- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
leyo76
senior tag
-
leyo76
senior tag
válasz
AkyyrA #13867 üzenetére
az eredeti mindig az ami a matricán van elvileg, a recovery partíciót hát lehet hogy nem a sajátja volt? Minden esetre kárvolt aktiválni az asztalin a matricás kulcsot, mert azt elvileg több gépen már nem tudod használni.. (de azért tragédia nem történt) lényeg hogy működő wined van
-
válasz
AkyyrA #13811 üzenetére
digitális subwoofer - vagy szól vagy nem szól?
Mitől digitális egy analóg eszköz? A hülye marketingtől, mert így a júzer azt hiszi, hogy milyen f*sza cuccot vett. A legjobb subwooferek (meg a lerosszabbak is) analógok, mert a hang is analóg természetű. Nem lehet digitálisan hangot reprodukálni, maximum rögzíteni, de azt is át kell alakítani analóg jellé, hogy hallgathasd.
Mindegy, költői volt a fentebbi kérdés. Nem kell mindent elhinni, amit ráírnak a dobozra.
-
válasz
AkyyrA #13797 üzenetére
Ízlések és pofonok
Én 20,1-es laptopot használok, na ettől még nem láttam nagyobbat. Igaz, nem hurcolászom, csak néha.
Azért előnye is van a nagyobb gépnek, elég sok. Több extra, nagyobb felbontás, általában a PAvilionoknál hosszabb akkumulátoros üzemidő, 2nd HDD, mélynyomó, és nem utolsósorban, jobb és halkabb hűtés. Ezekért talán megéri kicsit nagyobb táskát cipelni, de nem azoknak való, akik ide-oda hurcolásszák pl. a villamoson. Autóval tökmindegy, mekkora a géped. Főleg, ha jó nagy az az autó.
-
Kácsa
aktív tag
válasz
AkyyrA #13804 üzenetére
Most látom ,hogy ez egy 7200rpm-es wincsi,de szerintem akkor is sok a hőmérséklet.Én egy ideig használtam a laposomban egy Fujitsu 7200 rpm /16 MB gyorsítótárú merevlemezt ,de az sem ment feljebb 45 foknál,27 fokos szobában.Meghajtva felkúszott 47-48 fokosra.
Itt van egy teszt :teszt,ahol a második kép után írnak valamit a hőmérsékletéről . -
Kácsa
aktív tag
-
leyo76
senior tag
válasz
AkyyrA #13797 üzenetére
Itthonra kényelmes lenne és néha napján ha szükséges akkor magammal tudnám vinni. Kocsival nem számít a kiló
- kiránduláskor vagy nyaraláskor igen csak hasznos lehet. Igaz ez luxusnak hangozhat, de ha belegondolok hogy az asszony az asztali gépet farmeramaval foglalja le akkor talán érthető a gondolat menetem...
-
-
-
válasz
AkyyrA #13781 üzenetére
A gép maga jó, nagyon szép a kijelző képe. Ezen a képminőségen anno én is megdöbbentem az első CQ61-esnél. Azóta már jópárat eldtam, egyikkel sem volt még baj. Érezni is, hogy masszív minőség. A Pavilionok dizájnjától egyszerűbb, de van, aki ezt szereti. A multimédiás extrák sincsenek meg benne, ld. előző mondatomat
Szerintem elégedett leszel vele, bár az akksinak többet kellene mennie, kb. 2 órát office használattal, WLAN-nal. 1,5 óra kevés, de még lehet, hogy nem vagy túl az első 5-10 töltésen, csak ezután alakul ki a teljes kapacitás. Ha a BT nem kell, kapcsold ki, valamivel több lesz az üzemidőd.
Az árat csak azért írtam, mert ha kicsit utánanézel, ugyanezt a konfigot 135-ért is meg lehet venni, külföldi magyarított billentyűzettel.
-
-
Khelben
nagyúr
válasz
AkyyrA #13776 üzenetére
Szeretem az ilyen kérdéseket. Nem lett volna jobb vásárlás előtt érdeklődni? Most már úgyis mindegy, ha neked jó, akkor jó vétel volt.
Ma sikerült 83 fokig kergetnem a cpu hőmérsékletét (6730b, p8600), még sosem volt ilyen. 2 példányban futott a wow
Lehet, hogy az enyémre is ráfér már egy pucolás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest