Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Sajna nagyon sok olyan ismerős van akik egymást túlszárnyalva dobálják a gépbe a dolgokat. Amikor nézek egy gépet nekem sem tetszik mind.Én ha már lassan elérem a 150k-s alkatrész árlistámat meg a bőven 500 feletti munkaórámat akkor igenis olyan gépet építek ami szellőzik, kussban van, igényes és átgondolt a vízhűtése nomeg felesleges minden olyantól amit az életbe nem használnék. Itt is egyre inkább ketté válik a dolog mint autó tuningnál: van az igényesen egyedivé varázsolt kocsi amit élmény vezetni, használni, és vannak az utánfutó királynők amiket kivisznek show szerepelni mindenki csodálkozik, de igazából már nem használható arra amire kitalálták
-
-
-
aero.
veterán
Basic is van, meg advanced? vagy a basicot az elsőre érted? Én úgy tudom, hogy az új 690 neve CM 690 II Advanced. Kétségtelenül megéri az árát az elsővel szemben. A dokkoló meg végre valami igazán ütős fejlesztés a házak terén.
(#19571) W.: szóval akkor van.
De, mivel engusznál a leírásban ki is van emelve a dokkoló, ezért gyanítom, hogy az az advanced és 25k, szóval egyértelműen a legjobb vétel.
-
-
zuchy
őstag
Erős fényű 5mm-s ledek vannak egy alumínium tartóba téve. Mint láthatod egy tartóban 2 led van. A tartókat meg erős, két oldalú ragasztó tartja. Még sose estek le.
Mindegyikhez volt hozzá előtét-ellenállás, hogy 12V-ról tudjon menni.
(#19464) subaruwrc: Én reszelővel lesorjáztam. Esetleg akkor vágná el a kábelt, ha folyamatosan mozgatná valami. De mozgó alkatrész a gépbe maximum a ventilátor.
-
-
MattX
tag
Valóban off-topicba kellett volna, sőt más topicba!
Elnézést mindenkitől ezért! Proci ügyben hajthatatlan vok!
Ízlések és pofonok, mindenkinek van valami ilyen elszánt álláspontja, pl razert soha, atit soha, linuxot, vagy éppen windowst soha! Sry ha ezzel indulatokat szítottam! Téma lezárva, a lényeg hogy a kábeleket mindíg rendezgessétek el!
-
-
urbanjozsi Pl sok lakkot fújtam rá és az összes réteget fel oldotta! És össze ráncosodott! Gondolom én. De egy percig sem idegesített mert saját kárán tanul az ember
és legközelebb már tudni fogom mit és h!W. Következő mht-ig elcsiszolom a házat. És kirakom a versenyen az asztalra a vga-t ramot procit stb. ÉS mikor kérdezik h hol a gép előkapom a porszívót és kiöntöm a porzságot! Majd mutatok fényképet h ebből a házból moddoltam ezt a sok vasport
-
Henk
veterán
-
Dyingsoul
veterán
Kb a hozzászólások felét nem is értem, mert itt játszik irónia, worklog xs-en ami szintén azt sem tudom mit jelent, szóval tökmindegy.
Syc is egyszer azt mondja gyönyörű, most meg itt izél, szóval tökmindegy, azt talán ti nem érzitek, hogy egy fórumon azért nem jön át a hozzászólás hangvétele, főleg, ha mellőzik a hangulatjeleket.
urdongo: Nem telefonos videó, hanem kompakt géppel csináltam a videót, sajnálom, ennyire futotta. :S
-
-
De csak a mattot vedd a fényes fekete szar!
Más: Remélem mikor leveszem a kitakarás miatt odatett szikszalagot nem szedi fel a festéket.
Mert akkor magamhoz nyúlokRemélem jól sikerűlt bár a piros nagyon folyós (Még nem folyt meg) A lakk is jó mert nem oldja az alatta lévő festéket bár a piros majdnem olyan anyagú majd kiderül azt még nem lakkoztam. Próbálok minden tapasztalatot le írni hátha fontos lesz valakinek.
-
FoBCRaistlin
őstag
sajna sok választásom nem volt. 2 fajta szín közül lehetett választani. annyi volt csak a tuti, hogy UV aktív cuccot akarok. hát bejött
de ha már a bogárnál tartunk. az a piros fedőrész is UV reaganes
külföldről kellett anno rendelni a cumót. erős és dizájnos hűtést akartam. megtaláltam._Voyage_
-
FoBCRaistlin
őstag
Thermaltake Beetle a drágaság. akkoriban nagyon komoly hűtő volt. ment is alatta a Sandy 3200mhz-et
thx! ez volt a célom! komolyan világít napközben is, estéről nem is beszélve.
urbanjozsi: Apáááám
Bátor vagy mire érted?
Tothgera30anno lövésem nem volt a festésről. most sem vagyok profi, de akad már tapasztalat.
-
-
jones965
Modder
Kb 2 órája.
-
jones965
Modder
Köszönöm az elismerést. A moddingolás számomra nem csak az önmegvalósítás öröme, hanem az ötletek-elképzelések továbbfejlesztése-továbbadása, hogy mások még szebb kreatívabb munkákkal jöjjenek elő.
Ezálltal is inspirálva az öregeket(), hogy a feltörekvő ifjúság számára maradandó dolgokat alkothassanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest