- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenczeZ
csendes tag
válasz
SeniorTilla #34890 üzenetére
Köszönöm!
Még egy kérdés amit most vettem észre!
Ha lecsukom a notit elmegy aludni és mikor újra kinyitom nem hajlandó a fényerőt állítani csak újraindítás után.
Ez mitől lehet? -
eastsider
nagyúr
válasz
SeniorTilla #34876 üzenetére
az már valami!
de fura, hogy nem ez a default!
köszi a válaszélrtjobb lenne szereznem egy dokkolót, hogy kiderüljön, a dokk csati vagy a dokkoló szar
-
gr.bence
aktív tag
válasz
SeniorTilla #34873 üzenetére
mi is a neve?
-
eastsider
nagyúr
válasz
SeniorTilla #34870 üzenetére
beszéltem velük, írtam is mit mondtak... de sokra nem mentem a dologgal.
sajnos nem on site repaires a cucc, és céges gép, elég fontos dolgok vannak rajta...egyébként a HP is elfogadja HDD nélkül a gépet, mint a DELL? az úgy már kicsit egyszerűbb lenne
-
gr.bence
aktív tag
válasz
SeniorTilla #34871 üzenetére
de könyörgöm, veszek egy gépet idegen országban, attól még támogatást adhatna hozzá mindenhol.
vagy a drivereket tudnám letölteni. vinyóhoz 2006-os driver van fent a gépen!!! ha jol emlékszem 2014-et írunk
masinával nincs bajom, mert szuper!
mindegy tanulni kell németül.
-
perempe
veterán
válasz
SeniorTilla #34851 üzenetére
nincs benne.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #34851 üzenetére
Nekem pl nagyon is tetszik ez a funkció csak éppen a használhatatlan synaptics driver miatt nem használom/hatom. A tp jobb driver nélkül, mint driver-rel, hát...ez van.
-
Pokesz007
senior tag
válasz
SeniorTilla #34811 üzenetére
Köszi! Kifújom akkor! Láttam róla videót,elég nagy meló szétszedni..Milyen hőmérsékletnél kapcsol ki a gép? Meddig mehet a hőfok..
-
válasz
SeniorTilla #34806 üzenetére
Nyilván sehogy.
Bevettétek, el sem hiszem.
Csak egy olcsó poénnak szántam, höhö... -
gr.bence
aktív tag
válasz
SeniorTilla #34797 üzenetére
a forumtárs nevét szeretném megtudni
köszi
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #34785 üzenetére
Ezért is szeretném megnézni, hogy milyen egy olyan felbontáson a desktop.
-
nCore88
újonc
válasz
SeniorTilla #34770 üzenetére
Tudom mivel lehet megnezni viszont, meg nincs meg az a laptop csak erdeklodok mert lehet olyan veszek majd a jovoben
-
Karcsi1001
tag
válasz
SeniorTilla #34766 üzenetére
Integrált mikrofonvektorra van állítva, de kipróbáltam a másik kettővel is, semmi. A "hangszint"-jelző 1/3 része zöld, de meg sem moccan. A lejátszás "hangszóró és kettős fejhallgató"-ra van állítva.
Lehet, hogy valamit kitöröltem akaratlanul? Akkor újra kéne telepíteni, csak nem tudom melyik program az, ami a mikrofonért felel. Huh... -
norbi19884
tag
válasz
SeniorTilla #34759 üzenetére
Na, de pont ez a baj a 15- kijelzőre ad képet amivel vettem, de a 17-esre nem.
-
xrvman
őstag
válasz
SeniorTilla #34748 üzenetére
Memóriakártya olvasó driver fent. Hotkey ami van a billentyűzeten mind működik (Sleep, Hang fel és le, ill némítás)
-
Mikika
aktív tag
válasz
SeniorTilla #34747 üzenetére
köszi szépen!
ha külső usb3as tokban használom sokat veszít a sebességből?
mármint az ssd. -
zsofika11
csendes tag
válasz
SeniorTilla #34732 üzenetére
Első körben őket hívtam.Viszont amikor azt kérdezte,hogy ez befolyásolja -e a kütyü működését,akkor úgy gondoltam nem jó helyen járok.
-
zsofika11
csendes tag
válasz
SeniorTilla #34723 üzenetére
Hát igen,sejtettem,hogy nem egy hátonpörgést segítő alkalmazást varázsoltam elő....Viszont érdekes,hogy csak az enyémmel volt eddig.
A humansoft szervizt ajánlották.Elboldogulok velük az 50 kilómmal?
Vagy ha van van tipped normális szervizre/kihozza-kicseréli-elteszi-elköszön/,azt szívesen elfogadom.Köszi a választ
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
SeniorTilla #34698 üzenetére
Alvó állapotban tudtommal csak a memóriának ad áramot, mivel az elveszti a tartalmát, ha megszűnik az áramellátás akár csak egy pillanatra is (non-volatile). Ebből kifolyólag baromi gyorsan feláll a gép, szinte azonnal bekapcsolás után, ezért cserébe nagyon minimális az áramfelvétel, hiszen a memória energiaszükséglete, ebből kifolyólag a hőtermelése is minimális, nem okozhat problémát egy táskában. Egészen addig, amíg be nem kapcsol a gép, az már nyilván nem tesz neki jót, nagyon nem.
Hibernált állapotban a hyberfil.sys-be menti a memória tartalmát, és teljesen kikapcsol a gép, semmi nem kap áramot, ezáltal nem merül gyorsabban, mintha teljesen le lenne állítva. ezért tart hosszabb ideig az indulás az alvó módhoz képest, vissza kell tölteni HDD-ről a tartalmat a memóriába.Tehát nem, az alvó állapot nem okoz problémát egy táskában.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #34698 üzenetére
Tényleg ezt már régebben meg akartam kérdezni, hogy mi az "ártalmasabb" a hibernálás mód vagy az alvó mód?
A másik, hogy ez hogyan hat ki például egy ssd-re is? -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
SeniorTilla #34696 üzenetére
Akkor a kalibrálás csak ennyi lenne, 1-2 alkalommal teljes töltés, teljes merítés bios segítségével?
Mindig alvó állapotba szoktam tenni a gépet, ritkán fordul elő, hogy ki van kapcsolva. Viszont az utóbbi időben ha aludt, és 1 napnál hosszabb ideig volt kikapcsolva pl a táskámban (lásd hétvége), akkor fogta magát, bekapcsolt, és lehibernálta magát. Ez, illetve az a tény, hogy kb 20 perc múltán a win automatikusan hibernálta magát akksi használat esetén arra engedett következtetni, hogy bizony igen rossz állapotban lehet az akksim.
Úgyis jön a hétvége, ha csinálok 2-3 ilyen merítés-töltés párost, akkor az elvileg helyrehozza, ennyi lenne csak?
-
KisBundi
őstag
válasz
SeniorTilla #34681 üzenetére
Csak van nálam egy i7 2630QM processzor! Minden teszt gond nélkül lefut, de egyik pillanatról a másikra lefagy az egész gép! Nincs terhelés alatt csak gondol egyet!
-
KisBundi
őstag
válasz
SeniorTilla #34679 üzenetére
Elírás..
6002eg az
Viszont nem tudom, hogy 45W-so TPD-vel mit tudna kezdeni. 35W-os az ritka és már 3. generáció processzor! -
TriX2010
tag
válasz
SeniorTilla #34642 üzenetére
Nem sértődök meg magamon. Te arcoskodsz itt gyerek...
-
Zyrius
aktív tag
válasz
SeniorTilla #34637 üzenetére
HD 3-4000-el már lehet játszani a 2000 viszont tényleg nagyon nagyon karcsú.
Tény hogy nincs a mai asztali VGA-k mellett teljesítményben.
4-5 évvel ezelőtti játékokkal, amik a 4-5 évvel ezelőtti középkategóriás kártyákon mentek, azokat simán ki lehet váltani egy HD4000-rel.
Nekem most HD4400-es VGA van bent ilyen wow, diablo3, Path of Exile, League of Legends simán elfut, de mondjuk egy FPS-t már biztos nem próbálnék ki mert elolvadna a gép -
Karkarosz
csendes tag
válasz
Tekintetbe véve hogy mikor megvettük volt a notin egy win8 és CoD 4et simán vitte, gyanúsnak érzem, hogy egy 800mhz-t kérő gém nem fogja leölni. Nyilván nem áll szándékomban Crysis 3at tolni rajta vagy hasonlót, arra ott van a Toshiba L850-em.
Örülnék ha érdemben használható válaszokat is kaphatnék, köszönöm. -
TriX2010
tag
válasz
SeniorTilla #34639 üzenetére
Ebben most éreztem némi cinizmust
Nem azt akartam elérni hogy hülyének nézzél Barátom
Tudom, milyen egy rendes VGA-val játszani... Csak közöltem hogy a laptopon a HD3000 hozza azt amit a 6490M... Nyilván az asztalin a 7790 egy fokkal jobb
A lényeg, hogy a fórumtárs problémája tény, hogy nem abból kell feltétlenül eredjen, hogy HD2000 a VGA... -
TriX2010
tag
válasz
Ez ebben a formában hülyeség...
HD3000-rel simán játszom a MoH Airborne-t... -
drmazsi
aktív tag
válasz
SeniorTilla #34622 üzenetére
Meg leap motion
-
b3Ro
senior tag
válasz
SeniorTilla #34605 üzenetére
Na most ugy mukodik, h nincs fent a driver, es nem tolton van. igy ment masfel orat, es kopp kopp kopp mukodik. lehet, h mindket problema 1xre allt fent. koszonom a segitseget
-
b3Ro
senior tag
válasz
SeniorTilla #34605 üzenetére
oke. leszedem a hp-s touchpad drivert. tobbet nem igen tudok tenni
-
b3Ro
senior tag
válasz
SeniorTilla #34601 üzenetére
ez sen jott be sajnos. probaltam masik kabellel, masik konnektorban. aksival bent es a nelkul.
talan a touchpad kicserelese megoldana... -
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #34565 üzenetére
Igen, persze. Legfrissebb volt gyárilag. Nem azt mondom, h elviselhetetlenül hangos, erről szó sincs, viszont aki megszokta a 0 decibelt, annak néma szobában ez elég vacak érzés .
-
Dell XPS
veterán
válasz
SeniorTilla #34534 üzenetére
Teljesen egyetértettem a kollégával, hogy nem ajánlotta, főleg ha még nem is volt megbontva a noti. Ahogy írod is: nagyon megtévesztően egyben van, és tényleg nem egyszerű, szóval nem ezzel kell kezdeni.
Erről kevesebb szó esik, de az is nagyon lényeges szempont, hogy ugyanolyan szép, makulátlan legyen a gép az elvégzett munka után is.
-
Debilon
addikt
válasz
SeniorTilla #34502 üzenetére
ok, az előre telepített vista miatt nem fog szórakozni? driverek lesznek hozzá?
csak simán tegyem fel, mint egy normál asztalira? -
gabesz199
csendes tag
válasz
SeniorTilla #34491 üzenetére
Rendben köszönöm mindenki segítségét!!
-
gabesz199
csendes tag
válasz
SeniorTilla #34489 üzenetére
Hát értem :/ egy 14cm eres hüttőpad van alatta vagyis a venti akkora és így is a bal oldala alá betettem egy pendrivet hogy még jobban kapjon levegőt
játék alatt 77 fokos alapból 65 68 ez még akkor nem vészes
-
gabesz199
csendes tag
válasz
SeniorTilla #34486 üzenetére
nincs lehetőség cserélni nagyobbra?:S vagy nagyobb ventilátort bele?:S
-
zetecR
addikt
válasz
SeniorTilla #34473 üzenetére
Nem kényelmetlen, hogy nagyon közel van a bill és a 20' képernyő? Vagy külső bill és csá?
-
modflow
veterán
válasz
SeniorTilla #34472 üzenetére
És ott hol?
-
zetecR
addikt
válasz
SeniorTilla #34468 üzenetére
Dánke.
Manapság még beszerezhető jó állapotú belőle?
-
Zozi04
csendes tag
válasz
SeniorTilla #34436 üzenetére
-
szabonagyur
félisten
válasz
SeniorTilla #34423 üzenetére
Köszöntem szépen
Azt hittem már ahhoz is darabokra kell szedni mint egy normális takarításhoz... Ezt nagyon hülyéül oldották meg sajna.
-
szabonagyur
félisten
válasz
SeniorTilla #34420 üzenetére
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
SeniorTilla #34397 üzenetére
Szia
Nekem igazából ez a tudás tökéletes dolgozom vele nem játszom,csak a megbízhatóság szempont.
Azért köszi -
pycur
tag
válasz
SeniorTilla #34366 üzenetére
(#34365) NEMO1968: Igen, teszteltem a hűtőt ahogy tudtam. De nem hozta a várt eredményt.
Amúgy a pavilion dv6-ból legalább 6 alszámút találtam guglival. Lásd kép.(#34366) SeniorTilla
Viszont erre a példányra sehol sincs ráírva melyik, a legújabb aida64 sem tudta kideríteni.
A hűtő a kezemben volt igaz, de a fényképen nem tűnt fel hogy ez ide nem fog illeni.
Mivel dv6 - dv6 meg se fordult a fejemben hogy nem lesz jó hozzá.
Számítógépek házi szerelésével foglalatoskodok kb 10 éve, ezért nem gondoltam, hogy szakember kellene. Ha mégis kell, kérdezek. Ti se vettétek észre, hogy azon a képen amit mutattam a hűtőmről nem pont olyan, mint ami az eladó hűtés kinézete.
És a gép hűtése nem lett tökéletes, csak kb úgy viselkedik mint amikor le van pasztázva. Mert hogy amint mondtam, paszta, pad, paszta, hűtő... A thermal pad hőszigetelőként funkcionálni látszik.... nem értem miért. Amikor lebontottam a cpu magokról akkor a mag felőli része hideg volt(több napot nem ment a gép) a másik oldala szobahőmérsékletű.
Még mindig nem volt időm a pc-n tesztelni a thermo padot, de holnap már remélem lesz.
A HP szervízben sem oldották meg ezt a problémát régebben. Vsz újrapasztázták és annyi, mert thermo padnak csak egy nagyon széttrancsírozott nyomát ha találtam, meg pasztát.Tegnap este akartam válaszolni csak pont elment a upc net.... nem szokott, és nem tudtam visszahozni. És ma meg most értem haza, és oda hogy írni is tudjak.
HP Pavilion DV6 hűtő beszerzési áron eladó
Hirtelen ennyit. -
N-vidi-A
őstag
válasz
SeniorTilla #34359 üzenetére
Értem, köszi.
-
Zozi04
csendes tag
válasz
SeniorTilla #34339 üzenetére
Hmm... kicsit elkeserítő. Amúgy az a 769 kicsit soknak tűnik nekem. Nem tudom hogyan számolja, lehet a gyártástól, de én 2012 őszén vettem és vatta új volt!
Még nem tervezem, hogy új akksit vegyek ez is használható egyelőre. Bár nem a régi önmaga de nem döglött teljesen. Csak az volt furcsa, ahogyan az 1-es cella így meghalt. Én mindig úgy képzeltem az elhalálozását, hogy szépen mind a 4 elgyengülget.
Továbbá az is érdekes, hogy mára már kaptam egy OK-ot a tegnapi gyengére.... nem teljesen értem a dolgokat. Meg azt vettem észre amikor csönd volt körülöttem, hogy a töltőnek a tápja ilyen cicergést adott ki néha. Ez normális?!
Igazából lehet el kéne engednem a dolgot, csak azért olyan rossz érzés, ahogy tök átlagos használat mellett így leamortizálódik. -
Aethelstone
addikt
válasz
SeniorTilla #34333 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy ott cserés. Max. összecsúszott
Esetleg ott jobban lehet ütni az asztalt
-
Aethelstone
addikt
válasz
SeniorTilla #34312 üzenetére
Jaja.
-
pycur
tag
válasz
SeniorTilla #34295 üzenetére
Nem igazán égetően forró levegő jön belőle, mert ugye a gép pihent sokat, szobahőmérsékletű.
Köszi, ezt ki fogom próbálni! Nézek is másik hűtést, mert néztem már egyszer, de akkor 10000-ért találtam, mondtam hogy nem olyan sürgős az...
Most már AZ..... -
Bando2009
csendes tag
válasz
SeniorTilla #34285 üzenetére
Szia!
Melyik az a beárazós topic?
-
Globus
csendes tag
válasz
SeniorTilla #34258 üzenetére
Nem tudtam , ott fogom kérdezni először vagyok itt , de azért ne nevezd szemétnek az írásomat , ha kérhetném .
-
pycur
tag
válasz
SeniorTilla #34239 üzenetére
Jó oké bocsi. Nem akartam ebből nagy kavarodást csinálni. Csak használom a gépem úgy ahogy szoktam, és kicseréltem a hdd rendszert ssd rendszerre és nem igazán találtam gyorsabbnak. Ennyi a véleményem. Az hogy sokféleképp lehet tesztelni és használni a gépet az egy dolog. Nekem így jó ahogy van. Ennyit akartam mondani
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
SeniorTilla #34243 üzenetére
Nem adsz egyet el belőle ?
enyémet megrágta a kutya
szerencse hogy nem volt áram alatt
-
Aethelstone
addikt
válasz
SeniorTilla #34240 üzenetére
Csak belinkelem a gugli 1. találatát
Biztos, hogy van. Sőt, szerintem más HP gép töltője is jó lehet, de ebben nem vagyok biztos.
-
Aethelstone
addikt
válasz
SeniorTilla #34233 üzenetére
Ráadásul a büdös Samsung még túl is van egy cseppet árazva
Mint a telefonjaik
-
pycur
tag
válasz
SeniorTilla #34230 üzenetére
Én csak azt mondtam hogy nem hozott nagy változást a gépembe az ssd. Ettől függetlenül az ssd gyorsabb mint a winyó. Mondtam is egy másolós példát 140MB/s. Csak 8 gb memónál és egy 4 szálas i3 2.4 ghz procinál már nem nagyon tud javítani. Ha egy 1.8 ghz celeron gépbe tenném, 2 gb ram és xp akkor szárnyakat kapna kb
-
Aethelstone
addikt
válasz
SeniorTilla #34230 üzenetére
Nem csődölt be. Felvásárolták:
-
pycur
tag
válasz
SeniorTilla #34217 üzenetére
Én határozottan úgy látom, hogy a win7 első indításnál becacheli a ramba, és onnantól mindig azt veszi elő, nem a hdd-ről tölti a teljes adagot, és ha sok a memó sok a cache is. 8GB esetén jelenleg:
Feladatkezelőben->Memória (MB)
Összes: 7980
Gyorsítótárazott: 2962
Elérhető: 3942
Szabad: 984
Pl a firefox első indítása 6-7 mp, második indítása 2-3 mp.
Ha tudtok adni vmi sebesség tesztelőt akkor lefuttatom a hdd-n és az ssd-n is. -
pycur
tag
válasz
SeniorTilla #34188 üzenetére
Köszi szépen! Valami ilyesminek a nyomait találtam benne is, csak nem tudtam mi az, mert a felismerhetetlenségig szétporladt kb.
Hol tudok ilyet szerezni? Mi ennek a neve? -
lolka1980
aktív tag
válasz
SeniorTilla #34185 üzenetére
A víz oldja a
Nátriumot,káliumot,kalciumot,magnéziumot,vasat,mangánt,....................................
Meg még ki tudja miket.
Vagyis ha a sima víz feloldotta ezeket akkor már más dolgot nem is tud oldani ezért kell sima csapvizet használni.Vagyis így elveszíti a maró hatását. -
demars
addikt
válasz
SeniorTilla #34182 üzenetére
hmmm nem desztillált vizet akartál írni?? Úgy tudom azzal lehet, abban nincsenek ásványi anyagok, sók stb...
Én szemtanúja voltam egy ilyen tisztításnak... apró darabokra szedte a srác... esőt kapott. Azt mondta jól le kell mosni desztvízzel... h ne maradjon az áramkörökön semmi sem. Utána jött az alkohol és az alapos szárítás. 4 vagy 5 napba telt, de működött!!! -
oliwire
őstag
válasz
SeniorTilla #34179 üzenetére
Így van, a bor később elkezdi enni az áramköröket. Ilyenkor talán még óvatosan át lehet törölni az alaplapot egy speciális alkoholos oldattal, de ahhoz nagyon szét kell szedni a gépet.
-
kispalya
tag
válasz
SeniorTilla #34127 üzenetére
Köszi a tanácsot, meg fogom csinálni, de van, hogy egyből bekapcsolás után is lefagy (szobahőmérséklet).
-
HavocS
senior tag
válasz
SeniorTilla #34102 üzenetére
Frankó, hogy direkt óvatosan, kérdezve vetettem fél az eloszlatásra váró aggályaimat, azért csak sikerül egy ilyen lenéző, cinikus komment. Senkit nem akartam kioktatni, segítséget kértem csak
-
HavocS
senior tag
válasz
SeniorTilla #34097 üzenetére
Szoktam meríteni természetesen. Nekem tényleg csak az a fenntartásom, hogy n+1 ismerős használja úgy sokadik gépét, hogy folyamatosan bedugva tartja, és fél év után panaszkodnak hogy már csak fél órát bír az amúgy eleinte 4 órás akksi.
Fázishatárnál amúgy nem a hossza számít, hanem az, hogy mennyi idő alatt épül fel újra a segédüzem, meg kerül rá a vonatra a fűtési fesz, ami railjetnél általában bőven 1 perc körül szokott lenni. Mondjuk Skyrimozás közben Bp-Hegyeshalom között kapásból 7x ugrik le 90-95%-ra azalatt az egy perc alatt is az akksi, én ezt nehezen hiszem, hogy egészséges, ha utána ismét rátölt.
A linkelt program gyakorlatilag semmit nem csinál. Ennek firmware/BIOS szinten kell támogatottnak lennie, Samsung laptopnál is láttam már, ezért kérdeztem.
Egyébként szerintetek ha erre nincs szükség, miért döglenek meg az ismerőseim akksijai? A régi EeePC-m meg 5 éve megy napi szinten (igaz ott akksikivevős sztori volt mindig), bőven 500 közel teljes merítés-töltésen túl van és mégis bír 4 órát a gyári 4,5 helyett...
Nem szeretnék fél-egy év múlva akksit venni, és kivenni se akarom az akksit, mert 2014-et írunk és röhejesnek tartom.
Esetleg arra van lehetőség, hogy windowson belül egy programmal megállítsam/letiltsam a töltést? Az is egy jó megoldás lenne.Bocs a nyűglődésért.
-
Iomega
addikt
válasz
SeniorTilla #34072 üzenetére
SSD fog belekerülni, de a hatékonyabb működéshez, át kellene váltanom AHCI módba, mert az SSD sebességére nézve, mindenképpen kedvezőbb hatással van.
AHCI vezérlő van a gépben, akkor valahogy csak meg lehet oldani, hogy az SSD megfelelő működéséhez mérten legyen beállítva. -
Aethelstone
addikt
válasz
SeniorTilla #33921 üzenetére
Ezt nem tudtam
Sosem volt w8-as gépem
-
wamo
újonc
válasz
SeniorTilla #33889 üzenetére
Köszönöm!
-
wamo
újonc
válasz
SeniorTilla #33884 üzenetére
Először is köszönöm a segítségedet, azt szeretném még kérdezni, hogy csak oda vihetem vissza, ahol vettem, vagy esetleg van a HP-nak olyan szervize, ahová közvetlenül bevihetem?
-
Aethelstone
addikt
válasz
SeniorTilla #33884 üzenetére
Nah látod
-
Aethelstone
addikt
válasz
SeniorTilla #33878 üzenetére
Meg kellene érteni, hogy ha valaki sutyerák módon kérdez vagy nyilvánul meg, arra meglehet, hogy hasonlóan fognak reagálni. És ez nem fórum vagy rang kérdése. A való életben is így működik.
És a kolléga megütött egy olyan hangnemet, ami eléggé sutyerák volt. Aztán meg kiakadt, hogy a friss regesek nem tisztelik a 400 valahány hozzászólásos öregeket..szánalom. Epénisz méregetés ez vagy mi a frász?
Máskor meg jó lenne, ha a személyeskedésed OFF-ba tennéd. Nagy őstagként ennyit igazán tudhatnál...
-
francois
csendes tag
válasz
SeniorTilla #33783 üzenetére
de ha én Pistike vagyok és nincs csak 100 e Ft-om akkor nincs mit tenni. jo tudom, annyiért vegyek tv-t
azért meg hagy ne legyek már igénytelen mert nekem csak erre telik és beérem a "rossz" hanggal is. arra bőven megfelel hogy 12 órányi dobozpakolászás után hullafáradtan, ágyba beesve végigmenjen rajta egy film.
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #33783 üzenetére
Mindjárt össze is hasonlítom a hangját ezzel itten..e:
Szerintem akinek nincs igénye jóra, annak bármi jó, csak nem értem az alapvető kérdést...
Nem is annyira gáz... csak "erőtlen"
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #33765 üzenetére
én az enyémmel abszolút jól elvagyok, oldalt van szüksége levegőre azt meg is kapja, és hogy ne erőszakoljam meg a fülemet én fülessel nézek filmet
ilyenkor nem is nagyon melegszik (inkább csak játéknál), nem kényelmetlen ágyban ölben filmezni/gépezni...
-
albi31
aktív tag
válasz
SeniorTilla #33765 üzenetére
persze hogy tudom,de a felhasználó inkább ne vacilláljon!
-
albi31
aktív tag
válasz
SeniorTilla #33761 üzenetére
na jó,Karira való tekintettel legyen nyóc!
-
Rota
tag
válasz
SeniorTilla #33754 üzenetére
Köszi.
-
bocsika
aktív tag
válasz
SeniorTilla #33748 üzenetére
Hát az új eredetit rendeltem. Majd meglátjuk milyen lesz.
-
426os
őstag
válasz
SeniorTilla #33729 üzenetére
Hát hamarosan már úgyis érik a csere, 15k most soknak tűnik, nem biztos, hogy megéri nekem azt rákölteni.
Eladás szempontjából nyilván nem hátrány, ha nem melegszik túl, de ez kb az egész gép értékének kb a negyede lenne. Úgyhogy ártól függően lehet bevállalok egy bontottat, de azért még érdeklődök az új áráról is.
Szintén MaxXchip írt kb 3k-s árat, az érdekelne, hogy hol annyi, mert azonnal repülök érte, főleg ha új -
abacsx
tag
válasz
SeniorTilla #33680 üzenetére
Ez a lemerítős segített, elvileg 3 éves a gép. Úgyhogy
-
Wa2x_
veterán
válasz
SeniorTilla #33704 üzenetére
Köszi!
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #33685 üzenetére
bocs, de nem nekem kellett.
-
bexzy
csendes tag
válasz
SeniorTilla #33675 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
SeniorTilla #33657 üzenetére
Igen, így értettem.
Nem tudom, hogy azt a Dreamcolor-t miért csak a Workstation gépekbe rakják - és ott is csak opcionálisan... -
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #33651 üzenetére
én azért örülök, hogy ilyen baja nincs az én cuccomnak
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #33647 üzenetére
És ha szegény fórumtárs vesz egy új cuccot, és azzal is rossz lesz?
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #33645 üzenetére
és hogyan lehet ezt ellenőrizni?
-
Coleszi
tag
válasz
SeniorTilla #33640 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Szokott fura dolgot csinálni, általában az asztalom össze vissza rendezi, volt mikor nem mindig működött a touchpad és most ez.. -
Coleszi
tag
válasz
SeniorTilla #33638 üzenetére
Ezt a váltásos mizériát akkor kezdte el mielőtt frissítettem volna bármit is. Az egyik bekapcsolásnál úgy gondolta, hogy neki olyan opció már nem lesz, hogy átváltsak Intelről és csak feldob egy ilyen hibaüzit.
-
Coleszi
tag
válasz
SeniorTilla #33636 üzenetére
Még azzal nem próbálkoztam, most visszaállítottam 2 nappal korábbira a rendszert (azzal értem el, hogy angol lett a szöveg). A teljes újratelepítés alatt a chipsetet és minden kipipálását érted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- macOS PC-re
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest