- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsMarc
tag
válasz
SeniorTilla #34904 üzenetére
Kedves Seniortilla!
Az újoncoknak úgy gondolom, hogy inkább segítened kellene, nem ennyivel elintézni, hogy nem ide tartozik. Ha tudod rá a választ kérlek válaszold meg, ha nem, maradj csendben. Ha véleményed szerint nem ide tartozik irányíts át, ha valami számodra nem egyértelmű kérdezz. Ennek így kellene működnie egy normális fórumban.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #34906 üzenetére
tudsz esetleg rá válaszolni?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #34904 üzenetére
Hol is kaptam választ? szvsz összekeverted a képeket a felh.nevekkel.
-
BenczeZ
csendes tag
válasz
SeniorTilla #34890 üzenetére
Köszönöm!
Még egy kérdés amit most vettem észre!
Ha lecsukom a notit elmegy aludni és mikor újra kinyitom nem hajlandó a fényerőt állítani csak újraindítás után.
Ez mitől lehet? -
eastsider
nagyúr
válasz
SeniorTilla #34876 üzenetére
az már valami!
de fura, hogy nem ez a default!
köszi a válaszélrtjobb lenne szereznem egy dokkolót, hogy kiderüljön, a dokk csati vagy a dokkoló szar
-
gr.bence
aktív tag
válasz
SeniorTilla #34873 üzenetére
mi is a neve?
-
eastsider
nagyúr
válasz
SeniorTilla #34870 üzenetére
beszéltem velük, írtam is mit mondtak... de sokra nem mentem a dologgal.
sajnos nem on site repaires a cucc, és céges gép, elég fontos dolgok vannak rajta...egyébként a HP is elfogadja HDD nélkül a gépet, mint a DELL? az úgy már kicsit egyszerűbb lenne
-
gr.bence
aktív tag
válasz
SeniorTilla #34871 üzenetére
de könyörgöm, veszek egy gépet idegen országban, attól még támogatást adhatna hozzá mindenhol.
vagy a drivereket tudnám letölteni. vinyóhoz 2006-os driver van fent a gépen!!! ha jol emlékszem 2014-et írunk
masinával nincs bajom, mert szuper!
mindegy tanulni kell németül.
-
perempe
veterán
válasz
SeniorTilla #34851 üzenetére
nincs benne.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #34851 üzenetére
Nekem pl nagyon is tetszik ez a funkció csak éppen a használhatatlan synaptics driver miatt nem használom/hatom. A tp jobb driver nélkül, mint driver-rel, hát...ez van.
-
Pokesz007
senior tag
válasz
SeniorTilla #34811 üzenetére
Köszi! Kifújom akkor! Láttam róla videót,elég nagy meló szétszedni..Milyen hőmérsékletnél kapcsol ki a gép? Meddig mehet a hőfok..
-
válasz
SeniorTilla #34806 üzenetére
Nyilván sehogy.
Bevettétek, el sem hiszem.
Csak egy olcsó poénnak szántam, höhö... -
gr.bence
aktív tag
válasz
SeniorTilla #34797 üzenetére
a forumtárs nevét szeretném megtudni
köszi
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #34785 üzenetére
Ezért is szeretném megnézni, hogy milyen egy olyan felbontáson a desktop.
-
nCore88
újonc
válasz
SeniorTilla #34770 üzenetére
Tudom mivel lehet megnezni viszont, meg nincs meg az a laptop csak erdeklodok mert lehet olyan veszek majd a jovoben
-
Karcsi1001
tag
válasz
SeniorTilla #34766 üzenetére
Integrált mikrofonvektorra van állítva, de kipróbáltam a másik kettővel is, semmi. A "hangszint"-jelző 1/3 része zöld, de meg sem moccan. A lejátszás "hangszóró és kettős fejhallgató"-ra van állítva.
Lehet, hogy valamit kitöröltem akaratlanul? Akkor újra kéne telepíteni, csak nem tudom melyik program az, ami a mikrofonért felel. Huh... -
norbi19884
tag
válasz
SeniorTilla #34759 üzenetére
Na, de pont ez a baj a 15- kijelzőre ad képet amivel vettem, de a 17-esre nem.
-
xrvman
őstag
válasz
SeniorTilla #34748 üzenetére
Memóriakártya olvasó driver fent. Hotkey ami van a billentyűzeten mind működik (Sleep, Hang fel és le, ill némítás)
-
Mikika
aktív tag
válasz
SeniorTilla #34747 üzenetére
köszi szépen!
ha külső usb3as tokban használom sokat veszít a sebességből?
mármint az ssd. -
zsofika11
csendes tag
válasz
SeniorTilla #34732 üzenetére
Első körben őket hívtam.Viszont amikor azt kérdezte,hogy ez befolyásolja -e a kütyü működését,akkor úgy gondoltam nem jó helyen járok.
-
zsofika11
csendes tag
válasz
SeniorTilla #34723 üzenetére
Hát igen,sejtettem,hogy nem egy hátonpörgést segítő alkalmazást varázsoltam elő....Viszont érdekes,hogy csak az enyémmel volt eddig.
A humansoft szervizt ajánlották.Elboldogulok velük az 50 kilómmal?
Vagy ha van van tipped normális szervizre/kihozza-kicseréli-elteszi-elköszön/,azt szívesen elfogadom.Köszi a választ
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
SeniorTilla #34698 üzenetére
Alvó állapotban tudtommal csak a memóriának ad áramot, mivel az elveszti a tartalmát, ha megszűnik az áramellátás akár csak egy pillanatra is (non-volatile). Ebből kifolyólag baromi gyorsan feláll a gép, szinte azonnal bekapcsolás után, ezért cserébe nagyon minimális az áramfelvétel, hiszen a memória energiaszükséglete, ebből kifolyólag a hőtermelése is minimális, nem okozhat problémát egy táskában. Egészen addig, amíg be nem kapcsol a gép, az már nyilván nem tesz neki jót, nagyon nem.
Hibernált állapotban a hyberfil.sys-be menti a memória tartalmát, és teljesen kikapcsol a gép, semmi nem kap áramot, ezáltal nem merül gyorsabban, mintha teljesen le lenne állítva. ezért tart hosszabb ideig az indulás az alvó módhoz képest, vissza kell tölteni HDD-ről a tartalmat a memóriába.Tehát nem, az alvó állapot nem okoz problémát egy táskában.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #34698 üzenetére
Tényleg ezt már régebben meg akartam kérdezni, hogy mi az "ártalmasabb" a hibernálás mód vagy az alvó mód?
A másik, hogy ez hogyan hat ki például egy ssd-re is? -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
SeniorTilla #34696 üzenetére
Akkor a kalibrálás csak ennyi lenne, 1-2 alkalommal teljes töltés, teljes merítés bios segítségével?
Mindig alvó állapotba szoktam tenni a gépet, ritkán fordul elő, hogy ki van kapcsolva. Viszont az utóbbi időben ha aludt, és 1 napnál hosszabb ideig volt kikapcsolva pl a táskámban (lásd hétvége), akkor fogta magát, bekapcsolt, és lehibernálta magát. Ez, illetve az a tény, hogy kb 20 perc múltán a win automatikusan hibernálta magát akksi használat esetén arra engedett következtetni, hogy bizony igen rossz állapotban lehet az akksim.
Úgyis jön a hétvége, ha csinálok 2-3 ilyen merítés-töltés párost, akkor az elvileg helyrehozza, ennyi lenne csak?
-
KisBundi
őstag
válasz
SeniorTilla #34681 üzenetére
Csak van nálam egy i7 2630QM processzor! Minden teszt gond nélkül lefut, de egyik pillanatról a másikra lefagy az egész gép! Nincs terhelés alatt csak gondol egyet!
-
KisBundi
őstag
válasz
SeniorTilla #34679 üzenetére
Elírás..
6002eg az
Viszont nem tudom, hogy 45W-so TPD-vel mit tudna kezdeni. 35W-os az ritka és már 3. generáció processzor! -
TriX2010
tag
válasz
SeniorTilla #34642 üzenetére
Nem sértődök meg magamon. Te arcoskodsz itt gyerek...
-
Zyrius
aktív tag
válasz
SeniorTilla #34637 üzenetére
HD 3-4000-el már lehet játszani a 2000 viszont tényleg nagyon nagyon karcsú.
Tény hogy nincs a mai asztali VGA-k mellett teljesítményben.
4-5 évvel ezelőtti játékokkal, amik a 4-5 évvel ezelőtti középkategóriás kártyákon mentek, azokat simán ki lehet váltani egy HD4000-rel.
Nekem most HD4400-es VGA van bent ilyen wow, diablo3, Path of Exile, League of Legends simán elfut, de mondjuk egy FPS-t már biztos nem próbálnék ki mert elolvadna a gép -
Karkarosz
csendes tag
válasz
Tekintetbe véve hogy mikor megvettük volt a notin egy win8 és CoD 4et simán vitte, gyanúsnak érzem, hogy egy 800mhz-t kérő gém nem fogja leölni. Nyilván nem áll szándékomban Crysis 3at tolni rajta vagy hasonlót, arra ott van a Toshiba L850-em.
Örülnék ha érdemben használható válaszokat is kaphatnék, köszönöm. -
TriX2010
tag
válasz
SeniorTilla #34639 üzenetére
Ebben most éreztem némi cinizmust
Nem azt akartam elérni hogy hülyének nézzél Barátom
Tudom, milyen egy rendes VGA-val játszani... Csak közöltem hogy a laptopon a HD3000 hozza azt amit a 6490M... Nyilván az asztalin a 7790 egy fokkal jobb
A lényeg, hogy a fórumtárs problémája tény, hogy nem abból kell feltétlenül eredjen, hogy HD2000 a VGA... -
TriX2010
tag
válasz
Ez ebben a formában hülyeség...
HD3000-rel simán játszom a MoH Airborne-t... -
drmazsi
aktív tag
válasz
SeniorTilla #34622 üzenetére
Meg leap motion
-
b3Ro
senior tag
válasz
SeniorTilla #34605 üzenetére
Na most ugy mukodik, h nincs fent a driver, es nem tolton van. igy ment masfel orat, es kopp kopp kopp mukodik. lehet, h mindket problema 1xre allt fent. koszonom a segitseget
-
b3Ro
senior tag
válasz
SeniorTilla #34605 üzenetére
oke. leszedem a hp-s touchpad drivert. tobbet nem igen tudok tenni
-
b3Ro
senior tag
válasz
SeniorTilla #34601 üzenetére
ez sen jott be sajnos. probaltam masik kabellel, masik konnektorban. aksival bent es a nelkul.
talan a touchpad kicserelese megoldana... -
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #34565 üzenetére
Igen, persze. Legfrissebb volt gyárilag. Nem azt mondom, h elviselhetetlenül hangos, erről szó sincs, viszont aki megszokta a 0 decibelt, annak néma szobában ez elég vacak érzés .
-
Dell XPS
veterán
válasz
SeniorTilla #34534 üzenetére
Teljesen egyetértettem a kollégával, hogy nem ajánlotta, főleg ha még nem is volt megbontva a noti. Ahogy írod is: nagyon megtévesztően egyben van, és tényleg nem egyszerű, szóval nem ezzel kell kezdeni.
Erről kevesebb szó esik, de az is nagyon lényeges szempont, hogy ugyanolyan szép, makulátlan legyen a gép az elvégzett munka után is.
-
Debilon
addikt
válasz
SeniorTilla #34502 üzenetére
ok, az előre telepített vista miatt nem fog szórakozni? driverek lesznek hozzá?
csak simán tegyem fel, mint egy normál asztalira? -
gabesz199
csendes tag
válasz
SeniorTilla #34491 üzenetére
Rendben köszönöm mindenki segítségét!!
-
gabesz199
csendes tag
válasz
SeniorTilla #34489 üzenetére
Hát értem :/ egy 14cm eres hüttőpad van alatta vagyis a venti akkora és így is a bal oldala alá betettem egy pendrivet hogy még jobban kapjon levegőt
játék alatt 77 fokos alapból 65 68 ez még akkor nem vészes
-
gabesz199
csendes tag
válasz
SeniorTilla #34486 üzenetére
nincs lehetőség cserélni nagyobbra?:S vagy nagyobb ventilátort bele?:S
-
zetecR
addikt
válasz
SeniorTilla #34473 üzenetére
Nem kényelmetlen, hogy nagyon közel van a bill és a 20' képernyő? Vagy külső bill és csá?
-
modflow
veterán
válasz
SeniorTilla #34472 üzenetére
És ott hol?
-
zetecR
addikt
válasz
SeniorTilla #34468 üzenetére
Dánke.
Manapság még beszerezhető jó állapotú belőle?
-
Zozi04
csendes tag
válasz
SeniorTilla #34436 üzenetére
-
szabonagyur
félisten
válasz
SeniorTilla #34423 üzenetére
Köszöntem szépen
Azt hittem már ahhoz is darabokra kell szedni mint egy normális takarításhoz... Ezt nagyon hülyéül oldották meg sajna.
-
szabonagyur
félisten
válasz
SeniorTilla #34420 üzenetére
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
SeniorTilla #34397 üzenetére
Szia
Nekem igazából ez a tudás tökéletes dolgozom vele nem játszom,csak a megbízhatóság szempont.
Azért köszi -
pycur
tag
válasz
SeniorTilla #34366 üzenetére
(#34365) NEMO1968: Igen, teszteltem a hűtőt ahogy tudtam. De nem hozta a várt eredményt.
Amúgy a pavilion dv6-ból legalább 6 alszámút találtam guglival. Lásd kép.(#34366) SeniorTilla
Viszont erre a példányra sehol sincs ráírva melyik, a legújabb aida64 sem tudta kideríteni.
A hűtő a kezemben volt igaz, de a fényképen nem tűnt fel hogy ez ide nem fog illeni.
Mivel dv6 - dv6 meg se fordult a fejemben hogy nem lesz jó hozzá.
Számítógépek házi szerelésével foglalatoskodok kb 10 éve, ezért nem gondoltam, hogy szakember kellene. Ha mégis kell, kérdezek. Ti se vettétek észre, hogy azon a képen amit mutattam a hűtőmről nem pont olyan, mint ami az eladó hűtés kinézete.
És a gép hűtése nem lett tökéletes, csak kb úgy viselkedik mint amikor le van pasztázva. Mert hogy amint mondtam, paszta, pad, paszta, hűtő... A thermal pad hőszigetelőként funkcionálni látszik.... nem értem miért. Amikor lebontottam a cpu magokról akkor a mag felőli része hideg volt(több napot nem ment a gép) a másik oldala szobahőmérsékletű.
Még mindig nem volt időm a pc-n tesztelni a thermo padot, de holnap már remélem lesz.
A HP szervízben sem oldották meg ezt a problémát régebben. Vsz újrapasztázták és annyi, mert thermo padnak csak egy nagyon széttrancsírozott nyomát ha találtam, meg pasztát.Tegnap este akartam válaszolni csak pont elment a upc net.... nem szokott, és nem tudtam visszahozni. És ma meg most értem haza, és oda hogy írni is tudjak.
HP Pavilion DV6 hűtő beszerzési áron eladó
Hirtelen ennyit. -
N-vidi-A
őstag
válasz
SeniorTilla #34359 üzenetére
Értem, köszi.
-
Zozi04
csendes tag
válasz
SeniorTilla #34339 üzenetére
Hmm... kicsit elkeserítő. Amúgy az a 769 kicsit soknak tűnik nekem. Nem tudom hogyan számolja, lehet a gyártástól, de én 2012 őszén vettem és vatta új volt!
Még nem tervezem, hogy új akksit vegyek ez is használható egyelőre. Bár nem a régi önmaga de nem döglött teljesen. Csak az volt furcsa, ahogyan az 1-es cella így meghalt. Én mindig úgy képzeltem az elhalálozását, hogy szépen mind a 4 elgyengülget.
Továbbá az is érdekes, hogy mára már kaptam egy OK-ot a tegnapi gyengére.... nem teljesen értem a dolgokat. Meg azt vettem észre amikor csönd volt körülöttem, hogy a töltőnek a tápja ilyen cicergést adott ki néha. Ez normális?!
Igazából lehet el kéne engednem a dolgot, csak azért olyan rossz érzés, ahogy tök átlagos használat mellett így leamortizálódik. -
Aethelstone
addikt
válasz
SeniorTilla #34333 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy ott cserés. Max. összecsúszott
Esetleg ott jobban lehet ütni az asztalt
-
Aethelstone
addikt
válasz
SeniorTilla #34312 üzenetére
Jaja.
-
pycur
tag
válasz
SeniorTilla #34295 üzenetére
Nem igazán égetően forró levegő jön belőle, mert ugye a gép pihent sokat, szobahőmérsékletű.
Köszi, ezt ki fogom próbálni! Nézek is másik hűtést, mert néztem már egyszer, de akkor 10000-ért találtam, mondtam hogy nem olyan sürgős az...
Most már AZ..... -
Bando2009
csendes tag
válasz
SeniorTilla #34285 üzenetére
Szia!
Melyik az a beárazós topic?
-
Globus
csendes tag
válasz
SeniorTilla #34258 üzenetére
Nem tudtam , ott fogom kérdezni először vagyok itt , de azért ne nevezd szemétnek az írásomat , ha kérhetném .
-
pycur
tag
válasz
SeniorTilla #34239 üzenetére
Jó oké bocsi. Nem akartam ebből nagy kavarodást csinálni. Csak használom a gépem úgy ahogy szoktam, és kicseréltem a hdd rendszert ssd rendszerre és nem igazán találtam gyorsabbnak. Ennyi a véleményem. Az hogy sokféleképp lehet tesztelni és használni a gépet az egy dolog. Nekem így jó ahogy van. Ennyit akartam mondani
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
SeniorTilla #34243 üzenetére
Nem adsz egyet el belőle ?
enyémet megrágta a kutya
szerencse hogy nem volt áram alatt
-
Aethelstone
addikt
válasz
SeniorTilla #34240 üzenetére
Csak belinkelem a gugli 1. találatát
Biztos, hogy van. Sőt, szerintem más HP gép töltője is jó lehet, de ebben nem vagyok biztos.
-
Aethelstone
addikt
válasz
SeniorTilla #34233 üzenetére
Ráadásul a büdös Samsung még túl is van egy cseppet árazva
Mint a telefonjaik
-
pycur
tag
válasz
SeniorTilla #34230 üzenetére
Én csak azt mondtam hogy nem hozott nagy változást a gépembe az ssd. Ettől függetlenül az ssd gyorsabb mint a winyó. Mondtam is egy másolós példát 140MB/s. Csak 8 gb memónál és egy 4 szálas i3 2.4 ghz procinál már nem nagyon tud javítani. Ha egy 1.8 ghz celeron gépbe tenném, 2 gb ram és xp akkor szárnyakat kapna kb
-
Aethelstone
addikt
válasz
SeniorTilla #34230 üzenetére
Nem csődölt be. Felvásárolták:
-
pycur
tag
válasz
SeniorTilla #34217 üzenetére
Én határozottan úgy látom, hogy a win7 első indításnál becacheli a ramba, és onnantól mindig azt veszi elő, nem a hdd-ről tölti a teljes adagot, és ha sok a memó sok a cache is. 8GB esetén jelenleg:
Feladatkezelőben->Memória (MB)
Összes: 7980
Gyorsítótárazott: 2962
Elérhető: 3942
Szabad: 984
Pl a firefox első indítása 6-7 mp, második indítása 2-3 mp.
Ha tudtok adni vmi sebesség tesztelőt akkor lefuttatom a hdd-n és az ssd-n is. -
pycur
tag
válasz
SeniorTilla #34188 üzenetére
Köszi szépen! Valami ilyesminek a nyomait találtam benne is, csak nem tudtam mi az, mert a felismerhetetlenségig szétporladt kb.
Hol tudok ilyet szerezni? Mi ennek a neve? -
lolka1980
aktív tag
válasz
SeniorTilla #34185 üzenetére
A víz oldja a
Nátriumot,káliumot,kalciumot,magnéziumot,vasat,mangánt,....................................
Meg még ki tudja miket.
Vagyis ha a sima víz feloldotta ezeket akkor már más dolgot nem is tud oldani ezért kell sima csapvizet használni.Vagyis így elveszíti a maró hatását. -
demars
addikt
válasz
SeniorTilla #34182 üzenetére
hmmm nem desztillált vizet akartál írni?? Úgy tudom azzal lehet, abban nincsenek ásványi anyagok, sók stb...
Én szemtanúja voltam egy ilyen tisztításnak... apró darabokra szedte a srác... esőt kapott. Azt mondta jól le kell mosni desztvízzel... h ne maradjon az áramkörökön semmi sem. Utána jött az alkohol és az alapos szárítás. 4 vagy 5 napba telt, de működött!!! -
oliwire
őstag
válasz
SeniorTilla #34179 üzenetére
Így van, a bor később elkezdi enni az áramköröket. Ilyenkor talán még óvatosan át lehet törölni az alaplapot egy speciális alkoholos oldattal, de ahhoz nagyon szét kell szedni a gépet.
-
kispalya
tag
válasz
SeniorTilla #34127 üzenetére
Köszi a tanácsot, meg fogom csinálni, de van, hogy egyből bekapcsolás után is lefagy (szobahőmérséklet).
-
HavocS
senior tag
válasz
SeniorTilla #34102 üzenetére
Frankó, hogy direkt óvatosan, kérdezve vetettem fél az eloszlatásra váró aggályaimat, azért csak sikerül egy ilyen lenéző, cinikus komment. Senkit nem akartam kioktatni, segítséget kértem csak
-
HavocS
senior tag
válasz
SeniorTilla #34097 üzenetére
Szoktam meríteni természetesen. Nekem tényleg csak az a fenntartásom, hogy n+1 ismerős használja úgy sokadik gépét, hogy folyamatosan bedugva tartja, és fél év után panaszkodnak hogy már csak fél órát bír az amúgy eleinte 4 órás akksi.
Fázishatárnál amúgy nem a hossza számít, hanem az, hogy mennyi idő alatt épül fel újra a segédüzem, meg kerül rá a vonatra a fűtési fesz, ami railjetnél általában bőven 1 perc körül szokott lenni. Mondjuk Skyrimozás közben Bp-Hegyeshalom között kapásból 7x ugrik le 90-95%-ra azalatt az egy perc alatt is az akksi, én ezt nehezen hiszem, hogy egészséges, ha utána ismét rátölt.
A linkelt program gyakorlatilag semmit nem csinál. Ennek firmware/BIOS szinten kell támogatottnak lennie, Samsung laptopnál is láttam már, ezért kérdeztem.
Egyébként szerintetek ha erre nincs szükség, miért döglenek meg az ismerőseim akksijai? A régi EeePC-m meg 5 éve megy napi szinten (igaz ott akksikivevős sztori volt mindig), bőven 500 közel teljes merítés-töltésen túl van és mégis bír 4 órát a gyári 4,5 helyett...
Nem szeretnék fél-egy év múlva akksit venni, és kivenni se akarom az akksit, mert 2014-et írunk és röhejesnek tartom.
Esetleg arra van lehetőség, hogy windowson belül egy programmal megállítsam/letiltsam a töltést? Az is egy jó megoldás lenne.Bocs a nyűglődésért.
-
Iomega
addikt
válasz
SeniorTilla #34072 üzenetére
SSD fog belekerülni, de a hatékonyabb működéshez, át kellene váltanom AHCI módba, mert az SSD sebességére nézve, mindenképpen kedvezőbb hatással van.
AHCI vezérlő van a gépben, akkor valahogy csak meg lehet oldani, hogy az SSD megfelelő működéséhez mérten legyen beállítva. -
Aethelstone
addikt
válasz
SeniorTilla #33921 üzenetére
Ezt nem tudtam
Sosem volt w8-as gépem
-
wamo
újonc
válasz
SeniorTilla #33889 üzenetére
Köszönöm!
-
wamo
újonc
válasz
SeniorTilla #33884 üzenetére
Először is köszönöm a segítségedet, azt szeretném még kérdezni, hogy csak oda vihetem vissza, ahol vettem, vagy esetleg van a HP-nak olyan szervize, ahová közvetlenül bevihetem?
-
Aethelstone
addikt
válasz
SeniorTilla #33884 üzenetére
Nah látod
-
Aethelstone
addikt
válasz
SeniorTilla #33878 üzenetére
Meg kellene érteni, hogy ha valaki sutyerák módon kérdez vagy nyilvánul meg, arra meglehet, hogy hasonlóan fognak reagálni. És ez nem fórum vagy rang kérdése. A való életben is így működik.
És a kolléga megütött egy olyan hangnemet, ami eléggé sutyerák volt. Aztán meg kiakadt, hogy a friss regesek nem tisztelik a 400 valahány hozzászólásos öregeket..szánalom. Epénisz méregetés ez vagy mi a frász?
Máskor meg jó lenne, ha a személyeskedésed OFF-ba tennéd. Nagy őstagként ennyit igazán tudhatnál...
-
francois
csendes tag
válasz
SeniorTilla #33783 üzenetére
de ha én Pistike vagyok és nincs csak 100 e Ft-om akkor nincs mit tenni. jo tudom, annyiért vegyek tv-t
azért meg hagy ne legyek már igénytelen mert nekem csak erre telik és beérem a "rossz" hanggal is. arra bőven megfelel hogy 12 órányi dobozpakolászás után hullafáradtan, ágyba beesve végigmenjen rajta egy film.
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #33783 üzenetére
Mindjárt össze is hasonlítom a hangját ezzel itten..e:
Szerintem akinek nincs igénye jóra, annak bármi jó, csak nem értem az alapvető kérdést...
Nem is annyira gáz... csak "erőtlen"
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #33765 üzenetére
én az enyémmel abszolút jól elvagyok, oldalt van szüksége levegőre azt meg is kapja, és hogy ne erőszakoljam meg a fülemet én fülessel nézek filmet
ilyenkor nem is nagyon melegszik (inkább csak játéknál), nem kényelmetlen ágyban ölben filmezni/gépezni...
-
albi31
aktív tag
válasz
SeniorTilla #33765 üzenetére
persze hogy tudom,de a felhasználó inkább ne vacilláljon!
-
albi31
aktív tag
válasz
SeniorTilla #33761 üzenetére
na jó,Karira való tekintettel legyen nyóc!
-
Rota
tag
válasz
SeniorTilla #33754 üzenetére
Köszi.
-
bocsika
aktív tag
válasz
SeniorTilla #33748 üzenetére
Hát az új eredetit rendeltem. Majd meglátjuk milyen lesz.
-
426os
őstag
válasz
SeniorTilla #33729 üzenetére
Hát hamarosan már úgyis érik a csere, 15k most soknak tűnik, nem biztos, hogy megéri nekem azt rákölteni.
Eladás szempontjából nyilván nem hátrány, ha nem melegszik túl, de ez kb az egész gép értékének kb a negyede lenne. Úgyhogy ártól függően lehet bevállalok egy bontottat, de azért még érdeklődök az új áráról is.
Szintén MaxXchip írt kb 3k-s árat, az érdekelne, hogy hol annyi, mert azonnal repülök érte, főleg ha új -
abacsx
tag
válasz
SeniorTilla #33680 üzenetére
Ez a lemerítős segített, elvileg 3 éves a gép. Úgyhogy
-
Wa2x_
veterán
válasz
SeniorTilla #33704 üzenetére
Köszi!
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #33685 üzenetére
bocs, de nem nekem kellett.
-
bexzy
csendes tag
válasz
SeniorTilla #33675 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
SeniorTilla #33657 üzenetére
Igen, így értettem.
Nem tudom, hogy azt a Dreamcolor-t miért csak a Workstation gépekbe rakják - és ott is csak opcionálisan... -
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #33651 üzenetére
én azért örülök, hogy ilyen baja nincs az én cuccomnak
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #33647 üzenetére
És ha szegény fórumtárs vesz egy új cuccot, és azzal is rossz lesz?
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla #33645 üzenetére
és hogyan lehet ezt ellenőrizni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Tesla topik
- Bluetooth hangszórók
- Elden Ring
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged