- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzmany
őstag
Nagyon gondolkodóba estem vele
De, szerintem a Venomous-X lazán veri. Ha az lenne feketében, nem lenne kérdés a választás. Zájec irta, hogy létezik ez a bizonyos ipari vegyszeres barnitás, ennek még utánanézek. Kérdés mennyire marad szép a felülete a kezelés után.
Irok egy emilt a Thermalrightnak, megkérdezem, hogy lesz-e fekete verzió. -
Henk
veterán
Amiket néztem teszteket mindehol azt hangsúlyozták, hogy nagyon jól megoldott a tőmítettsége. Nekik is ez volt a parájuk, de pozitívan csalódtak benne. Ez mondjuk tetszik benne, hogy készen szállítják, nem kell hozzányúlni, így bolondbiztos.
Esetleg a csatlakozásoknál egyből kinyomom sziloplaszttal vagy a vga-ra teszek egy rongyot az felszívja a kicsöpögött vizet.
Egyáltalán nem értek a vizes rendszerekhez, de itt nem szoktak valami tágulási helyet hagyni? Vagy ez nagyon kicsi rendszer meg nem is melegszik annyira? -
aero.
veterán
hát, azért annyira nem könnyű kifolyatni belőle a vizet, amúgy is ioncserélt, szóval kiszárítod és megy tovább. viszont szerintem nagyon csúnya az a batár blokk.
3.33ghz-en 60 fokos a proci i7-en az előbb linkelt videóban.
hang, hát nem tudom, pl. a laing d5, ami elég halk pumpa az 25k, szóval biztos nem a legcsendesebb van benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest