-k. Hogy IGP + alaplapi HDMI 2.0 vagy VGA-ra esik a választás, egyéni igények döntik el, lényeg hogy 1-3 hónapot még tűkön ülünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest