- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
hódmaci
senior tag
válasz
Ice&Lime #35635 üzenetére
Hát nem lehetett bekapcsolni erre reflexből kicserélték az alaplapot (helyszíni garancia) ez nem oldotta meg a gondot így "elszállították" tesztelésre ott kiderült hogy a kijelző a ludas ezért az csere
az alaplap meg vissza az eredeti,
ha minden jól megy holnap jön haza.Ennyi. -
-
SirKero
őstag
válasz
Ice&Lime #35582 üzenetére
A win7 tuti jó mert több gépen is fut ( laptop asztali vegyesen ) és sehol sem csinálja csak ennél az egynél. A fiamnak ugyan ez a HP 8510 van csak az övé nem p ha nem w és ugyan ez a hiba nála is előjött. De az elmúlt egy-két hét után magától. Úgy látszik csak a HP-s gépekkel van valami nyűgje
kisza25: szerintem leformáztam második újrahúzás előtt, Én mindig úgy telepítek ha egy mód van rá hogy törlöm az összes particiót és újra particionálom. Ilyenkor formázni is kell. Vagy arra a 100MB-os particióra gondolsz?
-
SirKero
őstag
válasz
Ice&Lime #35575 üzenetére
Csak az op. rendszer van feltéve + a HP oldaláról leszedett driverek. A frissítéseket rögtön a telepítés után kikapcsoltam ( soha ne keressen ). Más nincs. Illetve a Chrome egy Total Commander és egy MPCHC a filmekhez. Más böngészőt is próbáltam ugyan ez. Kínomban már próbáltam Vistával is de ugyan ez az eredmény.
kisza25 Nagyon hálás lennék mert már az eladás határán van a dolog.
Ez esetleg
A taskmgr.exe nem tudom miért megy 40-45 %-on mikor csak 1-2% -ot kéne használnia.
-
SirKero
őstag
válasz
Ice&Lime #35571 üzenetére
Tegnap friss rendszert tettem rá és ma már elő is jött a probléma
A frissítés direkt lekapcsoltam ( én arra gondolta,hogy az fogja meg ennyire ) Csak a szükséges driver programokat raktam fel semmi mást.
A taskmgr.exe nem tudom miért megy 40-45 %-on mikor csak 1-2% -ot kéne használnia. -
SirKero
őstag
-
Szakiii
addikt
válasz
Ice&Lime #35489 üzenetére
Írtam i7-2670qm proci van benne alapjáraton hogy ha nem csinálok semmi terhelőt csak netezek stb akkor 58-60 körül mozog. Úgy kezdődött az egész hogy tegnap elkezdett vibrálni a kijelző és miután helyreállt mindig kiírta hogy az amd illesztő dirver hiba után helyreállt (nem pontosan ezt de a lényeg ez volt) olvasgattam utána és írták hogy lehet hogy memória a gond. Kivettem egyiket (2x4 volt benen) és megszűnt a dolog. Gondoltam ma megnézem terhelés alatt előjön e a gond D3-at játszottam és elkezdett szaggatni nagyon a játék pedig ezelőtt nem csinálta leszedtem egy progit ami nézi a hőmérsékletet mert nagyon meleg volt a gép és akkor láttam hogy a proci 90en volt de írta hogy a max meg 95 ami még így hogy nem értek hozzá még így is sokallottam. A hdd most 44 fokos de mint írtam most nem is áll terhelés alatt. Vga 58 (ati radeon 6770m 2gb DDR5).
-
Shrike7973
senior tag
válasz
Ice&Lime #35463 üzenetére
Akkor kb. nulla konfigurálási lehetőségem lesz. Balkezes beállításra szükségem van, továbbá driver nélkül elég lassú a touchpad és a touchstick is. Plusz szeretem a dupla ujjas érintést másodlagos klikk-ként.
Ubuntu alatt sem rózsás az out-of-the-box helyzett, ott viszont tudtam megfelelő shellscript-eket írni, ami az xinput-nak átadja a megfelelő paramétereket. Ezt a megoldást amúgy előnyben részesítem, nem igazán jön be, hogy relatíve kevés plusz funkcionalitásért telepítsek egy 150-200 MB-os driver csomagot. Razer esetében ugyanez - cloud sync meg minden, csak azért, hogy beállítsam az érzékenységet
. Windows alatt lehetséges valami hasonló? Ahhoz nem értek ilyen szinten.
-
-
-
Peczek
aktív tag
-
Oizufecneb
újonc
válasz
Ice&Lime #35334 üzenetére
Hát ez marad sajnos ha nem oldódik meg másként mert nagyon bosszantó.. De nem is tudok mire gondolni már, hogy mi miatt lehet ez.. először azt gondoltam biztosan túlmelegszik, de van amikor 10 perc után csinálja és ha lezárom azonnal megjavul szóval nem értem.. azért köszönöm a segítséget!
-
Oizufecneb
újonc
-
-
-
szpal17
őstag
válasz
Ice&Lime #35228 üzenetére
Nem a semmire gyártották természetesen. Vannak eszközök amik tudják alkalmazni ezt a kábelt. Ahol ilyen kábelt árulnak mindenhol nagybetűkkel van odaírva, hogy ez nem alkalmazható PC és TV közé, mert nem erre gyártották. Azt írják jeladóként működik, de nem jelátalakítóként. (dvd lejátszót, meg set top boxot írnak példaként, bár én még nem láttam ilyet)
Az átalakító amit linkelsz viszont pont ezt oldja meg
-
lolka1980
aktív tag
-
-
krisi047
senior tag
-
-
krisi047
senior tag
válasz
Ice&Lime #35051 üzenetére
Szintén ez a CPU. Átlagos terhelés, aminek ideje alatt mondjuk megy naponta 8-10 órát:
- cpu 65-70%, átlag 85fok
- hdd 45 fok átlag
- venti 4333rpmFurcsa, hogy egy gagyi Pentium P6100-as Samsung Rv509 notit használtam, ami nyilván sokkal gyengébb, és rohadtul szenvedett ugyanezzel a terheléssel, sőt kitéptem a hajam munka közben, ez meg hasít mint az állat. De a Samsung nem volt ennyire meleg közel sem, sőt, hangját se nagyon hallani.
-
zodo
nagyúr
válasz
Ice&Lime #35026 üzenetére
Sima ügy a belépés és nincs bios jelszó beállítva.
Na majd itt szétnézek kicsit most hogy átállítottam Angolra hogy milyen lehetőségek vannak mert pl látom hogy itt kell engedélyezni/tiltani az új lenyomat olvasót is.(#35030) kengyel
Nem tudom mi a normális ezeknél de szerintem nem vészes.
Tud meleg lenni ha melózik, főként a bal oldali szellőzőn át távozó levegő és az aksi környékén ill. némi meleg távozik elől is de normálisnak gondolnám. -
zodo
nagyúr
válasz
Ice&Lime #35020 üzenetére
Igen, tudom.
Furcsállom is kicsit mert nálam is így van a 6930p-n.(#35015) kengyel
Nekem ilyen van de csak múlthét péntek óta így nem tudok róla bővebb infóval szolgálni.
Itt vettem az apróba alfa156-tól ha ez segít, szinte tökéletes esztétikai állapot és hibátlan működés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest