- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
Számomra ez az online cucc teljesen idegen, nem játszottam szinte soha (GTA5-ben van egy 2-es szintű kb. 30 perces karakterem), de kb. ennyi!
Mi, 5-en haverok, élő szerepjátékozunk, főleg MÁGUS-t, de most épp SW-be kezdtünk (Old Republic éra), nekem ez a "jóféle online" játék.
-
zseko
veterán
Azt írták azért döntöttek a törlés mellett mert a tartalom kevés lett volna ahhoz emennyit szerettek volna kérni a DLc vagy definitive editionért.
Nem is tudom mivel reagáljak ilyen kijelentésre, felhúzzam magam rajta vagy sem. Az fel sem merült mint opció hogy akkor olcsóbban adják?
-
tibaimp
nagyúr
Fasza
Pedig játszottam volna vele szívesen, meg gondolom jó páran még...Mondjuk, pont azt elkaszálni, amiből pénzt, bevételt remélhettek volna, eléggé fura döntés. Azt se értem, hogy miért erőltetik még ezeket a szuperhősös szarságokat mind a film/mozi, mind a játékiparban? Annak már beáldozott, kb. senki nem kíváncsi már Wonder Women-re, meg a többi szarságra...
Ott volt a Mad Max játékuk, mocsok jó "kis" open world, imádtam, 2x ki is vettem, de simán benne van az újrajátszás is, az ilyen ip-kat kell folytatni, mert a szuperhősös szarokat -
tibaimp
nagyúr
Mivel ma már nem készülnek demo-k, így ezt találtam ki jobb lehetőség helyett, amúgy annyira nem gáz, csak a telepítésnél, mert akkor a másik Win SSD-jét el kell távolítani (simán kihúzom tápból), hogy az éppen telepített Win ne is lássa.
Maga a boot nem vészes, mert ma már minden lap tartalmaz boot menüt. -
-
tibaimp
nagyúr
-
-
tibaimp
nagyúr
40-es szinten, nem találtál, vagy tudtál venni 34-es szinttől nagyobb cuccot? Csak azért, mert most én 37-es vagyok, de én is 34-35-ös szintű cuccokat használok, mert jobbak, mint az újonnan dobott 37-es cuccok, még akkor is, ha legendary!!
A mostani gear-em fel van enchant-olva, de a nyersanyag költség miatt, azt terveztem, hogy majd 40-as szinten újrahúzom a teljes gear-t. -
saman1997
csendes tag
Nem virágboltos, megvettem mert csak úgy tudom felhőből játszani Xcloudból.
Úgy èrtem hogy èn kb 15 ig úgy húztam fel hogy 1-2 Mainz questet csináltam amúgy meg gyűjtőgettem. Nem tetszik hogy az elejèn már ennyi mindent meg lehet csinálni
Nekem az erdőben vagy azonos vagy 1 szinttel voltak magasabban az ellenfelek.
Ezt S Scalelès gondot pedig sok kritika kiemelte. Meg a nem annyira változatos loot rendszert. Bővebb gear Szátok stb..
Látszik, hogy ezt eddig csak Disney játèkokat csinált fejlesztők csinálták ez inkább egy Harry Potter èlmèny hogy mèg a kisebbek is tudjanak vele játszani.
Ha ez a játèk Witcherrè szeretnè kinőni magát akkor mèg kellenek új fejlesztők az Avalance Softwarehez illetve több idő
(pletyka szerint 2028 körül jöhet a 2. Rèsz addig még majd jön gondolom DLC)Ettől függetlenül jó játèk nem kiemelkedő de jópofa a hangulata sokat hozzátesz.
Ja a logót rendszert elírtam Loot rendszer akart lenni
-
tibaimp
nagyúr
-
-
tibaimp
nagyúr
Működött, csak azt nem értem, ha mindent a számba rág a játék, akkor ezt miért nem mondta, vagy legalább a Options menüben megtalálható lenne a bill. kiosztásnál.
Amúgy megtaláltam a TAB menü alatt azt a tárcsát, ahol látni, hogy 3-as gombon van alapból.Most ott akadtam el, hogy ennél Merlin Trial, az megvan, hogy így meg kell fogni a követ, csak épp forgatni nem tudom. Látom, hogy a varázslatnál írja az E Q V F gombokat, de azok csak max billegtetik a követ, nem forog.
Erre gondolok itt:
Meg kellene forgatnom a követ, hogy a rajta lévő szimbólumok stimmeljenek vagy nem? -
tibaimp
nagyúr
OK, köszi
.
Meglett a Szükség szobája, végre, már növények nőnek is benne, szépen sorban.
Most ott tartok, hogy ballonokat kellene elkapni, vagy mi, a seprűn lovagolva!
Csakhogy hogyan tudom a seprűt elővenni, nem találtam rá billentyű parancsot??
Itt állok a Station-on, de nem tudom hogyan vegyem elő azt a szart... -
tibaimp
nagyúr
Szia
Megint felmerült pár kérdés.
Ez a titkos barlang vagy mi egyúttal a Szükség szobája is?
A térképen vannak állat LAIR-ok (fészek, odú). Párat kipucoltam, de a jel a térképről nem tűnt el, nem is fog (vagy nem öltem meg valami "fő" szörnyet a fészeknél)? Csak mert a Treasure Vault (kincslelőhely barlangok), miután kipucoltam, el is tűntek a térképről.
Az ilyen Ismeretlen Item-eket hogy lehet "ismertté tenni"?
-
tibaimp
nagyúr
Igen így van, a küldetés már fel van véve és egy fölötte futó átjáróhídon nézek le a kőre épp a képen. A többi is magasan volt, de azokat leszedte az "odahívó varázslat", de ezt nem, akár hogy próbáltam.
Káposztám már van, mert a füveskerti küldetés/tanóra már megvolt.
OK, köszi a segítséget, majd még írok, ha valami nem stimmel
-
tibaimp
nagyúr
15-ös vagyok már, de még most megyek ki a kastélyból az első faluhoz, ahol a fő szál sztorija szerint találkoznom kell a lánnyal. Egy csomó tekercset meg gyűjthető cuccot megtaláltam, így kaptam a 80XP-ket, kb így lettem 15-ös.
Két kérés merült fel ismét: Ezt a Gobestone-t hogy lehet felvenni, ott van lent egy peremen? Az "odahúzás" varázslat nem működik.
A másik a gear cuccok upgrade-je, mindig csak mutatja, hogy lehet, de mikor és hogyan?Amúgy nagyon bejön a játék, és nagyon szép is, főleg így RT-vel!
-
tibaimp
nagyúr
Plata, itldj: Köszi
Ja és én Hugrabug vagy mi lettem, ha jól értem.Igen közben meglett a láthatatlanság
Persze, most így hirtelen egy-két ilyen ládát találok csak....is be kellett lopózni a könyvtárba!
Amúgy mindegyik500 aranyat ad?
Még egy kérdés:Ez a GEAR méret, most 20, növelhető? (idegesít, hogy állandóan a faluba kell ugrálnom eladni a sok szart, ami már nem kell)
-
Ventur@
senior tag
"A küldetés télen jelenik meg."
Akkor ebben hiba van, mert nálam a játékban már messze nincs tél és mégis megjelent a küldetés, amint a nagy frissítés után beléptem. Főszálat rég befejeztem, egy-két kisebb mellékküldetés van még, 38-as szintű vagyok. Láttam két videót is, ahol az egyiknél tél volt és megjelent a küldetés, a másiknál ugyanúgy nyár, mint nálam és mégis ott volt a küldetés. Na, akkor ez most hogy van
?
Semmilyen modot nem használok a játékhoz, csak a magyarítás van fent. -
melega
őstag
Neked van időd, nekem nincs. Udvaros meló, aztán lovardába dolgozok nem részletezem, estefelé kimegyünk apámmal ahol a gyümölcsfák vannak.
Meg amellett szablyára járok.Úgyhogy nekem csak hétvégén van időm játszani, már nem úgy van mint régen hogy a videózott játékokba belefektetek napi 3 órát ,azt nagyon ritkán tudok.
Amúgy írtam DA Origins fórumon majd írd meg a véleményedet.
-
Jön a Quidditch game is. Gondolom annak a sikere nagyban befolyásolja a jövőbeli HP játékok sorsát. Attól hogy a szuperhősös szarjuk senkit se érdekelt (mit vártak, mikor a Midnight Suns, meg a Gotham Knights is rohadt nagy bukó volt), a szuperhősfilmek döglődnek a Marvelnél is, a DC filmek a WB-nél meg sosem jöttek össze.
Ott lesz a HP Sorozata a WB-nek a Max-en, pont akkor lehetne megtolni egy új Hogwarts game szekerét, de neeem nehogy hosszú távú stratégia legyen...
Simán csak a DC Universe minden fronton bebukott, a Wizarding World meg újra fejhető rogyásig, mert felnőtt egy újabb generáció akikkel meg kell ismertetni. De rinyáljanak csak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest