- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nashville
tag
Sajnos egyes rendszerüzenetek nem kapcsolhatók ki. Nem értem én sem, hogy miért. Amikor pl. én adok engedélyt, hogy valami megjelenjen más alkalmazások felett akkor minek küld értesítést amire rá kell mindig nyomni hogy eltűnjön...
Egyetlen megoldás van sajnos az ilyen üzenetekre: az apátia 🤐 -
dbius
veterán
Én tegnap este írtam nekik emailt miután a hozzászólást írtam, linkeltem az itteni hozzászólásokat a 29-i rendeléssel kapcsolatban (ugyanis a rendelésem leadása után egy nappal kaptam egy külön emailt emag ügyintézőtől, hogy a rendeléseket beérkezési sorrendben dolgozzák majd fel.) khmm... valóban
Most reggel kaptam választ, hogy épp most foglalták le nekem rendszerükben a rendelt termékeket, és jövő héten szállítják (8-10-e között) A fiókban a rendelési állapot nem változott.
Vedd fel velük Te is a kapcsolatot, ha még nem tetted meg.
ON:Tokkal, kijelzővédővel kapcsolatban szertném kérdezni, hogy ki milyet rendelt hozzá? Nem sok hazai találat van még most sem egyikre sem.
-
Nashville
tag
Úgy látszik a Media Markt amennyit házon belül előrendelt annyit értekesített, aztán óvatosan adagolva adott újabb és újabb lehetőséget. Az eMag mindenkinek kedvezni akart, biztos túlvállalta magát. Nem számított ekkora népszerűségre, gondolom ezért is lesz egy kis csúszás,de hátha nektek is mihamarabb megérkezik.
Pár órás nyomkodáson vagyok csak túl, az alkalmazásaim 90 százaléka nincs még rajta de amit eddig tapasztaltam az nagyon biztató. Szerintem a P30 Pro méltó utódja lesz, minden olyan gördülékenyen működik, veszett gyorsan reagál minden eddig próbált műveletre. Holnap GPS alapú riasztásos app teszt lesz, hogy mennyire melegszik. Kíváncsi leszek rá, mert az átmeneti Honor 90-et eléggé elöntötte a forróság.
-
Cornholio84
csendes újonc
Szia!
Köszi az infót! Személyesen érdeklődtél boltban, vagy te tudsz valami normális élő telefonszámot esetleg? Telefonon én nem értem el őket amit a neten találtam, élő ember fel nem vette, csak automata duma és vonal vége volt utána. Én terveztem most a héten bemenni a boltjukba, egy próbát lehet megérne valami főnököt aki épp ott van megkérdezni, de így lehet felesleges lenne. Nagyon remélem, hogy időben megkapjuk. Maximum jövöhét Pénteken. Nagyon kiváncsi leszek.
-
Cornholio84
csendes újonc
Nagyon szívesen!
Azt nem értettem, hogy a rendelésnél oda volt írva ( Azt hiszem fizetés után.) , hogy utána megmutatja a (várható) kiszállítás napját, de még egy körülbelüli idősáv sem volt utána sem megadva, nemhogy akár az esetleges Július 1.-je vagy másik nap. Nagyon ügyesek...
Valóban valami ilyesmi lenne a helytálló az esetleges előrendelői készletet illetően, de ezt sajnos nem tudom, hogy üzemel. Én nagyon remélem, hogy megkapja minden előrendelő Július 1.-jén, én azért nem élem bele magam, de bízom benne, hogy max. azon a héten megkapjuk.
Jó lenne azért, ha következő héten csütörtökön vagy legkésőbb pénteken küldenének majd emailt, hogy mégis mikorra várhatjuk. Így van, a tablet jár a 2. körös immáron a szolgáltatói előrendelésnél is nyár végéig, akkor is szerintem nagyon jó vétel még bárkinek, igaz akkor már 14-15eFt lesz bárkinek a töltő pluszban, mert az már nem jár Július 1.-jétől ugyebár.
Én amúgy próbáltam keresni vezeték nélküli töltőt hozzá, nem tudom, hogy az van-e a Honornak sajátja 66W-osból, még keresgélek neten. Ha valaki tudna linket ehhez (jó áron), azt megköszönném.
Addig is fingers crossed Július 1.-jére. -
Cornholio84
csendes újonc
Szia!
Én az EMAG-on rendeltem elő 16.-án, se náluk se Markt-nál valóban nem volt dátum, én legalábbis nem láttam náluk kiírva, csak Euronics-nál a Július 1.-je, ahogy te is írtad. Nekem tegnap jött a legutóbbi email az előrendelésemről, ebben is csak ennyi volt ---> Rendelését az alábbi azonosító számon vettük nyilvántartásba. Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy a rendeléseket beérkezést követően a rendelés leadásának sorrendjében tudjuk kiszolgálni.
Próbáltam őket telefonon elérni, hogy mikorra várható a kiszállítás, hányadik voltam a sorban, de csak az automata beszél pár mondatot minimális infóval aztán szia is, miért is lenne kapcsolás bármilyen ügyfeleshez. Gagyi chates botuk van az oldalukon ami semmit sem ér, utálom ezt a nehogymár elérjük őket elérhetőséget náluk, sajnos ez nem megy nekik, kicsit birkán kezelik ezt.
A monbilaréna Június 12.-ei cikkénél ( "Mesterportrékkal érkezett a Honor 200 Pro" ) is csak Július 1.-et írtak a sima és pro megjelenésére is. Én ehhez tartom magam, ez ugye Hétfői nap lesz, vagy max. utána bármelyik napon a héten, de csak kihozzák Hétfőn, tudnám értékelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest