Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Megtollasodik középkategória
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap utaltam el 5M foglalót az új Raiffeisen Premium csomagomból az ügyvédnek lététbe - 18.808 forintot fizettem ezért a kis szimpla tranzakcióért.
További 8.2M kellene utalnom majd később az eladónak és azon gondolkodom, hogyan tudnám optimalizálni a költségeket.
Az eladónak K&H számlája van, mely bank tudomásom szerint indítani nem, csak fogadni tud fizetési kérelmet.
Azon gondolkodtam, hogy a feleségemnek valahogy transzferálom a hátralevő 8.2M forintot a szintén K&H számlájára, majd ő ingyen utal az eladónak a hátralevő 32M forinttal együtt, egyben (tranzakciós illetéket persze megfizeti ő is).Ennél jobb megoldás létezhet? Asszonyhoz milyen módon kellene vajon eljuttatni a 8.2M-t?
Esetleg a saját Revolutomra befizetném ezt bankkártyával, majd onnan utalnám ki neki számlára? Más ötletem nincs, illetve nem találtam semmit arról, hogy a K&H a közeljövőben aktiválná a fizetési kérelem küldést. -
RR-13
őstag
A Raiff Myraiffeisen portálon tudod feltölteni az új igazolvány képét.
Ezen a linken keresztül, itt belépve az új oldalra a Felhasználói Adatokban tudod megtenni ezt az adatmódosítás oldalon, a Feltöltöm részben.A Raiff appból eltűnt ez a lehetőség, már mi sem láttuk hónapok óta (már akinek még van náluk számlája)
-
Doky1988
senior tag
válasz
ripo05 #38793 üzenetére
Raiffeisennél bankolok, viszont váltásra, különböző devizában fizetésre Revolutot használom. Revolutra topup és fizetek vele, külön váltani nem szoktam mivel akkora különbség nincs így napok alatt pártízezres vásárlásnál.. külön átváltani nem szoktam devizát. Külföldre csak szlovákba járok.Van Wiseom is de elengedtem már őket.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Megujult a szemelyim. A Rafi jelzi is az appban, hogy felfuggesztik a szamlam, ha nem ujitom meg naluk az adatomat. Ehhez a honlapon ugy latom, hogy tobb mod is van, pl. appban. Nekem ugyanakkor az appban semmi sem jelenik meg, sot, csak a szemelyes modot ajanlja fel uzenetben.
Tenyleg ennyire szivas, vagy csak engem szivatnak? -
ripo05
tag
Ha rendszeresen kell fizetnem GBP-ben (előfizetés), akkor szerintetek mi annak a legköltséghatékonyabb módja? Bevétel csak Ft-ban van, tehát váltani kell.
Amiket én tudok (és van):
- Raiffeisen: ingyenes a számlavezetés, de a kártyának éves díja van. Ha jól értem lehet virtuális kártyát használni, ami 2400 Ft/év. Még soha nem váltottam náluk, nem volt jó az árfolyam régebben mikor próbáltam kisebb (100.000 alatti) összegekkel
-Gránit: május 31-ig ingyenes a számlavezetés. Nincsen GBP kártya?? A váltási árfolyam jó
- Revolut: ingyenes csomag, közepes váltás
- Wise: közepes váltás, minden díjat felszámítanak (pl. váltásnál: 0,45%)Ezekről vélemény? Esetleg egyéb ötlet?
-
tobias40
veterán
válasz
zsola400 #38788 üzenetére
Ma voltam bent,nem ajánlottak fel folytatást és nem is tudtak uanilyen feltételekkel adni csomagot!Nem is igazán győzködtek miután megnézték a jelenleginek a feltételeit..
Így bontottam a szerződést,kb 40 perc volt mert volt egy ügyintéző aki kezdő volt és annak kellett mutogatni hogy mire kattintson stb...Noxy:ettől még be kell menni a fiókba ha szerződést akarsz bontani,a fotekből nem fog menni...
-
fil
őstag
válasz
zsola400 #38781 üzenetére
Én 2022 szeptemberben kötöttem, de ha jól tudom ez áprilisban fog lejárni. Ha úgy lesz nálam is ahogy írtad ,akkor várok szeptemberig, mert a kártya meg akkor jár le. Akkor majd kiderül, hogy mennyire éri meg megtartani, esetleg kártya nélkül, ha az drága lesz.
[ Szerkesztve ]
-
zsola400
aktív tag
-
tobias40
veterán
válasz
zsola400 #38781 üzenetére
Nekem 03.02-vel jár le,tegnap hívtam az Üf szolgálatot hogy felmondom a szerződést.
Erre mondja a hölgy hogy (talán) július 31.-ig meghosszabbították,és amúgy is átvált vmi másik csomagra automatikusan,de nem tudta teljesen pontosan elmondani a feltételeket.
Vki aki nagyon ráér felhívhatná Őket és részletesen kifaggatni hogy hogyan van ez....
Vezetés közben nem volt teljesen ideális hogy mindent megkérdezzek.
Ettől független én vszínű felmondondom a szerződéet csak időm nincs bemenni hozzájuk,ráadásul 3 nap múlva tudnék csak időpontot foglalni az oldalukon! -
Llew
senior tag
válasz
Czimby #38782 üzenetére
Ennyi feltételnek az OTP Smart is megfelelhet, nézd meg a OTP topikot is.
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz
Czimby #38782 üzenetére
Gránit Bajnok számla és hozzá Platinum Mastercard
A számlamegszüntetésnél figyelj arra, hogy nálam a K&H azzal szórakozott amikor meg akartuk szüntetni a számlákat, hogy az "ingyenes" megtakarítási számlát nem szüntették meg, ami a főszámla megszüntetése után már fizetős lett.
Nálam ekkor került végleg tiltólistára ez a bank. -
Czimby
addikt
Jelenleg K&H Premium ügyfél vagyok, egy arany és egy hitelkártyával.
Elegem lett a bankból, váltanék.
Havi 500e érkezik a számlámra, van ahol már ezzel 0Ft-os vagyok és nem kell még náluk parkoltatni X összeget vagy ennyiért annyiért vásárolni?
Havi 1 Pénzfelvétel, max 3 utalás, 2 rendszeres átutalás.
Hitelkártya jó ha van, de nem feltétel.
Elég a Push üzenet is nem kell SMS. -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Erstés és MBH-s ügyfélnél a díjkimutatás meg érkezett már? És ha igen, hol található?
-
Ha netán ingyenes marad, akkor nem akarom megszüntetni, de eddig nem volt arról szó, hogy ez is egy lehetőség. Szóval most már különösen érdekel, hogy mi fog történni a kedvezményes időszak lejárta után. Bankfiók nincs a közelben, szóval nem tudok csak úgy berohangálni kérdezősködni.
-
-
Van olyan köztetek, aki már zárt be Bankmonitoros számlát a kedvezményes időszak lejárta után? Nekem most fog kifutni az Unicredit Partner Aktív Zéró és meg akarom szüntetni, csak nem világos, hogy a BM kedvezmény miatt van-e valami extra, ami kell hozzá. Gondolok ilyesmikre, hogy:
- Lezárhatom-e még a kedvezményes időszakon belül vagy az "büntetéssel" járna (mint pl. hűségidőn belüli megszüntetés)?
- A banknál kell eljárnom, vagy a BM felé kell jeleznem?
- Megtehetem-e online vagy ezt csak személyesen lehet? -
kásás
tag
Sziasztok!
Gránit Bankos ajánlókódot kérhetnék valakitől, aki még nem merítette ki a keretet?
Privátban, természetesen! -
cocka
veterán
A CIB és a fejlesztései:
https://online.cib.hu -> Erőforrás nem található olaszul
https://online.cib.hu/web/logon -> Bejön.
Nem ugyanoda kéne irányítania?
Röhej, de a weboldalon konkrét linket se találtam, amire kattintva a 2. jönne be azonnal. A jobb felső sarok sem dob át, ha random adatokat írsz be.
-
Wovbagger
tag
-
Noxy
veterán
Múlt héten voltam adategyeztetésen az UC-ben. (Az app-ban valamiért nem sikerült)
Rákérdeztem a partner aktív zéró számlára, mert a jö..hónapban lejár a 3 év.
Azt az infót kaptam, hogy valszeg marad minden ahogy eddig volt, de ha mégsem, akkor a min 170 e beérkező jöv..-nél 750 Ft, 300 e beérkező jöv..-nél meg 300Ft lesz a számlavezetési díj. Egyéb további díjakról nem volt időm érdeklődni.
Ja és azt még megjegyezték ha ennél rosszabb ajánlatot kapok, akkor menjek be személyesen a számlát megújítani.[ Szerkesztve ]
-
CIB mobil bank belépés másnak sem megy
-
-
-
-
Laurh
aktív tag
A CIB-es hétvégi rendszerfejlesztés után mást is kivágott az applikáció? Újra kell regisztrálnom az app-ba. (IOS)
-
attiati
veterán
német bankszámlára vagy 126-al kezdődő Wise számlára lehet forintot utalni anélkül, hogy a küldő vagy a fogadó felet extra díjjal terhelnék?
(Levelező banki díj, jóváírási díj és társai)
-
-
válasz
Benhill #38732 üzenetére
igen, ez azt jelenti, hogy egy ilyen utalásért a minimum összeget mindenképpen felszámolja a bank.
nem igazán tudom a befotózott táblázatodat értelmezni, mert nincs ott az oszlopok jelentése. mondjuk ha ez egy éves kimutatás, akkor a 33 nálam inkább a darabszám lenne, a 20957 meg az ezekért felszámolt összes díj, de ez csak egy tipp a részemről.
-
confuser
senior tag
válasz
Joker88 #38733 üzenetére
A kiadásoknál nem írtál eseti átutalásokat, csak csoportos beszedéseket és kártyás vásárlásokat, amik a legtöbb helyen ingyenesek (kártyás vásárlás mindenhol, csoportos beszedés van ahol fizetős). Így igazából neked a számlavezetési díjra és a kártyadíjra kell koncentrálnod, de én ettől függetlenül is az összefoglalóban is szereplő Erste BM-es csomagot javasolnám, ami "csak" 3 évig ingyenes (se számlavezetés, se kártyadíj, se csoportos beszedés, de az eseti átutalás is ingyenes). Ami viszont általános probléma a legtöbb csomagban, ha egyik hónapban 150k-nál többet szeretnél levenni, mert az nem sok helyen tud ingyenes lenni. Esetleg a CIB Eco (nem plus) BM-es verziója, ott 400k-t vehetsz le ingyen CIB ATM-ből, de az a csomag pl. csak két évig ingyenes, és a fizetési kérelem kiírása fizetős (ha esetleg szükséged lenne rá).
Szerk. megelőztek. CIB BM-nél viszont a Plus csomagnak 450k-es elvárása van, a simának viszont elég a minimálbér is
[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
válasz
Joker88 #38733 üzenetére
Az összefoglalóban megtalálod pl. a Bankmonitor oldalán - jelentkezéssel igényelhető - Erste Privilégium 2.0 Partner számlát - 3 évre, 40.000 Ft-os jóváírással!
Ez a csomag 3 évig adja a kedvezményeket, és most 40 ezres jóváírást is adnak, ha teljesíted a feltételeket hozzá.Vagy még esetleg a Bankmonitor oldalán igényelhető - CIB Bank ECO Plusz (BM) számlacsomagot - 5 évre!
Ehhez nem jár jóváírás, de 5 évig adják a kedvezményeket (ingyenes MC Gold bankkártya 5 évig, ingyenes számlavezetés, és utalások). -
pityu8
tag
A CIB virtuális kártyát nem lehet GP-be rakni, vagy én vagyok béna? Ugyanezt a kártyát csak max. 6 hónap érvényességgel lehet kérni?
-
Joker88
őstag
Elképzelhető, hogy számlavezető bankot váltanék ..
A jelenlegi , U-betűs, eléggé megdrágult január egytől.
Melyik lenne az ideális bank,számlavezető , kb ezeknek a kritériumoknak..
bejövő:
havi 300+K a fizetés, mint állandó bejövő utalás és eseti bejövő ugye a MoHU-s palackos visszaváltós dolog
kiadások:
havi 1x kp felvétel olyan 150-200K értékben.
állandó 2db csoportos beszedés : netflix és ÖEP , 10-15K értékben plusz havi GDrive előfizu (minimális,jelenleg 650 Ft )
minden hónapban a havi telefon számla befizetése online.
és szintén változó kártyahasználat például bevásárláskor (lidl,spar....)
kisebb, online piactereken történő vásárlás, ez mindig más-más összeg és alkalom. -
Benhill
senior tag
válasz
velizare #38731 üzenetére
MBH megújulás plusz14 amiben én vagyok. (Amúgy azt hittem hogy a végén a 14 az csak elírás)
A 20957 Ft-nal a díjat (0.4% MIN 120Ft) ezt hogyan kell értelmezni? Pl 5000Ft átutalás esetén is 120Ft-ot szamolnak fel?
Nekem például most egy 18000ft netbank átutaláskor 63Ft levonásom van. Ez a 0.35%-a.A dijkimutatas végén van egy ilyen csillagos rész, ami a 20957 Ft mellett szól:
Én értelmezésem szerint, ez azt jelenti hogy 2024 aug 1-ig, 20000Ft felett van atutalasi díj, 2024 aug 1 után pedig 50000Ft-ig ingyenes az átutalás. Ha máshogy kell erteni, akkor javitsatok ki.
-
-
Benhill
senior tag
Én számlacsomag kivezetéssel kerültem MBH megújuló számlacsomag plusz-ba (amiről mondjuk nem találok díjakat a neten), de a 2024 évi díjkimutatáson ilyen szerepel:
Betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön
- Szolgáltatás igénybevételeinek száma: 80+75 (két sorba szerepel)
Egységnyi díja 0Ft, díjfelszámítás nem történt.Ez, az én értelmezésem szerint tranzakciós díjak lennének?!
Ha nem az, akkor mi lehet? Csak esetemben minden kártyás vásárlás után számoltak fel a múlt évben tranzakciós díjakat.Lenne egy másik dolog, amiről valaki fel tudna homályosítani, hogy ez mi lehet és hogy jön ki a 20957 Ft? Itt is két sorban van a: Bankon kívül, Netbankon keresztül
Összesen 6db 20000 Ft fölötti sima utalásom volt a múlt évben netbankban.
-
RR-13
őstag
válasz
confuser #38726 üzenetére
Ohh, köszi.
Közben már megkérdeztem az MBH ügyfélszolgálatot lesz-e díjemelés márciusban vagy áprilisban, de nem tudnak még róla, és megnézte a saját februári kivonatát, de abban sincs ilyen tájékoztató.
A jóváírása van még 1 hetük valóban, és kíváncsi leszek melyik napra tervezték be.
Nem is értem miért nem készítenek elektronikus kivonatot forgalom hiányában is, mint pl. a Gránit Banknál.
Érdekes, hogy a másodlagos azonosító hozzárendelésről készült "kivonat" a hónap közepén, meg is lepődtem előbb, amikor beléptem a netbankba. -
RR-13
őstag
Akinek van MBH Banknál fizetési számlája, az meg tudná nézni, hogy a 2025. február elején elkészült elektronikus kivonatban, van-e jövőben (pl. 2025. márciusban, vagy áprilisban) hatályba lépő egyoldalú szerződésmódosításról valamilyen tájékoztató?
(mi sajnos nem kaptunk kivonatot, mert nem volt forgalom januárban) Köszi. -
RR-13
őstag
Van olyan aki az MBH-nál decemberben számlát nyitott BF. akcióban, és megkapta már a 40 ezres jóváírást?
-
Sisco2
tag
Ez a google pay hozzárendelés nekem új, ezt nem olvastam sehol.
(mondjuk ettől függetlenül hozzárendeltem)Amiről én tudtam az a számlához igényelt bankkártya aktiválása + legalább 3 darab kártyás vásárlás összesen 15.000 Ft értékben legkésőbb a nyitást követő hónap végéig.
De hogy ezt hol olvastam most nem találom.
Decemberben nyitottam, ha jól tudom a szla nyitást követő második hónap végéig teljesítik a 30.000 Ft -os "díjkedvezményt" (akkor még ez volt hirdetve mikor én megkötöttem.) .. ez nálam február vége.
*szerk:
Közben kitúrtam, emailben kaptam meg:
A díjkedvezmény összege: 30 000 Ft
Feltételek, hogy az ügyfél:
• betöltötte a 18. életévét
• 2024. március 31-én nem volt nálunk élő lakossági bankszámlája
• az online lakossági bankszámla nyitással egyidejűleg igényel hozzá bankkártyát is
• a megigényelt bankkártyát aktiválni is szükséges legkésőbb a számlanyitást követő hónap végéig
• a számlát ne módosítsa 30 napon belül másik díjcsomagra és ne szüntesse meg a nyitástól számított legalább 2 évig
• a feltételek vizsgálatakor nincs tartozás a bankszámláján, élő a bankszámla és bankkártya is
• a számlanyitást követő hónap végéig a bankkártyájával legalább 3 darab vásárlási tranzakciót végez összesen 15 000 Ft összegben (a Bank a díjcsomagon belül nyílt bármely forint bankszámláján végzett vásárlási tranzakciót elfogadja, ha az lekönyvelésre is került)[ Szerkesztve ]
-
Tombi
őstag
Sziasztok.
Van egy januárban nyitott Erste Privilegium 2.0 számla egy aktivált bankkártyával és az üfsz szerint google pay hozzárendelés is kell a promocios összeghez (30.000) valaki leirná az összes feltételt, nem találtam meg. köszi -
Sziasztok!
Megkaptam K&H-nál 12-én a 60ezres bónuszt, majd 14-én az egyik 10ezres ajánlási bónuszt.
Valójában az ajánlási bónusznak összesen 30ezer értékűnek kellene lennie, mert egyszer én voltam az ajánlott (az a 10ezer konkrétan “ajánlott” bónuszra is szól), a további kettő esetben meg én voltam az ajánló.
Létezhet, hogy az ajánlási bónusz mindenképpen csak max 10ezer lehet?
Csak mert akkor nem várok tovább és végülis amúgy az is több, mint a semmi. -
KrAt
veterán
Sziasztok!
Fizettem Erste-s hitelkártyával PayPal-on euróban, majd kaptam egy értesítést a fizetés mellett (csak reflexből be is zártam, mielőtt felfogtam volna), hogy az EGT-ben való devizás fizetésre valami 3%-nyi extrát felszámolnak.
Eddig szerintem nem láttam ilyet, pedig ezerszer fizettem paypal-lal külföldre.Ez vmi új? Vagy én rontottam el vmit?
-
pirosmajom
csendes tag
Nézegettem a cib eco plusz-t, aztán a promóciós hirdetmény végén beleakadtam: akinek már volt korábban cib eco bankmonitoros számlája az ki van zárva. Erste dzsordzsi miatt biztos hogy nem, gránit már van. Valakinek van még ötlete, hogy mit lehetne rafi felmondás utáni ingyenes számlára? Esetleg ez az unicredites Partner Activ Nulla jó lehet?
-
Kipróbálta innen valaki Gránitnál ezt a lekötésfélét?
Kíváncsi lennék, hogy milyen buktató van benne, ugyanis az túl szép, hogy 4 hónapra évi 8%, miközben durván 1 éve pakoltam be jó pár milliót FixMÁP-ba, ami rosszabb kamatú is, plusz jóval hosszabb idejű ugye, mint 4 hónap.
Már az egész leírása ilyen megcifrázottnak tűnik, majd olvasok hirdetményt is róla, amikor kellően kipihent leszek hozzá, elsősorban tapasztalatok érdekelnének, aki próbálta.
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Sziasztok,
Egyre többet utazom mostanában, így gondoltam, hogy jó lenne egy MasterCard Platinum kártya. Perpill Raiffeisennél vagyok, még nem váltottam prémium csomagot, de az új feltételek alapján a sima Premium Banking-ba férnék bele.
A másik csomag a Gránit Digitális amit néztem még.
Melyik lenne az ajánlott? -
Narxis
nagyúr
2025.02.22. 14:00 - 2025.02.23. 20:00 közötti időszakban az elektronikus csatornáinkat érintő rendszerfejlesztést hajtunk végre.
A kiesés alatt a CIB Bank Online, a CIB Bank Mobilalkalmazás nem lesz elérhető, ennek következtében:
-
nem tud átutalási megbízást indítani, jóváhagyni,
-
az online bankkártyás vásárlások jóváhagyása nem lesz elérhető,
-
a számlatörténet, egyenleg és egyéb adatok, dokumentumok ellenőrzése nem lesz lehetséges,
-
a bankkártyával kapcsolatos műveletek – limitmódosítás, átmeneti kártyablokkolás, virtuális kártya rögzítése nem lesz elvégezhető, valamint a kártyájával végzett tevékenységekkel kapcsolatos push üzenet nem érkezik meg
-
a befektetési funkciók nem lesznek elérhetőek,
-
a Mobilalkalmazás regisztrálása és újraregisztrálása nem lesz lehetséges
-
a withkey tokent igénylő szolgáltatások (például TAK generálás) nem lesznek elérhetők.
Az eBroker kizárólag jelszóval történő azonosítás alkalmazásával, a CIB Business Online kizárólag ViCA-val történő azonosítás alkalmazásával lesz elérhető. Ezen azonosítási módokkal a belépést követően a rendszerek teljes funkcionalitással működnek a rendszerfejlesztés időtartama alatt is.
A CIB24 call center (+36 1 4 242 242) korlátozott funkcionalitással lesz elérhető, telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével a bankkártya limitmódosítás és a letiltás lehetősége, valamint az átutalási megbízás benyújtása ebben az időszakban is biztosított lesz.
Kérjük, hogy az
-
értéknapos utalásait a kiesés ideje előtt rögzítse be és hagyja jóvá,
-
amennyiben ebben az időszakban tervez nagyobb összegű online kártyás vásárlást, azt ütemezze át, amennyiben lehetséges a kiesés előtti időszakra,
-
a zavartalan bankkártya-használat érdekében biztosítson megfelelő fedezetet a bankszámláján, valamint gondoskodjon a megfelelő kártyalimitek beállításáról.
A kiesés ideje alatt a CIB kártyákkal végzett ATM, POS tranzakciók elvégezhetők. Amennyiben a kiesést megelőzően készített Online Vásárlási Kártyakódot, és bankfiókban rendelkezett a folyamattal kapcsolatban telefonszám rögzítéséről, az online vásárlás jóváhagyásához szükséges kód SMS-ben fog megérkezni.
Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk, és köszönjük türelmét, megértését!
Üdvözlettel,
CIB Bank -
RR-13
őstag
Milyen QVIK programot
(nem vagyok CIB-es, nem tudom milyen programról beszélsz, hacsak nem magáról a QVIK funkció aktiválásáról?)A CIB-től a Fizetési Kérelem küldése (indítása) nem ingyenes, csak az elfogadása, a beérkezett Fizetési Kérelem jóváhagyása, így a Fizetési Kérelemre történő AFR utalása díjmentes, ha magánszemély, és max. 20 millió.
Tehát a Fizetési Kérelem indítása a CIB Banknál, bankon belülre, és bankon kívülre: 74 Ft/db
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Mobil flották
- Autós topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kuponkunyeráló
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest