- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
-
XXArcAngelXX
tag
válasz
Maotun #44346 üzenetére
CM Storm Strykerem van. Ugyan eddig konzolos voltam és most nyergeltem át pc-re, ezért sok mindenhez nem értek. Én nagyon jó háznak tartom. Kollégám Trooperbe ruházott be, neki bőven elfér a tetőbe a tripla radiátor(az igaz hogy dremellel csinált rá szellőző nyilást meg furatokat)ami hűti a procit meg a chipsetet, két gtx 780 van neki bekötve, illetve alul egy dupla venti+légterelő gondoskodik neki a plussz levegőről. Nekem sajnos nem volt ennyi pénzem és szolidabban költekeztem
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Maotun #44346 üzenetére
igen van még CM Storm Stryker is mindkettőnek kiváló a hűtése, bár én inkább sokkal olcsóbban Test-Bench-et vennék attól jobb nem kell, nálam kevesebb a por most a TB-en mint mikor házban volt a cumó, soha többet nem veszek pc-házat, esetleg egy másik bench-et mivel a mostanit én csináltam és minden hűvösebb pedig volt hűtés rendesen
(#44348) xtevo az elég jó, köszönet
, várjuk a további teszteket
-
Pecc
őstag
Noctua NH-U12P
Ez az ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged