- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
válasz
kisza25 #56015 üzenetére
Egyszer ha lesz sok időm, akkor szétbombázom újra az egészet és akkor le lesz normálisan festetve...nem ilyen fóliás maszekolás lesz. Akkor már valószínűleg fel lesz dobva valami más színnel.
Bár nekem tetszik a fekete-fehér, függetlenül attól, hogy sokaknak már uncsi lehet.iszilard
Nekem még nem ugrott be róla, pedig sokat nézegettem az utóbbi napokban a gépet.
ráadásul a filmet is láttam pár napja -
GumisPeter
senior tag
válasz
kisza25 #55861 üzenetére
Van a talpba a hőcserélők közé beépitve egy kertikapu nyitó elektronika.
Nyit -zár funkció, ezeket kötöttem rá a a powerOn-restart pontokra.
Így távirnyitóval lehet csak útjára indítani a kereket.
Mivel nagyon macerás lett volna a kikapcsolt tápból kicsalni a 12v-ot, ezért egy 12v 2300mA kisméretű akku van beépítve szintén a talpba, amire rászögeltem egy töltőcsatit , vettem egy kis töltőt és ha majd kell, csak rádugom és feltölti pár óra alatt....amugy kb hetekig birja az akku. -
SoulReaver
veterán
válasz
kisza25 #55318 üzenetére
Végül is, csak a proci hűtő miatt tűnik zsúfoltnak.
Ezek miatt tényleg sorrendet kell felállítani, ha szét akarod kapni, vagy összerakni.
Jól néznek ki ezek a kis kuckók így
(#55319) juve600
Elvileg nem lehet baja. Ha van a vinyó alatt valami rezgés elnyelő, akkor nem is tud kimászni a pálca.
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
kisza25 #55145 üzenetére
Kösz! Még egy ilyen Galaxy HOF-os kártya is illene bele, csak horror az ára, és nem tudom lehet-e egyáltalán rendelni vhonnan.
-
snowball
tag
-
snowball
tag
válasz
kisza25 #54399 üzenetére
Valóban nem PWM-esek. És szerintem is baromi hangosak. Tegnap mikor hazaértem és beléptem a lakásba, bántóan hangosnak hallottam. Úgyhogy le is szabályoztam őket szépen egy-egy noctua L.N.A. kábellel. Így már nem sok hangjuk van.
De rendesen megbántam, hogy nem voltam körültekintőbb és végül ezeket vettem, de hát mindíg tanul az ember.
Most gondolkodom rajta, hogy milyen 14-esre lehetne őket lecserélni, ami szintén fehér lapátosmert nem akarom megtörni a színvilágot.
-
BlackSoft
addikt
válasz
kisza25 #54035 üzenetére
Első kérdésre a válasz: Ref kártyát nem árulnak a megjelenéstől számítva 2 hónap után a tapasztalatok szerint. Így volt ez a 980-nál is. Fél világot körbe jártam, mire drágán, több heti szállítással be tudtam szerezni egy ref-et, ami Gigabyte volt.
Amúgy meg mindegy, mert ref az ref. Lekakilom milyen dobozba teszik bele, és melyik firkálja rá a nevét, a kártya ugyan abból van, ugyan olyan
120GB rendszernek jó volt, amikor még régen vettem. Lesz csere, 120GB marad, de SLC lesz. Viszont mellette lesz 2db 1TB-os, ha addigra lesz SATA Express, akkor olyan.
-
kisza25
félisten
válasz
kisza25 #53971 üzenetére
megjött a táp, elsőre ezt sikerült belőle kihoznom, agyalok az SSD-k megfordításán, de ahhoz új kábelek kellenek, pár kép a linkhez kedvcsinálónak:
-
sixpak
nagyúr
válasz
kisza25 #53966 üzenetére
Ez valami TT betegség lehet.
Pont itt írtam róla. -
xtevo
őstag
válasz
kisza25 #53962 üzenetére
Esetleg egy lehetséges mod ötlet, anno én is filóztam rajta, hogy az SSD-ket "fordítva" rakod be, úgy hogy a csatlakozók alul legyenek, ott valszeg ki kell vágni/fűrészelni a műanyag tartót, hogy odaférhess hozzá, és akkor úgy alul tudnád a kábeleket vezetni, ha elfér (nemtudom őszintén). Így egyrészt nem rondít az összképbe, másrészt a felső rész szellőzése is jobb (lehet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged