- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rjy08
tag
válasz
demars #38973 üzenetére
Azt hiszem a nec driver van fent, mert a renesas telepítője egy dos ablakkal indít, ahol közli velem, hogy nem található eszköz. Mondjuk kicsit az is zavaró, hogy kategóriánként ömlesztve van a listában többféle is.
Webkamerát csak linux (linux mint) alatt próbáltam, ott tökéletesen működött.
Már régóta linuxos vagyok, így mikor megvettem ezt a gépet, akkor sem volt kérdéses, melyik lesz a fő rendszer. Ugyan kissé fájdalmas volt a tudat, hogy pl. ujjlenyomat olvasóról lemondhatok, illetve mint tapasztaltam, az érintős gyors gombok közül sem működik mindegyik. Meglepetésemre a fényérzékelőnél kellemesen csalódtam, mert azt simán kezeli.
Ha nem bánjátok, még 1 tapasztalatom megosztom, hátha más is belefut a problémába. Maradva linuxnál, a gyári xorg vezérlővel időnként kifagy a rendszer. Kinagyított flash videóknál rövid idő múlva szintén megadja magát. Megoldásként átváltottam a zárt nvidia legfrissebb verziójára, azóta atomstabil.
A hp weboldalán a win8.1 gyárilag nem támogatott. Mi a véleményetek? Ennek ellenére megoldható, hogy megfelelően fusson? (Driverek, környezeti érzékelő szoftver, protect tool stb) -
Ren Hoek
veterán
válasz
demars #38975 üzenetére
Ilyen laptopon én sem játszanék, ez üzleti gép, nem erre való (sőt laptopon se játszanék egyáltalán már...)
Én mondtam neki vigye vissza Alfába, még garis. Ilyen logikai játékokkal mint a Portal II el lehet prüntyögni velede nem kéne crashelnie szerintem. Hőfokokat néztünk Speedfannal, de normális volt szerintem. Meg ennek a kasztninak egy i7-et is le kéne hűtenie... inkább proci gpu hibára vagy driveres bugra gondolok.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
demars #38973 üzenetére
Az szuper
Nem az enyémek, cimbié és lakótársamé,... de nagyon bejön a masszív felépítés. Vicces, hogy közel két drb ilyen i5-ös procis gép kijön egy 150K tejfölösdoboz gép árából... Nem is értem, miért vesznek új gépet az emberek
Az egyik gépnek viszont van egy kis kehéje... normál helyzetben nem történik... ( amúgy simán elfut rajta a Portal 2...) csakhogy néha kilövi magát a gép egyszerűen játék közben. Félóránként meg elmegy róla a kép csíkozva... Elvileg ezeknek throttlingolnia kéne, nem lelőnie magát ha melegük van...
Lehet az i5-ben lévő GPU nyekkent meg?
Másik notin nem játszik az illető. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest