- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jonny99
tag
Én a héten minden nap írogattam nekik, mert mindig csak ígérgették, hogy adnak információt. Mi ugye 14-én rendeltünk 2 szettet, merthogy a feleségemmel pont csereérett mindkettőnk telefonja, jó ajánlatnak tűnt főleg, hogy sikerült elcsípnem 0%-os részletfizetéssel szóval minden adott volt, hogy jó legyen. Először betolták, hogy a hitelkérelem nincs jóváhagyva, felhívtam a bankot akik közölték, hogy már el is utalták a vételárat az emagnak. Na ezzel visszamentem az ügyfélszolgálathoz, kaptam ígéretet, hogy utána néznek és email-en tájékoztatnak. Persze nem jött semmi, ezért tegnap szintén rájuk írtam, hogy kezdek türelmetlen lenni, főleg úgy, hogy az én részemről minden rendezve van, (ekkor leírta az ügyintéző, hogy igen egyeztettek a bankkal a fizetés rendben van) az oldalon már rendelhető a készülék és ettől függetlenül akik több mint két hete előrendelték ló...szt se kaptak, de ha most megrendeled holnapra ígérik a szállítást. Egyébként a tegnapi ügyfélszolgálatos azt írta, hogy most kapták meg az árut, egy kis türelem még és küldik a tájékoztatást emailben. Hát türelem már nagyon kevés van, főleg a fentiek tudatában, mert kicsit úgy vagyok vele, hogy ez egy nettó átb..ás.
-
brigcs
csendes tag
Nekem írt az üszi a semmiből egy e-mail-t hétfő délután, hogy egy tétel a rendelésemből csak szállítói készleten van (ez a tablet), és bizonytalan a beérkezés ideje, ezért nyilatkozzak, hogy akarok-e várni, vagy töröljék a rendelést...
Nekem amúgy nem a tablet volt a lényeg az előrendelői csomagban, hanem a töltő (már elnézést, de nem vagyok hajlandó külön pénzért olyasmit megvenni egy egyébként sem két filléres telefon mellé, aminek alapvetőnek kellene lenni, hogy benne van a dobozban a készülék mellett), az meg most már nem jár hozzá, így már nem tudom megrendelni máshol, szóval úgy döntöttem, várok. Kíváncsi vagyok, mikor lesz ebből valami -
Cornholio84
csendes újonc
Szia!
Nem tudom mit pöcsölhetnek ők, én is még mindig várok az előrendelésemre, június 16.-án adtam le náluk. Hátha év végére ideér. Viccet félretéve, többet vártam azért tőlük, fentebb írtam amit kaptam infót tőlük, a héten azért örülnék neki, ha megjönne, de már kb. letettem erről, következő hét van bennem.
Elvileg első készletet múlt hét Pénteken kapták meg/volt várható nekik. Jó kérdés, én arra gondolok, hogy igen nagy volt az érdeklődés az ajánlat miatt is a 200-as szériára ( Amúgy is nagyon jó telefon.) és, ha megkapták Pénteken az első adagot, lehet az nem volt túl sok, így várni kell még, illetve, nem tudom esetlegesen mennyire akarják magukat tartani ahhoz, hogy egyben kiküldenek mindent ajándékostul minden előrendelőnek, mert én személyesen voltam náluk boltban, és ott azt mondta az egyik eladó, hogy benne lehet az is, hogy pl. nem egyben küldik ki. Nyilván teló+töltő minimum egyben jöjjön, tabletre tudnék én pl. várni kicsit.
Lehet akár ez is a késés oka, hogy pl, nincs annyi tabletből sem nekik egyszerre készleten, passz.
Remélem felgyorsulnak a dolgok, legalább most már tudom, hogy tőlük máskor így nem áll szándékomban, inkább Media Markt majd a jövőben, szerintem ezutóbbiak meg sokkal többet rendeltek be midenből, ezért is kaphatták már onnan meg páran.
KItartást minden Emagos megrendelőnek.
Meg valami infót küldhetnének ki mindenkinek, email/telefon minden más létezik, hogy mikor várhatjuk a kiszállítást. Nézem az alkalmazásban is naponta többször is, merre tart, de még sehol...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest