- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocsika
aktív tag
Hali.
Én sokáig nézegettem ezt a gépet. Az adatok alapján nem rossz.
Szobatáram meg is vette, én még kivárok.
Vélemény:
A vista kinyírja a gépet. Komoly. Egy 2 magos felsőközépkategóriás procit és 3 giga ramot szétszivat. A vistaja már úgy néz ki mit az xp de még így is a halálba idegesíti a lassúsággal. Ezeket azért írom mert elég gyér a XP támogatottsága ennek a tipusnak.link
[ide várok tippeket hogy mit csináljon vele]
Minőség: A felülete frankó, azt hittem fényesebb lesz, tapipad viszont egy tükör de nem rossz csak nem kell vele szemezni
, Kicsit idegesítp hogy elöl vannak a ledek ( pover vinyó stb), Felül az éritő panel sem rossz csak gyűjti az ujjlenyomatokat és az is eléggé világít. (tiszta karácsonyfa)
Kijelző: glare felület, tükröződik, belátási szög nem sok (valamit valamiért vajon miért csak 4 wattot eszik egy ilyen kijelző), de a színek nem rosszak
Nem tudom ki találta ki ezt a kijelzőrögzítési módot, de borult volna rá a vasszekrény. Ergnómiailag lehet hogy jobb, de a tartása nuku. Szerintem nem is olyan tartós, olyan értése van az embernek hogy akármikor letörheti a kijelzőt (bezzeg a fusi a régi megoldásnál is meg tudta ez valósítani
)
Melegedés: elöl a vinyó, hátul a proci és a vga (én ezen a téren rosszabbat vátram, meglepett), a ventillátor csak a legvégső esetben kapcsol full-ra mikor már hallható rendesen.
A távirányító. ha olyan kedve van a vistának működik, már a gombelemtől majdnem kettétört, ami benne rakott.
Tv-t nem próbáltuk.
Hang: hát ... úgy lobogott a hajam a baszustól.
, kicsit dobozkás a sok műanyag miatt.
Game videó: Ő főleg autós játékokkal játszik. Feltette a CM Dirt-et. Akármit állítottunk ugyanúgy szaggatott.
Szarul van optimalizálva vagy valamit elbacott. A Colin 4 az szépen elment rajta. (De közben egyszer felvette a hangot, még 20 perc múlva is fel fel ugrott az osd hogy állított a hangon, vista=
)
Teszt:
kereső, test (a testben csak annyi a különbség hogy nagyobb a proci és több a ram mielőtt valaki nyávogna
)
Sajnos látszik hogy a ddr2 es ram szépen visszafogja az ígyis szépen alulfeszelt (hogy ne ~80wattot egyen hanem 23 at) 9600gt
m 9600gt
Na az itt levő értékek szeintem nem megfelelőek ehez a kártyához mert az itt kapott értékek a dd3 as memóriával felvértezett 9600gt hez tartoznak. Látszik a notebookjournalist-os tesztből.
A webgrafikában nem segít a vga. csak a proci. Igazából játékhoz meg vegyen az ember egy asztalit. X-boxot vagy PS3 at.Helyesírásért és fogalmazásért sorry még korán van.

ui: ugyanez vonatkozik a 1160ra is csak abban még kissebb a proci és kevesebb a ram = még lassabb a vista.

pá
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, Kicsit idegesítp hogy elöl vannak a ledek ( pover vinyó stb), Felül az éritő panel sem rossz csak gyűjti az ujjlenyomatokat és az is eléggé világít. (tiszta karácsonyfa)
, kicsit dobozkás a sok műanyag miatt.
Szarul van optimalizálva vagy valamit elbacott. A Colin 4 az szépen elment rajta. (De közben egyszer felvette a hangot, még 20 perc múlva is fel fel ugrott az osd hogy állított a hangon, vista=
)
)
Pyttawrx