- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ló úr
őstag
válasz
Mobildeck #43948 üzenetére
240 GB SSD 22-25K plussz azert a lightroom miatt kell az a plussz ram. Az kb 5K szoval ~30K plusszba. Hidd el megeri hosszabb tavon. 1080p 60fps-t mar a Sandy-s celeron procis Probook 6460b-m is lejatszotta mindenfele gond nelkul. En is ha youtubeozok ezt allitom be. Meg se erzi ez az i3 ami az enyemben van
-
ló úr
őstag
válasz
Mobildeck #43926 üzenetére
Amikben van Radeon az drágább. Enyémben a sima integrált Intel HD5500 van. Így tudok ezekkel játszani. A sima pici radeonok sem sokkal erősebbek ám tesztek szerint legalábbis a leggyengébbek az árat viszont képesek megdobni 20-30 ezerrel is. Nekem ennyit nem ért plussz 2-3 fps. Másra tökéletes. Ritkán Sony vegasozok meg Adobe studiózok azoknak segít az integrált h hamarabb végezzen a dolog. Nekem amire kell megfelelő.
Pavilionok is műanyagok. Szerintem kb ugyan ezek más névvel. Legalábbis a hasonlóan olcsó kategóriák.
Szerelni nem túl bonyolult. Alján van kb 8 csavar azokat kiszeded meg lepattintod az alját és annyi. Ramot ssdt oddt tudsz cserélni szabadon. Arra ügyelj h hátul a kijelző alatt a két szélen alul a gumi lábak alatt is van 2 csavar elrejtve. Videókból tudom csak én is amiket néztem a gépről mielőtt megvettem. Szóval gumilábat felhúzod. Nyugi nem jön ki és alatta ott a csavar. Marha egyszerű szerelni utána. Mindenhez hozzáférsz amit lehet cserélni.
Nyilván nem egy probook, elitebook szóval sajnos a szerelőajtók nincsennek meg én nagy bánatomra. Mint írtam ennyi pénzért tökéletes. A winyó ami bennevan halál lassú. Ssdvel kezdj szerintem még mielőtt wint teszel rá mert megszülsz mire feláll a rendszer. A 4gb ram ha játékot nem tolsz meg elegendő. Én is ott veszem észre egyedül h bennevan a +4GB.
Jah DDR3L kell bele. Nekem Samsung van benne azzal adták vettem bele ugxan olyat.#mandarino Gratulálok eme értékes hozzászólásodhoz
-
ló úr
őstag
válasz
Mobildeck #43923 üzenetére
Szia. Én használok HP250 G5-öt. FullHD kijelzős verzióm van belőle. A kijelző sima TN panel. Betekintési szögei ezáltal nem a legjobbak de szépen visszaadja a színeket meg tiszta éles képe van. Én szeretem. Nekem egy i35005u van benne 8 GB ddr3l rammal és a winyó helyett raktam bele egy 240 gb-os ssdt. Gyors kis gép, a hűtése lehetne halkabb de elfogadható kategória. Akksija full fényerő mellett youtubozással simán visz 4-5 órát, játékkal kb feleződik ez az idő. Mindene rendben van egyedül a műanyag burkolata kelt piaci bóvli hatást viszont maga a gép nem csúnya. A műanyag minsége sem rossz. Tapi padja nem a legérzékenyebb de bőven használható. Árkategóriájában szerintem az egyik legjobb versenyző.
Én játszogatok is vele néha. Doom új része 720p ben low beállításokkal átlag 25-28 fps. CoD Black ops első része 720p ben 35-70 fps között mozog single playerben. Mass Effect 2-3 megy átlag 25-30 fps között 720p ben szintén low beállításokkal a HD5500-on.
Amit észrevettem h 4GB ramról 8ra bővítve lett kb +10 fpsem Black OPSban.
Szeretem és így h vettem bele SSDt és + Ramot megálltam 145 ezerben vele újonnan.
Szóval ha nem szükséges a prémium minőség bátran ajánlom pláne h a G4-ekkel van egy árban azokban viszont nem láttam FullHD-s kivitelt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest