Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripo05
tag
Ha rendszeresen kell fizetnem GBP-ben (előfizetés), akkor szerintetek mi annak a legköltséghatékonyabb módja? Bevétel csak Ft-ban van, tehát váltani kell.
Amiket én tudok (és van):
- Raiffeisen: ingyenes a számlavezetés, de a kártyának éves díja van. Ha jól értem lehet virtuális kártyát használni, ami 2400 Ft/év. Még soha nem váltottam náluk, nem volt jó az árfolyam régebben mikor próbáltam kisebb (100.000 alatti) összegekkel
-Gránit: május 31-ig ingyenes a számlavezetés. Nincsen GBP kártya?? A váltási árfolyam jó
- Revolut: ingyenes csomag, közepes váltás
- Wise: közepes váltás, minden díjat felszámítanak (pl. váltásnál: 0,45%)Ezekről vélemény? Esetleg egyéb ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest