Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobildeck
tag
köszi a kimerítő választ! a teljesítményben tesztek nézegetése után én sem gondolnám, hogy megéri a radeonos azt a pluszt, maximum a fogyasztásra lennék kiváncsi, hogy melegedésre, üzemidőre hogy hat, bár talán az is elhanyagolható.
a szerelésnek örülök, hogy legalább szét lehet kapni valamelyest, az jó hír. egy régebbi HP gép (fejből nem tudom a modellt sajnos) ugyanis megállított abban hogy a billt leszedjem a gépről, mert olyan lehetetlen helyen volt a csavar, hogy azt soha nem tudtam szétszedni.
a gépen egyébként max adobe lightroom menne néha, plusz a full hd 60fps youtube videók, amik tudom hogy ki tudnak akasztani pár gépet, de azért gondolom a 250es viszi, monjduk a G5, a full hd kijelzőjével
az ssd (hdd helyett) és a plusz 4GB ram az, amin nagyon elgondolkodtam, de valószínűleg megéri belepakolni ha nem nagy a felár érte, illetve nem is kell 500GB vagy 1TB neki, a 128 vagy 256 ssd is megteszi
-
Mobildeck
tag
köszi a válaszokat.
igen, a G5 talán jobb vételnek tűnik, (főleg hogy a laptopszalonban 3 plus 1 év gari van rá a G4 2 plus 1 éves garijához képest) és a bővítésen én is gondolkodtam, lehet kérni egyből plusz 4 GB rammal, azt lehet érdemes az elején kérni bele. szerelés szempontjából gondolom hasonló a többi HPhoz; nem egyszerű, de leginkább csak a port szeretem mindig kiszedni ezekből a masinákból (ahhoz meg lehet, hogy elég a sűrített levegő)
és akkor a pavilon 15-ös semmivel nem jobb egy G5-nél? nagyjából egyforma konfigok vannak (vagyis nagyjából el lehet érni egyformákat, kb egyforma árban) ahogy néztem
szerk: a vidi kari ha jól láttam elérhető az integrált intel megoldással, ami Neked van, ha jól értem, és van egy radeon r5 m330 vagy m430, itt gondolom annyi a különbség, hogy a radeonosok átkapcsolnak integráltra ha nem annyira grafika igényes szituáció van, talán így kevesebbet fogyasztanak, de max ennyi
amiket leírtál, az több mint tökéletes egy ilyen géptől -
Mobildeck
tag
sziasztok, előreláthatólag év végéig tulajdonosa leszek egy 250 G4 vagy G5 típusú csodának
gondolom páran használtok ilyet itt a fórumban, mik a tapasztalatok? pár elitebookkal (és más hpval is) van tapasztalatom, és havonta hibásodnak meg, hol alaplap csere, hol ez, hol az, a 250es szériában is erre kell számítani, vagy vajon kevesebb nyűgjük van? nyílván nem fikázás miatt írom ezeket, hiszen használunk HPkat, csak érdekel a helyzet.
illetve az, hogy van-e komolyabb különbség a 250 G4 és G5 között, érdemesebb-e a G5-öt választani, és ha már itt tartunk, milyen különsbég van a 250-es és a 15-ös széria között? (persze kb ugyanazon specifikációk között értem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest