Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
Cartman023 #27122 üzenetére
Vezérlőpult-Rendszer-Eszközkezelő.
Ha valami nincs, ott lesz a sárga felkiáltójel.
Amúgy HP-hoz Support Assistant levadász mindent.
-
Cartman023
aktív tag
válasz
Cartman023 #26988 üzenetére
Nem lehet sajna!
-
NEMO1968
őstag
válasz
Cartman023 #26969 üzenetére
HD Sentinel a vinyóra.
Memtest a memóriákra.
Ha ezek OK,sztem a géppel nincs baj,és jöhet a WIN 7. -
Dell XPS
veterán
válasz
Cartman023 #26967 üzenetére
Üdv,
Én is ezt tenném, innen letudod tölteni a driver-et...
-
NEMO1968
őstag
válasz
Cartman023 #26967 üzenetére
Szia!
Először is azt kellene kiderítened,nem-e valami hardverhiba miatt lassú(fagy) a VISTA.
Ha minden OK a géppel,én tenném rá a WIN 7-et.
Először persze nézz körül,hogy állsz driverek terén,de a VISTA-sok általában jók a WIN 7-hez is. -
deathtania
senior tag
válasz
Cartman023 #26209 üzenetére
elég bonyolult a dolog, mivel a win csakis elsődleges partícióra megy fel. szóval ha törlöd a mostani C-t, akkor azt feloszthatod kettőre, de ügyelj arra, hogy maximálisan 4db elsődleges partíció lehet egy merevlemezen: 1. C: rendszer ; 2. a D: RECOVERY, ami most is van, 3. a win7 csinál magának egy 100MB-s partíciót rendszerműködéshez és 4. van egy HP_TOOLS partíció (ha még nem gyalultad le...) ezek mellé nem tudsz még egyet csinálni, valamelyiket (sztem a hp tools-t) érdemes legyalulni és elfelejteni...
én úgy szoktam, hogy C-re megy fel minden program, és esetleg a dokumentumoknak csinálsz egy másik partíciót, hogy ha gigszi van, akkor csak a rendszerlemezt húzod újra.(#26210) ::Trunks:: legyalultad a recovery particion-t?
ha az megvan, akkor boot-kor esc-el kilépsz belőle, és kiválasztod a recovery opciót. ha llano drivert akarsz feltenni, akkor ajánlom ezt. vagy szedd le a gyártó oldaláról a catalystot.
(#26212) sagit : nem lehet, hogy csak a letöltésvezérlővel van hiba? akkor hiába rak bele új akksit azzal sem lesz jó... vagy rosszul tudom?
-
tomasz5
csendes tag
válasz
Cartman023 #26209 üzenetére
szerintem érdemesebb külön partícióra rakni a wint, de ha jól tudom, akkor úgy nem tudod felosztani több partícióra a merevlemezt, ha van egy d meghajtó is.
-
deathtania
senior tag
válasz
Cartman023 #26207 üzenetére
persze, hogy lehet, a win 7 telepìtőjében kell majd kiválasztanod, hogy hova akarod telepíteni az oprendszert. felismeri a korábbi partíciókat. a w7 kb 14-15gb lesz + programok, amiket fel akarsz rakni.
-
deathtania
senior tag
válasz
Cartman023 #26200 üzenetére
lehetnek olyan segédprogramok, amiket oda nem raktak fel, de amik ott fent vannak azoknak általában elégnek kell lennie. ha valami nem menne, akkor írj ide fel, és segítünk.
azt azért nézd meg, hogy win7hez van-e driver a notihoz... -
Dhampir
félisten
válasz
Ahogyan az előttem szóló is írta: igen. Milyen HP laptopod van?
-
F1stat
csendes tag
válasz
Ott minden fontos drivernek szerepelnie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Autós kamerák
- Microsoft Excel topic
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest