Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sisco2

tag

válasz Tombi #38720 üzenetére

Ez a google pay hozzárendelés nekem új, ezt nem olvastam sehol.
    (mondjuk ettől függetlenül hozzárendeltem)

Amiről én tudtam az a számlához igényelt bankkártya aktiválása + legalább 3 darab kártyás vásárlás összesen 15.000 Ft értékben legkésőbb a nyitást követő hónap végéig.

De hogy ezt hol olvastam most nem találom.

Decemberben nyitottam, ha jól tudom a szla nyitást követő második hónap végéig teljesítik a 30.000 Ft -os "díjkedvezményt" (akkor még ez volt hirdetve mikor én megkötöttem.) .. ez nálam február vége.

*szerk:

Közben kitúrtam, emailben kaptam meg:

A díjkedvezmény összege: 30 000 Ft
    Feltételek, hogy az ügyfél:
    • betöltötte a 18. életévét
    • 2024. március 31-én nem volt nálunk élő lakossági bankszámlája
    • az online lakossági bankszámla nyitással egyidejűleg igényel hozzá bankkártyát is
    • a megigényelt bankkártyát aktiválni is szükséges legkésőbb a számlanyitást követő hónap végéig
    • a számlát ne módosítsa 30 napon belül másik díjcsomagra és ne szüntesse meg a nyitástól számított legalább 2 évig
    • a feltételek vizsgálatakor nincs tartozás a bankszámláján, élő a bankszámla és bankkártya is
    • a számlanyitást követő hónap végéig a bankkártyájával legalább 3 darab vásárlási tranzakciót végez összesen 15 000 Ft összegben (a Bank a díjcsomagon belül nyílt bármely forint bankszámláján végzett vásárlási tranzakciót elfogadja, ha az lekönyvelésre is került)

Új hozzászólás Aktív témák