- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rjy08
tag
válasz
demars #38973 üzenetére
Azt hiszem a nec driver van fent, mert a renesas telepítője egy dos ablakkal indít, ahol közli velem, hogy nem található eszköz. Mondjuk kicsit az is zavaró, hogy kategóriánként ömlesztve van a listában többféle is.
Webkamerát csak linux (linux mint) alatt próbáltam, ott tökéletesen működött.
Már régóta linuxos vagyok, így mikor megvettem ezt a gépet, akkor sem volt kérdéses, melyik lesz a fő rendszer. Ugyan kissé fájdalmas volt a tudat, hogy pl. ujjlenyomat olvasóról lemondhatok, illetve mint tapasztaltam, az érintős gyors gombok közül sem működik mindegyik. Meglepetésemre a fényérzékelőnél kellemesen csalódtam, mert azt simán kezeli.
Ha nem bánjátok, még 1 tapasztalatom megosztom, hátha más is belefut a problémába. Maradva linuxnál, a gyári xorg vezérlővel időnként kifagy a rendszer. Kinagyított flash videóknál rövid idő múlva szintén megadja magát. Megoldásként átváltottam a zárt nvidia legfrissebb verziójára, azóta atomstabil.
A hp weboldalán a win8.1 gyárilag nem támogatott. Mi a véleményetek? Ennek ellenére megoldható, hogy megfelelően fusson? (Driverek, környezeti érzékelő szoftver, protect tool stb) -
Ren Hoek
veterán
válasz
demars #38975 üzenetére
Ilyen laptopon én sem játszanék, ez üzleti gép, nem erre való (sőt laptopon se játszanék egyáltalán már...)
Én mondtam neki vigye vissza Alfába, még garis. Ilyen logikai játékokkal mint a Portal II el lehet prüntyögni velede nem kéne crashelnie szerintem. Hőfokokat néztünk Speedfannal, de normális volt szerintem. Meg ennek a kasztninak egy i7-et is le kéne hűtenie... inkább proci gpu hibára vagy driveres bugra gondolok.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
demars #38973 üzenetére
Az szuper
Nem az enyémek, cimbié és lakótársamé,... de nagyon bejön a masszív felépítés. Vicces, hogy közel két drb ilyen i5-ös procis gép kijön egy 150K tejfölösdoboz gép árából... Nem is értem, miért vesznek új gépet az emberek
Az egyik gépnek viszont van egy kis kehéje... normál helyzetben nem történik... ( amúgy simán elfut rajta a Portal 2...) csakhogy néha kilövi magát a gép egyszerűen játék közben. Félóránként meg elmegy róla a kép csíkozva... Elvileg ezeknek throttlingolnia kéne, nem lelőnie magát ha melegük van...
Lehet az i5-ben lévő GPU nyekkent meg?
Másik notin nem játszik az illető. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest