- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
válasz
LaptopSystem #27192 üzenetére
Belinkeltem az én esetemet, de ha nem új a gép akkor másról van szó.
Ha a másik akksit sem tölti akkor valószínűleg alaplap probléma lesz. Garancia van még rá? -
rizso
addikt
Sziasztok!
2530p-n be lehet valahogy állítani, hogyha be van dugva és aktív a netkapcsolat, akkor a wifit is be tudjam kapcsolni? Jelen pillanatban csak akkor tudom aktiválni, ha kihúzom a netkábelt. A My Wifi miatt kellene, hogy mindkettő menjen...
-
Én töltőáram körre tippelek első körben!
-
Dhampir
félisten
válasz
LaptopSystem #27194 üzenetére
Jó kérdés, esetleg egy régebbivel próbáltad?
-
hát ezaz Frissítve lett rajta a BIOS lehet ez a baj?
-
Dhampir
félisten
válasz
LaptopSystem #27192 üzenetére
Bios update, hátha amiatt nem ismeri fel.
-
-
kutga
félisten
válasz
LaptopSystem #27188 üzenetére
Másik akksival próbáltad?
-
Dhampir
félisten
válasz
BIOS probléma?
-
zsolthee
senior tag
válasz
A gép véletlenül nem új?
Csak azért kérdezem, mert kicsit korábban én is írtam egy hasonló problémáról, bár a megoldás részemről egyszerűbb volt. Persze, miután rájöttem.
Ha ezelőtt jól működött, akkor pedig rossz lesz az akksi. Az op.rendszer nem panaszkodik a bejövő tápfeszültség miatt? -
Sziasztok van itt nálam egy 2530P elitebook az aksi jó a töltő jó, mégsem tölti az aksit de ha kiveszem az aksit akkor töltőről megy a laptop gond nélkül van ötletetek rá?
-
wwhy
veterán
Köszönöm, akkor egy ilyet rendelek.
-
wwhy
veterán
Az on-site = helyszíni garancia
(HP 3 year Next business day Onsite Notebook Only Service) Futár viszi-hozza?
-
negyedes
addikt
Vajon mikor jonnek ki a hp sracok normalis win8 driverel es softal?
-
rizso
addikt
HP-nál mindig is volt/van/talán lesz is kavarodás a driverek körül. Azt sem tartom kizártnak, hogy csak a HP-s driverrel fog normálisan menni a géped (legalábbis hogy a váltás is menjen). Esetleg próbáld meg azt (ha még nem tetted volna), hogy átváltasz a dedikált vga-ra, és úgy próbálod meg felrakni a az AMD oldaláról leszedett drivert. De ez is egy érdekes olvasmány, hátha megoldja a problémád.
-
Roku
csendes tag
Sziasztok,
van egy HP Pavilion dv6-6c06eh notebookom. Akartam frissíteni a VGA driverét, mert a 2011.11. havi driver nem a legfrissebb... Letöltöttem az amd oldaláról a legfrissebb drivert, fel akartam tenni, viszont azt írja ki a driver telepítője, hogy nem telepíthető, mert nincs amd-s hardver a gépben. A HP oldalán csak az a driver van fenn, ami alapból is fenn van. Valaki tud valami okosat ezzel kapcsolatban?
Előre is köszönöm.
-
rizso
addikt
Szívesen! Nekem tetszett a dv6 touchpad világítása, még kikapcsolt touchpadnél is
-
zsolthee
senior tag
válasz
D1Rect #27166 üzenetére
Érdemes az alaplapi tápcsatival kezdeni. gondolom center pin-es. Nézd meg nem sérüét-e meg a tüske benne. Ha szemre jó és a tápegységgel sincs gond akkor pedig szét kéne kapni teljesen, ki az alaplapot majd műszerrel megmérni, hogy a tápból érkező fesz eljut-e a megfelelő lábakig a csatlakozón. Ez nálunk is 2 emberes móka. Én végzem a szétszedés és az összerakást, kollégám mér meg forraszt.
reméljük Te ügyesebb vagy.
-
Sikerült leejteni egy HP ProBook-ot(4520s) azóta nem tölt.
Ha minden igaz a héten elkerül hozzám, merre kezdjek keresgélni? -
Rota
tag
válasz
Dhampir #27161 üzenetére
Igen itt, [link] de keyboard alatt csupa haszontalan driver.
Az Intelt i s néztem [link], semmi ami kokrétan erre j jó lenne , pedig már valami chipset drivert is frissíettem kínomban.
Vagy rossz helyen keresgélek?
asound: Éppen reinstallálni nem szeretném. Avast volt fent korábban és abból raktam fel egy pretenziót.
-
Daert
őstag
Üdv.
Adott egy DV6 6150SL noti.
Kb fél éves és a múltkor egér nélkül használtam,csak a touchpad-ot.Nem tudom hogy valami billentyű kombinációt nyomtam vagy valami baja lett a touchpad fehér keret világításának,mert azóta nem világít,csak a kikapcsolt állapotot jelző piros fény.
Kikapcsoltam,vagy meghibásodás?? -
kutga
félisten
Win reinstall megvolt már?
Vírusirtóból pedig szvsz használj vmi ingyeneset pl Avira vagy Avast.
bkercso
Volt erről egy jó kis cikk a Logouton: -
Dhampir
félisten
-
Rota
tag
Sziasztok
Billentyűzet problémám van. HP pavilion eh 1199 noti, és egyszerűen Windows 7 alatt nincs billnetyűzet és tapi pad sem.
Eszközkezelőben mind ezek sárga felkiáltó jelel vannak jelölve, és semmi sem használ, se a letiltás se a az eltávolítás sem a frissítés.
Üzenet: a konfigurációs bejegyzést nem találja vagy sérült. kód 19.A boot menüben a billentyűzet működik.
A tapi padra találtam drivert , régit a HP oldalon de az sem tetszett neki, pedig le szedtem a régit.
Intel oldalon nem tudom és nem is találtam mit kellene leszedni ha már a Windows nem javítja nekem a hibá,t hiába észleli.A win updat-ben pedig figyel egy Intel wifi driver updat de nem telepíti.
Egyszerűen nem látok a pipától....
Működött aztán vírusirtócsere egy próba verzióra majd kampec... nem értem.....
Mit kellene tennem?
-
bkercso
nagyúr
Sziasztok!
Nem vagyok IT expert. Win XP-t installálnék egy HP mini 100-3500-ra, NM10 chipsettel rendelkezik. USB alól kell, mivel nincs optika benne. Létrehoztam az nLite-tal egy SP2-es csomagot, beletettem az NM10-hez való AHCI drivert is, hogy lássa a winyót a telepítő. Aztán a Multiboot alól létrehoztam az USB-s telepítót, és az első kör szépen le is ment: fájlokat másolt a megadott partícióra. Aztán a "Hal.dll nem található vagy sérült" hibát dobja, amiről úgy olvastam, hogy több oka lehet. A Recovery Tool-lal létrehoztam új boot-szektort is vagy mit, aztán újraformáztam a HDD-t és megint lement az 1. kör, de megint ugyan ezt a hibát írja.
Van esetleg ötletetek? Vagy másik topicba kellene mennem?)
Köszi,
B
-
Osibaa
senior tag
Sziasztok!
Barátom HP Compaq 6710b laptopjában elromlott a wlan kártya. Beletettünk egy másik típusút, amit a laptop bootoláskor elutasított. Tudnátok segíteni hol lehet megnézni a támogatott alkatrészeket, sehol nem találom a HP honlapján.
Köszi!
-
rmartin94
aktív tag
válasz
deathtania #27154 üzenetére
Nem akarom/akartam őket törölni, csak leírtam.
-
rmartin94
aktív tag
válasz
deathtania #27144 üzenetére
A felbontást az XP nem állította át, én sem, VGA drivert nem frissítettem, és az XP se.
Szerintem vírusom van, mert a C meghajtón meg a D-n is van egy rejtett RECYCLER mappa, meg a C-n pagefile.sys, meg IOS.sys, meg NTLDR, meg ilyen nevű fájlok, és ezek nem a C/Windows-ban vannak, hanem C meghajtón csak simán. -
KaakukK16
aktív tag
válasz
zsolthee #27149 üzenetére
A játék az már csak nagyon másodlagos dolog lenne,ha úgy döntenék..ez csak azért kell,ha esetleg honvágyam lenne!
Praktikai okoból kell..felsőoktatás mellé egy olyan laptop ami gyors,kellően sokat tud,és esetleg néhanapján lazíthatok rajta 1-2 játékkal... Y570-et ajánlottak..
-
zsolthee
senior tag
válasz
KaakukK16 #27148 üzenetére
A "Milyen notebookot vegyek?" topicot
Miért cseréled le a PC-t laptopra? Főleg ha játszani szeretnél...
-
KaakukK16
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék valami irányképet kapni az alábbi helyzetről!
Adott egy gamer komplett számítógép.. de szeretnék laptopra váltani.
Lehetőleg olyan gamer laptopot keresek amin azért elfutnak a mai játékok,lehetőleg gond nélkűl... olyan 200.000 környékén!mit ajánlotok?
-
Biqci
aktív tag
-
deathtania
senior tag
válasz
jorden06 #27142 üzenetére
jómagam szebb időkben (mikor még asztali gépem volt...) aceton MENTES körömlakk lemosóval szoktam tisztogatni a cpu-t, gpu-t a pasztától. mivel az is lemosó, de jóval kíméletesebb (pl Caola), a nyákot sem marta meg soha. szerintem aceton mentessel nekimehetsz. vagy simán nem pattanik le ha pl a körmöddel megkapargatod (mint a körömről a lakk)?
-
zsolthee
senior tag
válasz
jorden06 #27142 üzenetére
Mekkora a gép ha még a könyöködet is megtámasztja?
A kémi topicban írták a kollégák, hogy nem igazán célszerű műszaki téren használni az acetont tisztításra. Kikezdheti az alkatrészeket, foltot hagy stb.
Én kontakt wl-t szoktam használni. Eddig még bevált, bár mondjuk körömlakkal még nem volt dolgom. Legutóbb a kolléganő kínálta meg a 8510p-jét egy kis kávéval ugyan így. Egy napig csinált érdekességeket a gép... -
jorden06
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm megkínálta a 8440p-jét egy kis körömlakkal
a touchpad és a könyöktámasz egy kis része kapott egy cseppet az átlátszó lakkból. Acetonnal rá lehet menni? A benzinről tudom, hogy nem árt ennek a dura felületnek, viszont az aceton?
Remélem üdítő a kérdés a sok tech téma között
-
Nixon18
senior tag
Hello!
Nem tudtok valami megbízható oldalt, ahol tudok szerezni HP ProBook 4535s-hez akksit? -
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek ez a SanDisk SSD berakható 6930p Elitbook-ba. Az eredeti hdd-t akarom kicserélni, ezt találta szerintem elég kedvező áron. -
sasNAXO
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném egy hozzáértő segítségét kérni:
Adott egy Elitebook 8460p, a kérdésem az lenne, hogy a következő modul jó-e hozzá?
HP un2420 EV-DO-HSDPA Mobile Broadband ModuleAzért kérdezném, mert a fenti linken bár nincs ott mint kompatibilis termék, itt már kompatibilisnek említik...
A választ előre is köszi!
-
rmartin94
aktív tag
válasz
deathtania #27130 üzenetére
Nem raktam újra, azért írtam az eredetileget, mert egy XP SP3 tálcája alapból nem így néz ki, csak nemtom mitől alakult át. Az idő van máshogy kiírva, meg az ikonok mások.
-
rmartin94
aktív tag
-
Vigneau
félisten
Alakulok közben a dv6-tal való barátkozással. Egyedül arra nem jöttem rá még, hogy a dGPU-nál csak rögzített sémát lehet beállítani, vagy van esetleg dinamikus sémára is lehetőség? Jó lenne megadni, melyik alkalmazásnál szeretnék dGPU-t használni. Acer AS5750ZG-nél (B950/GT 520M) volt ilyen lehetőség a ForceWare-ben. Itt viszont jelenleg addig jutottam el kényelem terén, hogy sikerült gyorsbillentyűkombinációkat beállítanom a két VGA-ra.
-
kutga
félisten
válasz
Turbobacsi #27124 üzenetére
Azért LAN drivert már csak felrak magának a W7. Nemrég telepítettem 2510p-t azon még a WLAN és 3G modem drivert is felpakolta.
-
kutga
félisten
válasz
Cartman023 #27122 üzenetére
Vezérlőpult-Rendszer-Eszközkezelő.
Ha valami nincs, ott lesz a sárga felkiáltójel.
Amúgy HP-hoz Support Assistant levadász mindent.
-
Cartman023
aktív tag
Helló!
Tudnátok olyan programot mondani, amivel ellenőrizni lehetne, hogy az összes driver fel van-e telepítve?
-
zsolthee
senior tag
Pedig sajnos annyi. Türelem, tornaterem.
(#27118) asound
Alapvetően nincs gondom a HP notikkal mert nem túl problémásak, de néha azért
becsúszik ez-az. Vadi új, frissen kibontott gép billentyűzetén már fityeg az F4?
Jó ez csak egy a sokból. Legutóbb 20db 8560p-t úgy kaptunk meg, hogy az akkumulátoruk nem volt teljesen 100-as nem tudom mi volt velük, mert elég érdekes jelenséget produkált. Ha valaki találkozott már ilyennel, akkor árulja el legyen szíves, hogy mitől van.
Szóval: A 20-ból 1-et gyönyörűen feltelepítek, minden OK, akku tölt! (fontos:töltődik).
Jön a következő. Telepítés, Win7 patchek installálása stb. 1-2 órát tuti volt töltőn. Lehúzom, próbálom akkuról indítani de semmi. BIOS azt mondja: Battery not present. Mondom fasza.
Nézem a többit. Mind a 19 ezt csinálta.
Aztán kipróbáltam azt, hogy az egyikből átteszem az akksit az egyetlen, hibátlanul működő és akkumulátorról teljesen jól üzemelő gépbe. Nicsak! Pár perc és elkezd töltődni, pedig a másikba életjelet sem mutatott órákon keresztül. Visszateszek mindent az eredeti helyére és mintha nem is lett volna hiba: a "rossz" gép tölt a "rossz" akksit.
Szóval nem volt semmi sem rossz, csak mind a 19 gép akkuját kb 15-20 percig tölteni kellett az egyetlen 1 jól működő gépben, aztán visszatenni.
Egy kicsit bosszantó volt, de szerencsére nem kellett gariztatni őket.
Hozzáteszem: Mindegyik teljesen egyforma volt, egy beszerzésből és egy szériából származtak. -
-
zsolthee
senior tag
Ezért egy forintot sem kellett volna fizetni ha közvetlenül a HP szervizbe viszed.
Az üzletbe 3 napon belül érdemes visszamenni, akkor ki kell cserélniük a gépet.
A szerviz a gyártótól rendeli meg az alkatrészt, szóval neki is várni kell a szállítmányra.
Én átlagosan 2-3 hetet szoktam várni, akkumulátorok esetében néha még többet is.
Másik előnye az lett volna ha Te viszed javíttatni, hogy a probléma detektálása után visszakérhetted volna a laptopot, így ha nehézkesen is, de tudnád használni. Ha megékezik az alkatrész (valószínűleg klaviatúrát rendeltek hozzá) utána beviszed és 5 perc alatt kicserélik. (Bár mondjuk ha nem bp-i vagy akkor lehet, hogy ez volt az egyszerűbb megoldás.)
Szóval türelem. Reklamálhatsz, de attól nem lesz előbb kész a géped.Sem az eladó sem a szerviz nem tehet róla, hogy pont kifogtál egy ilyet. Szerintem eléggé megbízható masinák...De pont jónak és jókor mondom, mi ?
-
bjucy
csendes tag
Sziasztok!
4 hete vettem egy hp probookot, kifizettem érte a 180.000ftot a Laptopszalonban. Kiderült, hogy az egyik billentyűje túl érzékeny és már érintésre is működik nem kell megnyomni(ez kicsit zavaró gépelés közben). Ezért kb 2 hete visszavittem ,hogy javítsák meg iskolakezdésig.Elküldték a hp márkaszervízbe.
Kiderült, hogy 5000ftot kell fizetnem(a futár ára), erre még azt mondtam nagy nehezen hogy jól van kifizetem csak legyen normális laptopom a sulira mert enélkül semmit nem tudok csinálni. 13.án vittem be és még mindig nincs kész a laptop...nem tudom mit csináljak, ez normális hogy eladnak nekem egy szar laptopot visszaküldöm hogy javítsák meg ülnek rajta 1000 évet és még fizessek is érte??????? pluszba még megyek iskolába laptop nélkül semmit nem tudok csinálni.
Szerintetek reklamáljak ezért vagy mi legyen? -
okmaci
csendes tag
válasz
deathtania #27112 üzenetére
Nálam ugyanez volt a helyzet, a 4535s-emen is recsegett a hang, majd a power manager unistall után minden rendben lett, azóta jól szól...
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Tegnap lettem a tulaja egy használt Pavilion dv6-6002eg-nek. Mit ne mondjak, Acer Aspire után azért másabb érzést nyújt. A HP dolgokat hanyagolom, csináltam saját telepítést, meg összebogarásztam a drivereket. Egyedül az AMD VGA driverrel gyűlt meg a bajom. Ami nem HP-s beütésű, hanem az AMD oldaláról való, azzal nem tudtam váltogatni a VGA-k között, csak az Intel volt aktív. De több negatívum nem jut eszembe - na jó, esetleg annyi, hogy a venti lehetne halkabb is...
Vigi
-
kutga
félisten
válasz
deathtania #27108 üzenetére
Nem hiszem hogy annak köze lenne a recsegéshez, de én úgy szeretem a wint hogy minél kevesebb sallang van feltelepítve.
-
kutga
félisten
válasz
deathtania #27105 üzenetére
Power Assistant okozta nalam is, valamint nekem fent volt egy IDT audio driver is, azt is leszedtem, azota nem recseg a hang.
-
sir fg
aktív tag
válasz
deathtania #27105 üzenetére
A Power Assistantot le lehet tölteni a HP honlapjáról, ott, ahol a driverek is vannak. Szóval bármikor újból fel tudod telepíteni. (Gondolom, hogy a PA-ot akarod leszedni, és nem a hangkártya drivert
)
-
deathtania
senior tag
néha csinál olyat a pavilionom, főleg játék közben, de zene/film közben is, hogy hirtelen berecseg, sőt játék alatt el is kezd szaggatni a kép.
olvastam feljebb, hogy többeknél a power assistant-al inkompatibilis a hangkártya drivere. nálam is az lehet a probléma? ha leszedem, és mégsem az volt a gond, akkor recoveryből vissza tudom tenni igaz (driverek és programok újratelepítése) ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Automata kávégépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged