- Magisk
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hszilard666 #57047 üzenetére
Megmondom oszinten nekem nem jon be a haz szellozese. +10-12 fok ment a VGA -ra a NZXT Phantomhoz kepest .Most majdnem 90 fokig felmegy. Bar ez csak az MSI 390 et erinti ,mert ennel az idiota MSI mernokok azt talaltak ki, hogy oldalra fujja ki a forro levegot... ra a haz oldalara (plexire ) . A define S -ben nincs helye felszallni a melegnek oldalt , hiaba raktam alulra 140mm ventit . De mas VGA-kkal nem kellene hogy gond legyen. Az ablak nelkuli define S jobb lehet ilyen celbol, annal tudsz rakni 1 ventit a VGA melle ami szivja ki a meleget.
-
válasz
hszilard666 #57014 üzenetére
Teljesen rendben van
Brockenhez képest minimalisan "hangosabb", de ez csak akkor jön elő, ha éjszaka közepén filmet nézek halkan. Nappal még mindig felismerhetetlen, kb kutya meg nem mondja, hogy megy-e a gép vagy sem.
A Noctua ventijei pedig terhelve is hangtalanok amiatt, hogy nem PWM-esek, a lapom pedig PWM-es, így sajnos csak leszabályozva az ellenállásokkal tudom használni őket.
Viszont tegnap olvastam egy angol fórumon, hogy igényelhetek cserét Noctuától rendes 4 pines ventikre, ennek majd ma akartam utánanézni.Ami plusz lépést még tettem a hangtalanság miatt, az az, hogy a gépház alját kibéleltem tojástartószivaccsal, azon fekszik a HDD, így annak sincs semmi hangja soha.
AF140ek elöl és felül szintén Silent módban vannak, 400rpm körül alapon. Nulla hang.
Alapvetően elégedett vagyok a géppel
Videókártya az, ami legkevésbé illik a képbe, de most jelenleg a heti 1-2 óra játékomra ez is bőven elég.
-
zolika15
tag
válasz
hszilard666 #56978 üzenetére
Koszonom, jo dolog ez az itx szerintem, szellos haz kell es lehet elfogadhato hutest csinalni mondjuk nalam annyira nincs ami befutson, de gondolkodom a kesobbiekben ket venti berakasaval alulra.
-
bombibmw
veterán
válasz
hszilard666 #56884 üzenetére
Köszi!
Szerintem nem sokan vannak úgy vele, mint Te.
Ez a kuckó ár/érték arányban, praktikusságban, minőségben és kinézetében is ott van a szeren.
Azt hiszem, ez fog a legtovább megmaradni a konfigból.scope2007:
Ez nekem már nagyon nagy és drága.
Persze gyönyörű egy ház és grat hozzá!zolika15:
Igen, van egy-két alkatrész ott.
Még retro cuccok is akadnak(Celeron D konfig). -
skyli
senior tag
válasz
hszilard666 #56843 üzenetére
Neem, AMD R9 390
blu79: Az a gyári hűtő. Jól néz ki, de tervezem lecserélni valami halkabbra és jobbra. Ennek még minimumon is van egy kis zúgása és csak kézzel lehet állítani az erősségét 3 fokozatban.
Lehet, hogy 2db Lepa Bol lesz elől, vagy 1 db 20 centis vagy még 2 db vmi más. -
Angelo69
senior tag
válasz
hszilard666 #56806 üzenetére
Ilyenbe raktam én is a konfigomat, csak nem fekete, hanem fehér kivitelben még tavasszal.
Trükkös ház táp tekintetében oda kell figyelni, a videokártya épp hogy be fog férni, mivel jelenleg én is ezt használom. -
sestertius
őstag
válasz
hszilard666 #56800 üzenetére
Én most látok először ilyen házat, érdekes... kíváncsi leszek, hogy mutat majd beépítve!
-
sestertius
őstag
válasz
hszilard666 #56766 üzenetére
Nálam a jelenlegi táp az első, ami így van, hogy szintén bentről szívja a levegőt - a legfurább az volt, hogy gyárilag is így tervezték, de persze megfordítható. Ennyit az alsó porszűrőkről...
-
mrbig25
őstag
válasz
hszilard666 #56749 üzenetére
Majd jövőhéten meglátod, de nem Prodigy
-
mrbig25
őstag
válasz
hszilard666 #56745 üzenetére
"Bedobtam az unalmast, hagyom a pöttöm gépeket egy ideig..."
Én is. Egyelőre megelégeltem az ITX + épített víz legkisebb helyre való bepakolását, mert mindig kell valami kompromisszumot kötni. Emellett se időm, se kedvem hogy nekifogjak megint egy nekem megfelelő házat tervezni.
Úgyhogy megvettem az egyik legnagyobb ITX házat és elfelejtem a szenvedést.Jövőhéten jövök egy-két új képpel.
-
kisza25
félisten
válasz
hszilard666 #56689 üzenetére
-
JanR
addikt
válasz
hszilard666 #56646 üzenetére
Nem tudok következtetést levonni. A corsairban kompakt víz volt, itt meg lég hűtés van. Talán annyi előnye van az A240-nek, hogy az eleje is nyitott volt és a teteje is, jobban el tudott szállni a hő. De eddig jól teszi a dolgát a kis phanteks is
25-28 fok között idle a proci, és egészen 44 fokig lehűl a vga is, számomra ez nagyon jó.
-
Razenhell
tag
válasz
hszilard666 #56588 üzenetére
Hát ja... egyébként csak azért lett meg mert ár alatt vettem meg 90ért. Annyi hogy edzett üveget csináltatok majd hozzá.
NZXT h440-et váltottam erre, hát open air házban azért másak a hőfokokÖcsémnek egy in win h Frame atx-et akarok jövőhónapban
arról is lesz majd kép, egész pofás lesz
-
JanR
addikt
válasz
hszilard666 #56571 üzenetére
Még nincs meg a VGA, de simán odafér, még egy hátlapos is. Volt már ITX-m, tudtam, hogy induljak neki.
Mindenesetre hétfőn jön meg a Sapphire R9 380 Nitro-m (FullHD-hez ez nekem bőségesen elég).Szerk:
A ház lemaradt. Igazából egy Phanteks Enthoo Evolv ITX lesz, de még sajnos nem érkezett meg. -
Because
őstag
válasz
hszilard666 #56564 üzenetére
köszi! még várom a fekete USB3-as csatit (eredetileg kék volt a házban, de az nem illik ide)
-
válasz
hszilard666 #56375 üzenetére
Az en hazam kissebb az 540 nel ,de megis elfer benne minden
fullos ATX lap ,nagy cpu/vga
AI7 -
Grózi
veterán
válasz
hszilard666 #56372 üzenetére
Az 540-be már bele lehet faragni egy 360-s+egy 280-s radit és ott elfér a blokk is!
-
JanR
addikt
válasz
hszilard666 #56357 üzenetére
De ez az. Nekem igaz gyerek víz volt rajta, de a levegőkeringetés a házban nem túlzottan jól van megoldva, pont ez volt a probléma nálam is. Mivel fém ház, minden oldala zárt, csak hátul van neki levegőző nyílása, meg alul a táp alatt, így a meleg levegő nem tud távozni a "rendszerből" Hiába fizezed be
-
Because
őstag
válasz
hszilard666 #56352 üzenetére
persze, egyszerű vonalzóval mérve: PCI - oldallap 70mm, alaplapi tálca mögött pedig 20mm hely van
-
LLKobe
veterán
válasz
hszilard666 #56247 üzenetére
(#56247) iszilard: El lehet rendezni szépen, nekem felül az ODD slotok üresek, oda van betúrva az összes felesleges tápkábel
Lesz ez még szebb is, a 2db 2,5"-es drive valahogy így lesz berakva:
(#56248) kisza25:
Igen, alapból ilyen. Silverstone féle fejjellefele elrendezés
-
Grózi
veterán
válasz
hszilard666 #56236 üzenetére
-
Sage83
aktív tag
válasz
hszilard666 #56232 üzenetére
Köszönöm!!
Brutális nagy!! vakartam is a buksimat amikor beraktam a kocsim hátsó ülésére!!!
-
monosz
őstag
válasz
hszilard666 #56211 üzenetére
Félve írom,hogy nekem is tetszik,ezért próbálgatom.
Petyyyyy :Majd estefelé tolok fel még képet,és mellékelek egy "zacskót"
FID :Valamiért nem jön be a fekete,ez full Alu ház,vétek lenne átfesteni. (szerintem)
Ed3r_X_ :Led-es re gondolsz,vagy olyanra mint a többi?
Köszönöm az észrevételeket.
-
Because
őstag
válasz
hszilard666 #56170 üzenetére
az én szuper házikóm is 10 alatt volt
-
válasz
hszilard666 #56168 üzenetére
-
válasz
hszilard666 #56161 üzenetére
nekem volt másfél évig, van kérdésed róla?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
hszilard666 #56056 üzenetére
Nekem volt Phenom M, nV-s, a dizájnon kívül sok előnyét nem láttam. Össze-vissza lehet a ventiket rakni bele fent (VGA le, felette felfelé szívna, ha meg megfordítod, fizikával ellentétesen megy)
-
JanR
addikt
válasz
hszilard666 #56056 üzenetére
Koszi az arckepert
Nekem a prodigy(itx)-mbe 3770K volt es 4.8Ghz-n szaladt, 8GB ram mellett es egy GTX680 tarsasagaban. Siman hutotte a kis intel viz huto. A phenom(itx)-ba 4770K volt, 8GB-l es gtx 560Ti-vel, ott sem volt gondom. Szerintem szuperul lehet huteni ITX-ben is bika konfigot. Nekem tenyleg az egyeduli ok a valtasra a hangkartya hianya volt, egyszeruen nem vagyok el az alaplapival.
-
juve600
nagyúr
válasz
hszilard666 #56026 üzenetére
ennyi erővel azt is irhattad volna hogy mért nem fekete szinű
-
juve600
nagyúr
válasz
hszilard666 #56024 üzenetére
nem teljesen értünk egyet, sztem van hely benne bőven
meg azért vizet is lehet bele tenni
[link] -
KAMELOT
titán
válasz
hszilard666 #55937 üzenetére
Nincs vele semmi gond! Valóságban is így néz ki!
-
Grózi
veterán
válasz
hszilard666 #55937 üzenetére
Megkaptam már pár embertől...
-
kisza25
félisten
válasz
hszilard666 #55923 üzenetére
az a helyzet, hogy pont 2dd ilyen ház jön ki az árából, de biztos jobb lenne, viszont most ez is jó és csendben van
-
Zsmester89
őstag
válasz
hszilard666 #55917 üzenetére
Ha jól megy egy R szintet én is ugrok
de neked nem kell elmagyaráznom
--tartanék már ott, hogy a képeket tölteném ide.
-
bombibmw
veterán
válasz
hszilard666 #55913 üzenetére
Én sem úgy értettem és köszönöm!
Tervezek még egy-két dolgot, majd eldől, mit hoz a sors. -
bombibmw
veterán
válasz
hszilard666 #55910 üzenetére
Majd megcsinálom rendesen, mikor lesz kártya is.
(#55911) tailor74:
Egy 4790k lesz a proci, a VGA-t még nem tudom.(#55909) Snip3r_HUN:
Remélem, sikerül még jobbá tenni majd.Egyébként a gép rendkívül csendes.
Ilyen halk gépem még nem volt. -
Grózi
veterán
válasz
hszilard666 #55905 üzenetére
Nekem kicsit több volt a rovásomon..
-
Grózi
veterán
válasz
hszilard666 #55903 üzenetére
Jó lett az avatar!!
Még ha 2 napig nem csinálok semmi rosszat,akkor talán nekem is összejön...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hszilard666 #55901 üzenetére
Milyen szürreális volt az a "mese". Nem épp gyerekeknek való cucc volt...
Mondjuk ilyen szempontból a régi Nickelodeon teljes palettája nagyon hiányzik. Az abszurditás fellegvára volt az a csatorna. "És úgy maradt örökre".
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hszilard666 #55899 üzenetére
Aku?
-
Because
őstag
válasz
hszilard666 #55897 üzenetére
nézz rá az avatárodra
-
bombibmw
veterán
válasz
hszilard666 #55890 üzenetére
-
bombibmw
veterán
válasz
hszilard666 #55882 üzenetére
Valami olcsó, de nem gagyi, használható házra gondoltam.
A tiéd drága nekem.(#55883) Ed3r_X_:
Őőő, izééé...Egyébként nem tudom, hogy észrevettétek-e, de a 10 éves Albacomp házam előlapját használom bekapcsoláshoz.
-
válasz
hszilard666 #55877 üzenetére
ahogy gondolod
Egyebkent jar hozza egy hatulra beszerelheto poti amivel lehet ki/be kapcsolgatni a ledet . Igaz fenyerot nem tudsz szabalyozni. -
smiti
veterán
válasz
hszilard666 #55872 üzenetére
Igen, volt már róla szó, de még nem jutottam el odáig.
Közben még valami jóféle vörös ledes belső világításon agyalok, de nem tudom honnan, kitől lenne érdemes. Illetve azt kellene még kiötleném, hogy milyen hosszú led szalag kellene és hova érdemes elhelyezni, hogy szépen bevilágítsa a belteret.
-
Grózi
veterán
válasz
hszilard666 #55781 üzenetére
Hát ma én is jobban örültem volna egy moduláris tápnak...
-
Grózi
veterán
válasz
hszilard666 #55779 üzenetére
Pedig a te géped megérdemelné..Ha erre járnál szívesen megpróbálok segíteni!
-
Grózi
veterán
válasz
hszilard666 #55745 üzenetére
spanglee001
Nem,véletlenül sem.Mindkét venti(Wingboost,Apache) kiváló és jól is néz ki(na jó,az apache elég snassz-de úgyse látszik).A halálom mikor pl: Korszar Sp-kel szórják tele,mert jól néz ki és mert neves fórumokon a demó gépeket azokkal rakják tele(vajon ki szponzorálja??).
Tényleg jól néz ki,de vastagon B kategóriás venti.
Bocsi acsi90 és többiek,de tényleg így gondolom.zolika15 Milyen táphoz?
-
LLKobe
veterán
válasz
hszilard666 #55740 üzenetére
Köszi!
Lesz az még jobb is, de most nincs türelmem hozzá...
-
Grózi
veterán
válasz
hszilard666 #55725 üzenetére
Olvastam vizes topiCCikban (
),gratula!!
-
LLKobe
veterán
válasz
hszilard666 #55727 üzenetére
Egyáltalán nem csalódás, tetszik, szépen elfért benne minden. Mondjuk az Arc Midihez képest kicsit gyengébb az anyaghasználat, vékonyabb lemezből van. Így ha nincs teljesen összerakva, kicsit nyeklik, de összerakva már stabil.
A méretéből adódóan kicsit kényelmetlenebb szerelni, de ez nem gáz.
Összességében nagyon tetszik, a gyári 18 centis ventije is full halk. Holnap még megpróbálom jobban elrendezni belül, és lövök pár képet.
-
Grózi
veterán
válasz
hszilard666 #55723 üzenetére
Megoldottad!
-
BL@CK
tag
válasz
hszilard666 #55684 üzenetére
Igen, az eatx átalakítás lesz a lényeg, nem láttam még ilyet aki caselabs s3-ba csinált volna, voltak bitfenix prodigy-k, azon is gondolkoztam, de az gagyi nekem(van egy a családban),ez kb ugyanakkora kuckó. Hűtése még jobb is lesz, direktebben fognak a ventik az alkatrészekre fúni. Ahoz képest, hogy mekkora változás lesz, nem kell sokat alakítani a házon!
-
imibogyo
veterán
válasz
hszilard666 #55684 üzenetére
Hát ez nagyon sok mindentől függ. Nekem volt olyan házam, ami átalakítás után átlagosan 8 fokkal lett hűvösebb. Kérdés, hogy ő milyen elrendezést akar? Amúgy ez engem is érdekelne, szóval csak egyfajta emlékeztetőnek válaszoltam, hogy kövessem a témát (
)...
-
BL@CK
tag
válasz
hszilard666 #55676 üzenetére
Sötét szürke lesz az alapja és azon egy ilyen nonfiguratív motívum lesz más színnel vagy valami airbrush lesz rajta, ezt még nem döntöttem el, de még van időm, ez a saját gépem lesz, nem kell sietni vele. Asrock gép a fontosabb most, arra koncentrálok főként, sajátomat csak ha van időm akkor csinálgatom!
-
BL@CK
tag
válasz
hszilard666 #55667 üzenetére
A színük változni fog majd természetesen! Autófestékkel lesznek ezek is festve és visszapolírozva fényes felületűre mint a fehér ncase-nél!
-
BL@CK
tag
válasz
hszilard666 #55637 üzenetére
Megpróbálom a tőlem telhető legtöbbet beleadni. Teljes egésszében át lesz alakíva, mert ugye alapból itx ház és eatx lap lesz benne
Festve lesz azis ugyan így, airbrush is lesz rajta
-
BL@CK
tag
válasz
hszilard666 #55635 üzenetére
Sajnos az itx x99 megbukott, az alaplap 4x elromlott 2 napon belül egyszer füstölt is szó szerint, így letettem róla. Most a Gigy x99 SOC Force van helyette, ez fog bekerülni egy kicsit nagyobb átalakított itx házikóba, ami már nálam van. A modról lesz log, hogyan alakítom majd át. Erről egyenlőre csak annyit árulok el, hogy az itx ház gyártója a CASELABS.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hszilard666 #55553 üzenetére
Majd csobbannak ők is a medencében.
-
KAMELOT
titán
válasz
hszilard666 #55532 üzenetére
Restartolt a gép azért mert nem bírta hűteni! Kérdezd meg 04ahgy kollégát ő elmondja neked!
-
KAMELOT
titán
válasz
hszilard666 #55529 üzenetére
3770K és 3930K két különböző proci! 5Ghz ott már 300W-ot szippant!
-
blu79
addikt
válasz
hszilard666 #55529 üzenetére
-köszi , biztos a tied is az a triplaradikkal
-
bombibmw
veterán
válasz
hszilard666 #55476 üzenetére
Persze,hogy nem odavalóak,viszont jót tesznek a hőfokoknak,meg halkabbak is a gyáriaknál és amúgy is zárt a ház.
Este meg hangulatos a kiszűrődő piros fény.
Volt már jobb is,de most a légáramlás volt a fontos. -
spanglee001
addikt
válasz
hszilard666 #55476 üzenetére
igen azok a piros ventik helyett, jobban nézne ki valami kis fehér olcsó is, mint pl az articnak van ha jól emlékszem
-
Acsi
aktív tag
válasz
hszilard666 #55391 üzenetére
Köszi!
Nálam biztonságban van -
Out
addikt
válasz
hszilard666 #55395 üzenetére
Nyugodtan némítsd le a videót és indítsd el azt a zenét amit szeretnél hallani.
-
LLKobe
veterán
válasz
hszilard666 #55382 üzenetére
Király, köszi!
Sztem akkor ez lesz a következő házam
-
LLKobe
veterán
válasz
hszilard666 #55380 üzenetére
Köszi
Tehát ha jól értem, akkor a szabályzó csak az elülső 18 centist szabályozza?
Anyaghasználat rendbe van, nem nyeklik a ház? -
LLKobe
veterán
válasz
hszilard666 #55378 üzenetére
Üdv!
Igazából a minősége érdekelne. Érdemes-e beszerezni vagy sem. Csak jókat olvastam róla eddig, de egy első kézből származó infó sokat segítene. Ha jól tudom egy kétállású ventiszabályzó is van benne. Az mit tol, 7v-12v? Gyári 18 centis ventije hangos? Anyaghasználata okés? Ilyesmik. Most egy FD Arc Midi R2-m van, teljesen hibátlan, csak nekem feleslegesen nagy...
-
Seikai
aktív tag
válasz
hszilard666 #55291 üzenetére
3D vision-vel egész jól
akkoriban még jó volt a több gpu-s támogatás
-
imibogyo
veterán
válasz
hszilard666 #55107 üzenetére
Dehogy haragszom és részben igaz is. De van akinek már nem a játék az elsődleges... Ha néha mégis ráveszem magam, akkor Skyrim 1280x720, minden minimumon, 20-40 FPS, szóval elvagyok vele. De nem hiába adtam el a 7970-et, meg a 4770k-t. Nem volt kihasználva játékra és mióta megszületett fiam, mások a prioritások. Most már elég egy gyenge, "netezős-mozizós" gép is. A munkahelyen meg úgyis ott van az izomgép, ha mondjuk videót kell vágnom, vagy 3d-zek. Persze majd idővel a jelenleginél erősebb gép biztosan lesz (nem hiába számoltam fel az ITX vonalat), de most úgy alakult az életem, hogy sok fontosabb dolog van amire költenem kell (CNC, autó csere, kertes házra gyűjtés stb.).
-
RazoR
veterán
válasz
hszilard666 #55094 üzenetére
De nekem full léghűtés! Elöl 2db 12-es, 1db 14-es, oldalt 2db 12-es, alul 1db 12-es felül 2db12-es, hátul 1, meg a D14-en 1-1 12 és 14-es....
Jól hűt cserébe azért van hangja....
-
Acsi
aktív tag
válasz
hszilard666 #55035 üzenetére
Első verzió nyert Dimastech Nano
-
juve600
nagyúr
válasz
hszilard666 #54899 üzenetére
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
hszilard666 #54884 üzenetére
Köszönöm
. Én is, ha lenne rá pénz
-
RazoR
veterán
válasz
hszilard666 #54890 üzenetére
Bocs, direkt offoltam...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
hszilard666 #54794 üzenetére
Ultron még senkinek nem volt én meg gyors lecsaptam rá.
-
LLKobe
veterán
válasz
hszilard666 #54724 üzenetére
mATX ház, Antec NSK 3480.
Az oldallapokat és a tetejét le akarom majd festetni, a tipikus apple "space grey" szürkére, az jól mutatna a szálcsiszolt alu előlappal.Az előlapon nem lesz semmi ODD nyílás se, csak a bekapcsológomb, meg 2 USB3 kivezetés.
(#54726) iszilard: Jaja, nekem is tetszik. Hát igen, nem egy mai ház, a kábelmenedzsment nem a legjobb benne, de majd kihozom amit lehet, sokan megoldották már.
-
BlackSoft
addikt
válasz
hszilard666 #54719 üzenetére
Az király, én meg itt végignéztem az internetet, hogy valami infóval szolgáljak
-
BlackSoft
addikt
válasz
hszilard666 #54715 üzenetére
Képekről azt látom, hogy az én HX1000i-m pont az első VGA-ig érne, így az még nem lenne gond, de egy AX1200i már a második slotban lévő VGA-t birizgálná. Az AX860i-től az én HX1000i-m 2cm-el hosszabb, azaz 180mm, ami a kép alapján épp a VGA-hoz hozzáérne.
-
válasz
hszilard666 #54670 üzenetére
Nem anime, dota 2
-
JanR
addikt
válasz
hszilard666 #54571 üzenetére
Először is köszönöm mindenkinek az elismerést. Meglepően keveset foglalkoztam a géppel, nagyon nagyon jól szerelhető és ki mérete ellenére rengeteg hely van benne.
Egy darab negatívuma van, hogy ha a VGA (illetve esetemben a hangkártya) oldalról kapja a "tápot", sajnos az oldallapot úgy kell rápaszírozni és a kábeleket hajtogatni.
iszilard: Nem ígérem meg, de ha úgy lesz időm kihajtogatok neked mindent. Bőségesen van hely az "eldugott" részen, szóval jó sok dolgot el lehet ott rejteni
mod: a gyári ventik hangosak, de ha szabályzod őket, akkor teljesen zajtalan a gép. Nagyon érzékeny vagyok a hangra, szóvál nálam hangja sincs
(Egy kis mellék infó: a vga-m is ezért strix, és a tápom is hybrid, hogy még csak véletlenül se zajongjon. Egyedül amit hallok ha nagyon fülelek, ez a vízpumpa) -
Because
őstag
válasz
hszilard666 #54556 üzenetére
semmi szükségem jobb gépre... a kiszedett pénz megy a bicóba és gyúrásra, kezdődik a szezon
-
bombibmw
veterán
válasz
hszilard666 #54478 üzenetére
Köszi!
Igazából azért került oda az SSD,mert nem ért el a kábel a két HDD-től.
Ezért fontolgattam,hogy hogyan oldjam meg és azt találtam ki,hogy felcsavarozom a ház aljára,a táp szellőzőnyílására.
Jó lett,azt hiszem.
Egy kicsit "megmoddoltam" a gyári hűtőt is,mert nem tetszett a szivárvány,ezért kapott fekete alkoholos filcet.
Mivel a VGA az utolsó,amire költeni szeretnék a gépen belül és a procim eléggé gyengus,talán egy GTX750 2GB lesz,azt még kihajcsa. -
Acsi
aktív tag
válasz
hszilard666 #54475 üzenetére
Megemelni is nehéz volt nem hogy rázogatni
-
Acsi
aktív tag
válasz
hszilard666 #54472 üzenetére
Viccen kívül ha elkezd zörögni meg kell rázni működés közben és elhallgat.
(#54473) Grózi: nem szívesen kupaktalanítanám Nekem annyira nem fontos hogy halálba legyen hajtva -
Grózi
veterán
válasz
hszilard666 #54469 üzenetére
-
Acsi
aktív tag
válasz
hszilard666 #54456 üzenetére
Én figyelek... bár egyszer a bill nekem is majdnem másnapos lett
(#54457) KAMELOT: első tuningom nem vágom annyira de szerintem ahogy néztem a többiekét nem olyan rossz. -
Acsi
aktív tag
válasz
hszilard666 #54454 üzenetére
Ennyi bizony! Dimastech Nano lesz. Köszi
-
BlackSoft
addikt
válasz
hszilard666 #54361 üzenetére
Én is szeretem az ITX-eket
[SP]Éppen ezért hamarosan építek egyet a nagy erőmű mellé
[/SP]
Miért nem működik a spoiler?!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
hszilard666 #54366 üzenetére
Nekem is bejön az a ház. Gondolkodtam hogy az vagy ez a Core V21 de inkább maradt ez.
(#54364) Grózi:
Igazából a venti kopott már ki. 6 éve pörög minden nap. De nyáron rárakom az új ventivel az egyedi burkolatom.Csak az a gáz hogy nem fog passzolni a házhoz annyira.
Mert a házat mégsem festetem le gyöngyház fehérre.
-
scope2007
addikt
válasz
én fordítva vagyok
sosem nyomorgatnam kis házban a cuccokat xD -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Köszi.
Ne aggódj.
Ha májusba minden jól megy jön egy Gigabyte GA-B85M-D3H a Phoenix helyett. A Phoenix meg megy egy ablakos Raijintek Metis-be.
Csak azt nem tudom milyen színű legyen a Metis...
(#54362) ZeroDK:
Halkak is.A VGA hangos csak a gépbe. Meg a két CM venti ami a VGA-nak fúj. De ezen kívül a hátsó Noctua le van szabályozva 10dBA-ra az első CM MegaFlow meg 13dBA-ra. Így csak a VGA-t hallani sajna.
-
KAMELOT
titán
válasz
hszilard666 #54344 üzenetére
Inkább monjduk úgy, hogy a gamer laptopok pénzes embereknek valók. ABból a pénzből egy elég HC gépet építesz magadnak otthon. És főleg azoknak akik elég sokat vannak úton és szeretnének játszani Annak megéri ilyen laptopot venni,de otthonra felesleges!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
hszilard666 #54291 üzenetére
Egy titan x árából kijön egy komplett gamer konfig.
-
imibogyo
veterán
válasz
hszilard666 #54281 üzenetére
Igen én is rengeteget öltem bele, pedig az elmúlt két évben már csak maximum éjszaka jutok oda, hogy játszogassak egy kicsit. Az ENB-be meg konkrétan belehalna a gépem.
Majd ha meglesz a 750Ti, akkor majd próbálgatom.
A dual xeonról mi a véleményed? Érdemes lecserélni egy 3770K-t 2db x5650 re?
Mire akarod használni? Mert játékra egyértelműen azt mondom, hogy nem. De mondjuk ha dolgozol is a gépen, renderelsz, fotózol komolyabban, vagy videót vágsz (és az adott programok is támogatják a sokmagos kihasználást), akkor 1000%-osan megéri a csere.Érdemes őket vízhűteni?
Megúszható nélküle, de én megtenném újra.Igazából pcn csak játszogatok, de nagyon kedves lenne a szívemnek 2 procis gépet nézegetni
Kaptam is választ a fenti kérdésemre. Mondjuk csak ezért én biztos nem cserélnék, de ha belefér, akkor hajrá. Sokkal rosszabb nem lesz a felhasználói élményed, ha csak nem a pénztárcádat nézed.Több hűtő, alapvetően zajosabb gép, vízhűtés nélkül, játékoknál a legtöbb esetben, ahol az órajel/mag számít és/vagy a teljesítmény/mag ott kicsit hátrányban leszel stb.. Röviden nem éri meg, de ha téged ez boldogabbá tesz, akkor meg 100%-osan megéri, és szerintem csak ez számít.
-
válasz
hszilard666 #54249 üzenetére
tápod rendesen visithat 2 db 780 Ti alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Magisk
- World of Tanks - MMO
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest