- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
SeniorTilla #37180 üzenetére
Sziasztok!
Néztem tegnap egy nagyon jó állapotban lévő dv8 laptopot, még a fóliák is rajta vannak. I7 740QM. 4GB, GT230, gondoltam megveszem a páromnak, de ami feltűnt, hogy a yt videók tök szaggatottan mentek ff és ie alatt is. Más böngésző nem volt fent.
Lehet egyébként ez vga hiba, vagy esetleg szoftveresen megoldódik? Új telepítést biztos kap majd, ha esetleg megveszem és egy SSD-ét is. Mire figyeljek egy ilyen laptop megvásárlásával? Egyébként 120 ezret kérnek érte, mint írtam, mint a gyári állapot. Futtattam rajta egy cinebench-et is, az is egy picit szaggatott volt, mondjuk 18.5 fps-t adott rá, ez így rendben lenne?
Az nem lehet, hogy processzor nem dolgozott max órajelen, pl egy kicsomagolás, másolás egy i5-ös (2 magos, m450)laposon, ami gyorsabb volt, igaz abban SSD van.
szerk: bocs új helyett a válaszra nyomtam....
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest