- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leyo76
senior tag
-
leyo76
senior tag
válasz
AkyyrA #13867 üzenetére
az eredeti mindig az ami a matricán van elvileg, a recovery partíciót hát lehet hogy nem a sajátja volt? Minden esetre kárvolt aktiválni az asztalin a matricás kulcsot, mert azt elvileg több gépen már nem tudod használni.. (de azért tragédia nem történt) lényeg hogy működő wined van
-
válasz
AkyyrA #13811 üzenetére
digitális subwoofer - vagy szól vagy nem szól?
Mitől digitális egy analóg eszköz? A hülye marketingtől, mert így a júzer azt hiszi, hogy milyen f*sza cuccot vett. A legjobb subwooferek (meg a lerosszabbak is) analógok, mert a hang is analóg természetű. Nem lehet digitálisan hangot reprodukálni, maximum rögzíteni, de azt is át kell alakítani analóg jellé, hogy hallgathasd.
Mindegy, költői volt a fentebbi kérdés. Nem kell mindent elhinni, amit ráírnak a dobozra.
-
válasz
AkyyrA #13797 üzenetére
Ízlések és pofonok
Én 20,1-es laptopot használok, na ettől még nem láttam nagyobbat. Igaz, nem hurcolászom, csak néha.
Azért előnye is van a nagyobb gépnek, elég sok. Több extra, nagyobb felbontás, általában a PAvilionoknál hosszabb akkumulátoros üzemidő, 2nd HDD, mélynyomó, és nem utolsósorban, jobb és halkabb hűtés. Ezekért talán megéri kicsit nagyobb táskát cipelni, de nem azoknak való, akik ide-oda hurcolásszák pl. a villamoson. Autóval tökmindegy, mekkora a géped. Főleg, ha jó nagy az az autó.
-
Kácsa
aktív tag
válasz
AkyyrA #13804 üzenetére
Most látom ,hogy ez egy 7200rpm-es wincsi,de szerintem akkor is sok a hőmérséklet.Én egy ideig használtam a laposomban egy Fujitsu 7200 rpm /16 MB gyorsítótárú merevlemezt ,de az sem ment feljebb 45 foknál,27 fokos szobában.Meghajtva felkúszott 47-48 fokosra.
Itt van egy teszt :teszt,ahol a második kép után írnak valamit a hőmérsékletéről . -
Kácsa
aktív tag
-
leyo76
senior tag
válasz
AkyyrA #13797 üzenetére
Itthonra kényelmes lenne és néha napján ha szükséges akkor magammal tudnám vinni. Kocsival nem számít a kiló
- kiránduláskor vagy nyaraláskor igen csak hasznos lehet. Igaz ez luxusnak hangozhat, de ha belegondolok hogy az asszony az asztali gépet farmeramaval foglalja le akkor talán érthető a gondolat menetem...
-
-
-
válasz
AkyyrA #13781 üzenetére
A gép maga jó, nagyon szép a kijelző képe. Ezen a képminőségen anno én is megdöbbentem az első CQ61-esnél. Azóta már jópárat eldtam, egyikkel sem volt még baj. Érezni is, hogy masszív minőség. A Pavilionok dizájnjától egyszerűbb, de van, aki ezt szereti. A multimédiás extrák sincsenek meg benne, ld. előző mondatomat
Szerintem elégedett leszel vele, bár az akksinak többet kellene mennie, kb. 2 órát office használattal, WLAN-nal. 1,5 óra kevés, de még lehet, hogy nem vagy túl az első 5-10 töltésen, csak ezután alakul ki a teljes kapacitás. Ha a BT nem kell, kapcsold ki, valamivel több lesz az üzemidőd.
Az árat csak azért írtam, mert ha kicsit utánanézel, ugyanezt a konfigot 135-ért is meg lehet venni, külföldi magyarított billentyűzettel.
-
-
Khelben
nagyúr
válasz
AkyyrA #13776 üzenetére
Szeretem az ilyen kérdéseket. Nem lett volna jobb vásárlás előtt érdeklődni? Most már úgyis mindegy, ha neked jó, akkor jó vétel volt.
Ma sikerült 83 fokig kergetnem a cpu hőmérsékletét (6730b, p8600), még sosem volt ilyen. 2 példányban futott a wow
Lehet, hogy az enyémre is ráfér már egy pucolás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest