Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cornholio84
csendes újonc
DXO Mark szerintem nem feltétlen mérvadó/helytálló minden esetben, múltban is volt több dolog amikor ellentmondtak több telefonnál is. Az ismertebb hazai és külföldi tech youtuberek is összességében nagyonis jónak tartják a kamerás képességeit a 200 Pro-nak, de úgy összességében is a telefont, nagyon jól sikerült telefon ez szerintem is, mindent egybevéve. Közép-felső kategóriában van, nem hinném, hogy feltétlen flagship fotókat kéne várni tőle a kétkedőknek, nyilván ha nem is egetverően, de elmaradhat azoktól (több márkának pont az épp aktuális flagshipje sem kiváló pl. minden kamerájában stb. pedig azokért mennyit leszurkol aki épp megveszi, ugyebár.)
Helyén kell kezelni ezt a telót is, náluk a flagship a Magic széria, baromi jó is az is, annyiért legyen is nyilván amennyiért azokat árulják. Majd mindenki leteszteli, ha megkapta, én nem aggódom, rengeteg tesztet néztem róla, meglepne, ha gyér lenne. én a helyén kezelem, nyilván nekem pl. teljesen jó lesz a jelenlegi Samsung Galaxy A55-höz képest. E kettő között is van kategória különbség, de ezzel tisztában vagyok. Szerintem ne ítéljétek el előre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma AI portrémóddal támad a Honor, csúcskategóriába kúszott árazással.
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Raspberry Pi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest