Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• red13

tag

Hú basszus, nagyon úgy látszik, hogy az utorrent volt a ludas! Hatalmas köszönet! Én meg már egy hete szenvedek a driverek törlésével, frissítésével, fórumok bújásával, hogy mi lehet a probléma! qbittorentet fel is raktam, köszi az ajánlást, lényegesen jobban tetszik, egyszerűbb, mint a utorrent.

Ha már szétszedtem a laptopot attól még nem ugrott a garancia? Mert arra is gondolok, hogy nem jól pattintottam össze a széleit, mert a két műanyag rész azon a részen eléggé eláll egymástól, persze csak 2-3 milliméterrel. Mondjuk valami ritka szar szétszedni ezt a laptopot, gyakorlatilag az egész felső felület egyben van, és úgy kell oldalt egy bankkártyát becsúsztatni, hogy szétlehessen pattintatni, az összerakás meg olyan hangos kattanással jár, hogy először azt hittem kettétörik az egész laptop. Anyaghasználatban mindenképpen az egyik legócskább laptop amivel dolgom volt, pedig a milyen laptopot vegyek topikban, és a laptopszalon.hu is ezt ajánlották.

Kicsit Off, de most készülök SSD-t rakni bele, a Samsung 840 Basic és az Intel 535-öt néztem ki. Melyik lenne a jobb választás? Ugyanabba az árban vannak, és ettől drágábbat nem vennék.

Új hozzászólás Aktív témák