Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Dhampir
üzenetére
Most adtól hogy kinek mennyi notija volt nem lesz nagyobb emner hidd el, a te gépéd is nagyon jó...

Amúgy az Elitebook jön be eddig a legjobban nekem, ilyen még előtte nem volt, kijelzője hihetetlenül jó, és látszik minőségben is alulmarad még egy újabb generációs Latitude-hoz képest is. Mondjuk meg is kell fizetni, ennek az előző tulaja ahogy a számláján látszik majdnem 400 ezret adott ki érte...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Dhampir
üzenetére
Ja nem olvastam, bár lehet azért mert szerkesztetted...

Enyémbe pár napja vettem egy gyári zsír új bontatlant, olyan jó áron volt nem tudtam otthagyni...
Mindenkinek:
Tényleg amúgy hamarosan eladó lesz egy jó kis garis 8530W...Sajnos kapok cégest, és ez felesleges lesz. A sajnos-t azért írom mert annak 5x szarabb képbe lesz (Latitude E5520) mint ennek, de feleslegesen nem állhat benne a pénz, ugye azt amit meg kapok nem adhatom el...
-
Siriusb
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ.
Én linuxon használom, de ritkán van benne az aksi és most meglepődtem, mert folyamatosan 100%-ot jelez, holott úgy emlékszem, pár héttel korábban egy idő után lement néhány százalékot, majd vissza.
Elvileg a töltő meg kellene akadályozza a túltöltést, igaz?Szerk:
Olyat én is hallottam, hogy winre a gyártók adnak szoftvert, amivel be lehet állítani a kívánt töltöttségi szintet.
Mondjuk én 50-60%-on kiveszem és félrerakom, ha tudom, hogy nem fog kelleni egy darabig. Ez a módszer volt a leginkább elfogadottabb a sok ellentmondó vélemény között. -
Dhampir
félisten
válasz
Siriusb
üzenetére
Először felnyomja csutkára, majd 98%-ra lecsökken.
Nem tudom, hogy a Power Assistanttel meg lehet-e babrálni (én is, és még sokan mások eltávolították, mert a hangnál gubancokat okozott, időnkénti torzulást Windows alatt), ebben a Lenovo energiamenedzsmentje jobb volt, azzal könnyen be lehetett kalibrálni akár 50%-ra az akksit.
-
Siriusb
veterán
Függetlenül attól, milyen oprendszerrel használjátok a laptopot, mi a viselkedés, ha 230V-ról megy a gép és az akku töltöttsége elérte a 100%-t? Elkezd kisülni, lemegy néhány százalékot, majd újra tölt, vagy folyamatosan 100%-on van?
-
montezuma
tag
válasz
attila199207
üzenetére
Nekem probookom 4520s, van i3 2G XP SP3, office 2010, masszív, jó gép.
Soha nem éreztem még hogy lassú lenne vagy kevés lenne a CPU.
Filmeket is nézek. Játszani nem szoktam. -
Pocok256
veterán
válasz
attila199207
üzenetére
Egyértelmű, hogy probook netezésre teljesen tökéletes

-
Dhampir
félisten
válasz
attila199207
üzenetére
Átlagos felhasználással az i3 is bőven megteszi. Az i5 is kétmagos, de támogatja a Turbo Boostot is. Itt olvashatsz bővebben az i5-ről.
Javaslom, hogy kérdezz rá a különféle gépek tulajdonságaira a Milyen notebookot vegyek? fórum szakijaitól.
Ezt a hozzászólást ajánlom a figyelmedbe.
-
Dhampir
félisten
válasz
attila199207
üzenetére
A ProBook üzleti gép 3 év garanciával, a Pavilionok costumer gépek 2 év garanciával.
A ProBook szálcsiszolt fémburkolattal rendelkezik, masszívabb a Pavilionnál. -
attila199207
tag
sziasztok laptop vásárlás előtt állok. Mindenképp HP-t szeretnék
kinéztem 4 gépet ( bocsi a reklámért fele hitelre lesz szóval csak itt tudom megvenni , hivatalos oldalt meg nem mindhez találtam )
Amire szeretném használni : gépészmérnökként az iskolához illetve nezetni, 1-2 régebbi játék ( nfs carbon, most wanted )
A gépek nagyon hasonóak egyikbe a cpu erösebb másikba a videokártya.....
Mi a külömbség a HP pavilon és a HP Probook között?
a gépek:[link]
[link]
[link]
[link] ( utolsónál a színét ne nézzétek
péntekig meg kellene vennem
szóval sürgős segítség kellene
köszönöm
szeretnék kérni indoklást is
-
Dhampir
félisten
asound és silver-pda
Köszönöm szépen az információkat!

-
silver-pda
aktív tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Sorozatszám és termékkód.
A 11 végű teloszám a nyerő -
Pocok256
veterán
válasz
sir fg
üzenetére
Win licencet úgy kell elképzelni, hogy kb 30 pontot generál amiből ugye kijön egy ellenőrző kód. Minden hardverelem külön pontot ér itt súlyozva vannak, a hálókártya és az alaplap éri a legtöbbet a vinyo és a többi alig ér pontot. Itt 12 pontnyi összegnek kell megváltoznia ahhoz, hogy a windows nyavajogjon, hogy másik gépen van. Szóval, egy szimpla SSD csere miatt nem kéne sírnia a windowsnak ha mégis megteszi sysprep nevű fájlal (google segít ebben) letudod zárni újra a windowst és újra tudod aktiválni. Ettől függetlenül én vinyórol SSD re nem klónoznám az adataimat :/
-
sir fg
aktív tag
válasz
silver-pda
üzenetére
Nem tudom, hogy problémamentes megoldást jelent-e, de az SSD-s topikokban gyakran találhatóak tippek, leírások arra, hogyan lehet a meglévő rendszerünket a régi HDD-ről az új SSD-re átklónozni. Ha te ezt megcsinálnád, akkor elvileg nem kéne újratelepíteni az SSD-re a rendszert. Azt nem tudom, hogy a hardver ilyen jellegű változása (háttértár-csere) bekavar-e a Win7 licenszének. (De szerintem az OEM licensz alaplaphoz kötött, tehát azt leszámítva más hardvereket szabadon lehet cserélni a gépben.)
Szerk: de szerinem is, egy sima Win7 telepítővel sem lehet gond, a fentiek miatt.
Ha megvan még a HDD-n a recovery partíció (ha van ilyen egyáltalán), azt esetleg szintén érdemes lehet átklónozni. -
kutga
félisten
válasz
silver-pda
üzenetére
Szerintem jó lesz a sima, vagy próbálj beszerezni egy MSDN változatot.
Ha még garis a gép, akkor a HP-tól tudsz kérni OEM telepítő lemezt is, igaz az kicsit hosszabb időt vesz igénybe.
-
pethYeti
addikt
válasz
silver-pda
üzenetére
De jó sima telepítő.
-
silver-pda
aktív tag
HDD-t kivenném és helyére tennék egy SSD-t. Win7 volt rajta.
Hogy tudom újratelepíteni, hogy elfogadja az OEM licensz kódot? Gondolom sima win7 telepítő nem jó. Ha hp-tól kérek recovery dvd-t, akkor win7 telepítőt is küldenek? Mintha előző hozzászólásokban láttam volna ilyesmit.HP Elitebook 6930p
-
-
Dánííí19
csendes tag
Sziasztok!
Egy igen érdekes problémával fordulnék hozzátok:
Van egy HP G62-a70EH típusú laptopom, 2 éve vettem. Windows 7 Ultimate (32bit) operációs rendszert használok rajta, kb. 2-3 hete telepítettem újra, mert előtte Windows 8 Release Preview-t teszteltem.
A problémám az lenne, hogy eltűnt az "&" karakter a billentyűzetemről. Mikor lenyomom az altgr + c kombinációt, nem történik semmi. A billentyűzet nyelve magyar, ellenőriztem.
Eddig működött mindig.Valami ötletetek van?
Előre is köszönöm, további szép napot!
-
sagit
veterán
válasz
silver-pda
üzenetére
biztos hogy menni fog benne
-
spyduck
nagyúr
válasz
deathtania
üzenetére
Dobj mar ram privatban egy szeria es termekszamot. Megneznem!
Sztem a renew statusz elott kapott egy carepackot.... -
sagit
veterán
válasz
silver-pda
üzenetére
szerintem simán megy ha a bios felismeri
milyen noti? én egy 500-as wd-t raktam az odd helyére
-
silver-pda
aktív tag
Helló!
Optikai meghajtó helyén vki használ vinyót? Mekkora a kapacitása és laptop specifikáció szerint mekkora rakható oda?
Lapi szerint nálam az optika helyére rakható 250 GB-s vinyó. Míg eredeti hdd helyre 320 GB-s.
Namost én az optika helyére tennék 320 GB-sat. Sztetek? -
deathtania
senior tag
válasz
deathtania
üzenetére
most meglestem: akksi alatt pontosan ez áll warranty: 1y1y0y
-
spyduck
nagyúr
válasz
deathtania
üzenetére
Milyen geped van?
-
deathtania
senior tag
válasz
spyduck
üzenetére
a cikkben leírtak nekem világosak, csak akkor azt mondd meg, hogy akkor a renew gépemre (a cikkben 1év garit ír rá) hogy lehet a számla szerint 2 év gar, és a hp rendszerén belül is 2011. nov - 2013. nov-ig írja a garit, az akksi alatt pedig 1+1év warranty-t ír. a gépet 2012. júni elején vettem....
szal nem értem a gariját, hogy mi miért van így...
-
-
Z86
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
Ez azt hiszem a gyártási időponttal hozható összefüggésbe. Mikor legyártják elindul a gari számláló, talán adnak hozzá +1 hónapot. A tiédet ez alapján valószínűleg 03.05-én gyártották, ehhez adtak +1 hónapot és +3 évet.
A lényeg, hogy a garanciapapíron szereplő adatok alapján nem lesz gond a fennmaradó néhány hónapban sem. -
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Lehet nagyon nagy butaság lesz, amit akarok kérdezni, de úgy érzem muszáj lesz.

Van néhány kisebb sérülés az Asus K50in-em, főként felületi sérülések, meg műanyag ugye a készülék is. Laptopot nem akarok cserélni, mert nincs most arra annyi pénzem, de nézegettem őket. Főként Hp jött be, pontosan ez a modell.
Azon kezdtem el gondolkodni, hogy lehetséges lenne-e venni külön komplett ilyen házat, billentyűzettel és beletenni az Asus alkatrészeit. Tehát működjön minden gyorsbill., stb...
Még akkor kellene egy kijelző is. Érdemes vele foglalkozni? Egyáltalán megoldható? -
middleaged
tag
Üdv!
Valaki találkozott már valahol ezzel a termékkel?
[link] -
Dhampir
félisten
2012.07.20-án vásárolt laptop hogyan lehet csak 2015.04.05-ig garanciás, miután leellenőriztem?

-
Nixon18
senior tag
Hello!
Mennyire bonyolult egy HDD csere SSD-re a Probook4535s-ben? Megoldható otthon is vagy vigyem el valami szakihoz? -
Rick4
félisten
Urak! Lenne ott egy megfelelő alkalmam venni egy gyönyörűszép állapotú HP probook 4330S-t, 13.3", Core i3, 2GB ram, 320-as HDD-vel, mennyi lehet ennek a reális ára? Töltő, tatyó, készülék van. Garipapír, doboz már nincs meg.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Na közbe sikerült, ha valaki ilyen problémába ütközne a megoldás:
1: Nyissd meg a HP ProtectTools.
2: Menjen a Bios -> Biztonság -> Bios rendszergazdai jelszó, ott létre kell hozni egy jelszót, ez lehetővé teszi, hogy BIOS-ba rendszergazda ként is beléphetsz.
3: Indísd újra gépet -> Lépj be a biosba rendszergazdaként...
4: Menj a biztonsági beállításokhoz
5: Minden létező dolgot resetelj le ott.
6: Mentsd el a változásokat majd lépj ki a biosból.
7: Miközben újraindítás lesz módosításokat kell végrehajtani, értelemszerüen hogy akarod e resetelést vagy sem. Mindenre igent mondasz és kész, plusz utána eltünik a rendszergazda jelszó is, nemcsak a user jelszó. -
B-L-A-C-K
titán
Na most vettem észre miközben az ujlenyomat olvasot b@sztattam valahogy sikerült úgy beállítanom hogy bisoban kér valami "user id" jelszót, amit tudok is de kiakarom iktatni. Biosból nem tudom törülni, rányomtam egy biosfrissítést de úgyis ott maradt, milyen progival tudom ezt törölni?
-
B-L-A-C-K
titán
Az nem az volt, az ilyen biztonsági rendszer kezelő vagy mi a pöcs, szar volt a driver, ez alapján sikerült megcsinálnom, de azért köszi...

-
Macisajt3
tag
[link] valaki esetleg?

-
B-L-A-C-K
titán
Egy kis segítség kéne.... Újra raktam a Win-t, és az lenne a kérdésem hogy 8530w-hez az ujjlenyomat olvasónak mi szoftverének a neve? Driver fent van, de a szoftver nincs, pedig már másoltam újra, de most nem találom...

Ha valaki tudja egy nevet lökhetne...
Előre is köszi!
-
negyedes
addikt
válasz
hun_tcs007
üzenetére
En azt ajanlom hogy ne dugdra a gepet a toltore. Tap csere es kesz.
-
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről az EB 6530b-ről?
Nem, nem vaterán veszem, csak itt is megvan hirdetve, pár ezressel olcsóbban tudnám megvenni.
Miben más a 6930p-től? Ajánlott gép amúgy?
Ilyen 80 alatti gépeket nézegetek (természetesen csak ilyesmi kategória) általános egyetemi használatra
(tudom, van milyen notit vegyek topic, csak kíváncsi vagyok az EB-k között mit ajánlotok, leginkább azt szeretnék 
-
hun_tcs007
csendes tag
válasz
hun_tcs007
üzenetére
ja mégse tölt :S csak akkor töltött mikor nem csipogott :S
-
hun_tcs007
csendes tag
Sziasztok, nekem van egy hp g62-m és tegnap óta sípol/csipog a töltője... tegnap mikor megmozgattam a kábelt abbahagyta, de ma már nem akarja :S azt olvastam a neten, hogy zárlatos lehet. ez igaz? viszont még tőlti a gépet. lehet-e baja a gépnek is tőle?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
b.tibor72
csendes tag
Segítséget kérnék ! Nagyon hálás lennék ha valaki tudna nekem ajánlani egy korekt laptop szerelőt, ugyanis elszállt a Hp pavilion dv 9700-es laptopom.
-
Dhampir
félisten
Lenne ötletetek arra, hogyan lehet a gyári Windowst olyan módon újrainstallálni, hogy vele együtt ne települjön fel a HP szoftverhalmaza?

-
sagit
veterán
ssd projektem még mindig szünetel
most csak a gyári 1,8-as hdd-t cseréltem le egy 2,5-ös 500-as wd-re
így is kb megduplázódott a sebességeegyértelműen ez a gyenge pontja a 2530p-nek
gyári:

új:

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx