Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sisco2
tag
Ez a google pay hozzárendelés nekem új, ezt nem olvastam sehol.
(mondjuk ettől függetlenül hozzárendeltem)Amiről én tudtam az a számlához igényelt bankkártya aktiválása + legalább 3 darab kártyás vásárlás összesen 15.000 Ft értékben legkésőbb a nyitást követő hónap végéig.
De hogy ezt hol olvastam most nem találom.
Decemberben nyitottam, ha jól tudom a szla nyitást követő második hónap végéig teljesítik a 30.000 Ft -os "díjkedvezményt" (akkor még ez volt hirdetve mikor én megkötöttem.) .. ez nálam február vége.
*szerk:
Közben kitúrtam, emailben kaptam meg:
A díjkedvezmény összege: 30 000 Ft
Feltételek, hogy az ügyfél:
• betöltötte a 18. életévét
• 2024. március 31-én nem volt nálunk élő lakossági bankszámlája
• az online lakossági bankszámla nyitással egyidejűleg igényel hozzá bankkártyát is
• a megigényelt bankkártyát aktiválni is szükséges legkésőbb a számlanyitást követő hónap végéig
• a számlát ne módosítsa 30 napon belül másik díjcsomagra és ne szüntesse meg a nyitástól számított legalább 2 évig
• a feltételek vizsgálatakor nincs tartozás a bankszámláján, élő a bankszámla és bankkártya is
• a számlanyitást követő hónap végéig a bankkártyájával legalább 3 darab vásárlási tranzakciót végez összesen 15 000 Ft összegben (a Bank a díjcsomagon belül nyílt bármely forint bankszámláján végzett vásárlási tranzakciót elfogadja, ha az lekönyvelésre is került)
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kerékpársportok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- macOS PC-re
- Ford topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.