- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
LLKobe #33170 üzenetére
Iponból akartam először rendelni, de itt elbizonytalanodtam.
Gear-nél egy pikk-pakk pont opció jó lenne.
(#33171) Tothgera30
A porcica is a te hibád, a te ventilátoraid szívták be a házba.
(#33172) blasko92
Direkt feketét akartam, mert kicsit sötétíteni szerettem volna a tájat.
-
-
Prison85
senior tag
válasz
LLKobe #33150 üzenetére
Gondolom nem a meleg levegőt, hanem a koszt hivatott a házon kívül tartani. Elbukott...
Javítás után kicsit rendet teszek a kuckóban. További kép(ek) holnap. Most a saját házam 5.25ös befogatóinak festésével vagyok elfoglalva. A tesztdarab már szárad
-
Atke
senior tag
válasz
LLKobe #33097 üzenetére
5.25" helyed csak 3 van? Ha 4db van akkor zsír. vegyél himurot és tedd abba őket,vagy egy ilyen keretbe
Ha 3 van és kell az optikai meghajtó, akkor meg 2db vinyóból csinál 1 nagyobbat, most amíg akár kereshetsz is rajtaJó dolog a vágdszéd,bele a baltát, de a legtöbb ház merevítésében elég komoly szerepet játszanak ezek a keretek. És ha azt nem tudod helyettesíteni, akkor nem csak a vinyók fognak rezegni (szerintem)
-
ThodEE
őstag
-
agressiv
addikt
válasz
LLKobe #31782 üzenetére
Ez egy chieftec mesh vagy mi a frász nevű ház (ötezeréé vettem
) és csak azért mert ez a minimál dizájn iszonyatosan tetszik, eddig egy rozsdás codegenben volt a gépem, mert tényleg nem érdekel a ház, csak menjen a gép, de ez nagyon megfogott.
Nem koliban van, hanem szerény hajlékomban.
Ami az asztalon van az egy fluxpaszta (forraszanyag (cin) folyatószer) tápjavítás után maradt itt.
TaaT: Ezért már elismerés jár.
-
TomiLi
addikt
válasz
LLKobe #31682 üzenetére
Anno egy irodaszer boltban (Savoya) vásároltam öntapadós matt fóliát, nem emlékszem, hogy mennyi volt, így nem lehetett drága.
Viszont arra figyelj - ha adhatok egy tanácsot - , hogy a felülete milyen minőségű!
Az enyém sajna nem volt valami jó, mert ha pici karcolás érte a felületet (akár körömmel véletlenül), akkor az már meglátszódott, és kifényesedett! -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
LLKobe #31663 üzenetére
Anno, mikor az Orion-t színtereztettük (Chieftec BA01), nem homokolták, de a vázat szét se kellett szedni, lefújták egybe. Mondjuk az is igaz, hogy az oldallap belsején átüt a piros színteren a fekete filc, amivel a plexi-kivágás helyét jelölte Fater...
Szóval ilyenekre tényleg érdemes ügyelni... A második Chieftec (ZebrAMP) meg két réteget kapott, mert az elsőt elkurjantották. Amit feketére kellett volna festeni azt fehérre festették, amit fehérre kellett volna, azt meg feketére. Persze az elrontott réteget csesztek leszedni, úgyhogy az oldallapot kész művészet feltenni a 3 réteg festék miatt...
Vigyázni kell, és persze nem megfelelő szolgáltatás után asztalt csapkodni. Nem lenyelni.
-
5@$
aktív tag
válasz
LLKobe #31660 üzenetére
ahol zetorg, én csináltattam neki is.
másrészről pedig necces a szinterezés olyan szempontból, hogy előfordult egy két esetben amikor nagyon csúnya lett pár helyen, felhólyagosodik megreped, és ez vagy vagy dolog, nem azért történik, mert bénák vagy mert nincs rendesen meghomokolva, hanem ha "szennyezett" a fém anyagában, akkor a kemencében a hő hatására felszínre törnek, és rondítanak
ritka, de benne van a pakilban
-
5@$
aktív tag
válasz
LLKobe #31657 üzenetére
figyelj arra hogy sok szinterező dolgozik szerte az országban, és ha nem minőséget adnak, akkor lehet hogy olyan tartós sem lesz mintha te otthon lefújod spray-vel..
mindenképpen kérdezz rá hogy totálisan homokolják e mielőtt csinálják...és elvileg nem kell szétszedni ha nem több színt akarsz...
ha viszed, MINDEN csavar helyre ahova akarsz még valaha tekerni csavart tegyél be egyet a megfelelő menettel, amit utána akár ha kidobsz sem ér veszteség... ( úgy tekerd bele, hogy kb 3 mente fogja csak, hogy a csavar feje ne takarja ki az alatt lévő pici felületet, mert ha utána kitekered, ocsmány lesz....:S
kérj referenciát mielőtt viszed valahova, mert ha elrontják, és más meghomokolja megint, akkor kidobhatod
-
zetorg
senior tag
válasz
LLKobe #31649 üzenetére
bp 20. ker. ismerős csinálta, úgyhogy az ár nem mérvadó
de szerintem 5000 körül megcsinálja bárkinek. az enyémnek csak a teteje és az alja lett levéve, mert úgy volt hogy fekete lesz, de véletlen fehér lett az is
5@$-nak lapra volt szerelve az egész.szerintem egyik sem lett jobb a másiknál. akkor kell szét szedni, ha több színt akarsz
-
-
törölt tag
válasz
LLKobe #26529 üzenetére
1500 forintért tényleg nagyon jó üzlet volt ez a szabályzó, de ez a parasztvakító fény nem tudom melyik elmeborultnak volt az ötlete, nekem az alaplapomon a fény is idegesít...
utálom az ilyen erős ledeket.a gépházban elég komoly világítást csinálnak a ventilátorok, az viszont tetszik a ventilátorszabályzó fényével ellentétben
még pont a határon van. annak ellenére, hogy én "szidtam" ezt a gépházat, örülök neki, hogy te elégedett vagy vele!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
LLKobe #26335 üzenetére
Szia!
Köszi, tervbe vam véve a sata kábelek, meg a gép kábeleinek beharisnyázására, meg pár alkatrész cserére, ezért írtam, hogy ez még csak a kezdet.
Jó hogy írtál, mert különben nem vettem volna észre. A két előlaposra már van vevőm, megkérdezhetem, hogy mindkettő kell-e neki. Amúgy majdnem teljesen úgy néz ki, mint ez, csak a fém szerkezet máshogy van megcsinálva. -
-
UdVi86
aktív tag
válasz
LLKobe #25851 üzenetére
Köszi. Igen a dekopír jobb lenne, csak sajnos ki van kopva és lötyög benne a fűrészlap kicsit oldalirányban, már sokat megélt. Így azzal nem akarok nekikezdeni, újat meg ezért nem akarok venni. De ha a lombfűrész beadja a kulcsot, akkor nem lesz más lehetőségem. A flex gondolom nagyon égetné a 1,5-es alulemezt.
zH: Nekem is a Sharkoon tetszik. Letisztultabb az egyszerű előlap miatt. A másik nekem kicsit béna. De persze ízlések és pofonok.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
LLKobe #25820 üzenetére
Az előtte levő AeroCool ház gyufásdoboznak tűnt de ezzel átestem a ló másik oldalára. Tervben van egy teljes homokfúvatás és porfestés akkor valószínű majd valami motívum kerül a táp melletti üres részre.
pincehely: próbáltam de az lett a vége hogy letörtem a vinyó sata csatlakozóját, túl kicsi a hely hátul.
Stirbi: Sőt még a vga is downclockolva van csak 500/500-on megy hangtalanul ritkán van rá szükség
-
-
smiti
veterán
válasz
LLKobe #25568 üzenetére
Na első bikkre azt mondom, hogy nem olyan vészes mint amilyennek leírták és próbáltak lebeszélni róla.
A gyári ventije szabályzás nélkül iszonyat hangos. A kábelezés megoldása nem igazán megoldott gyárilag, tényleg agyalni kell rajta, hogy hova lehet a kábeleket elrejteni.
Normális minőségű ventivel elég halk és hűvös konfigot lehet bele építeni.
Ezt a 10k körüli árat mindenképpen megéri.
Igazából azt sajnálom, hogy a Zipangot nem lehet ( vagyis csak nagy küzdelmek árán lehet ) berakni, illetve ha már bent van akkor 2 alaplapi csavart nem lehet becsavarni és a proci kiegészítő tápcsatit nem lehet bedugni vagy kihúzniAndrewTdi, mijos, Stirbi, - nektek is köszönöm
-
Stirbi
addikt
válasz
LLKobe #25485 üzenetére
nagyon jo lett,jo méretes háziko
, a hdd ket ugy csináld meg hogy 1 helye legyen köztük és akkor ott a két hdd közt menne be a tápkábel és szétagazna egyik le másik fel
ja és ami megy fel sata kábel a dvd irohoz, azt hajlitsd meg ott lent a csati felettés a vga és az alaplap közt elvezeted, ugy jobb lesz az összkép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Opel topik
- Spórolós topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Milyen digitális videókamerát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged