Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
tibaimp #2101 üzenetére
Developer notes – This patch provides updates necessary to support the most recent Creator Kit build
Patch Overview:
Changed default display options to prevent Low Latency settings from being applied to older unsupported cardsDeveloper notes – This patch provides additional modding options, enhancements and bug fixes for the Creator Kit.
Patch Overview:Updated Localization Text Editor dialog box to support creating text for multiple languages, including the current "default" language
Added support for adding and modifying Spell and Spell Talent videos, as well as spell minigames
Added support for creating new SQL tables from the Database Text Entry tool
Removed excess plugins to reduce Kit size
Added new Broom, Costume, and Gameplay mod templates
Added a "reset mod link" button to the kit when uploading to allow for easier custom template creation
Added a dropdown menu for Create Mod, Create Template, and Select Active Mod
Made a new section for Mod specific functions on the toolbar and file menu
Disabled minidumps on ensure failures for the Creator Kit that were causing large log files to accumulate
Added ability to set custom loot in containers and not rely on random spawning
Fixed issue where the upload Button in the Mod Upload Window wasn’t interactable when first relaunching the Creator Kit -
zseko
veterán
válasz
tibaimp #2092 üzenetére
Ugy néz ki a napokban végre megjön majd a 9070XT kártya, de lehet nekem is jobb ha új játékot kezdek, annyira régen játszottam vele. Jobb újból az elejétől. Harmadszorra csak sikerül már végre befejezni...
Pedig az első játszásnál már elég sokáig eljutottam, csak az még 'virágbolti teszt verzió' volt (fut-e egyáltalán rendesen a gépemen), nem akartam hogy bekavarjon a vásárolt verziónak így legyaktam mindent telepítés előtt. -
Plata
félisten
válasz
tibaimp #2086 üzenetére
Nézd a Star Wars The Old republic sztorija és a játék jobb mint a KOTOR.
Bár annak a folytatása.
Igaz már a sokadik kiegészítő van és sokszáz órányi a sztori.
Az első kiegek már könnyítettek és sztori orientáltak,a KotET kiegtől viszont kőkemény sztorira vált és fel kell kötni a nem létező alsót.De a sztori jó végig.
Hibrid karimmal szörnyen élveztem.Faj sith pureblood,class jedi knight,combat style sith sorceress lightning diciplines.
Na és történetesen a kinézete és faja ellenére tökéletesen jó.
[link]
[link]
[link]
Ugyanakkor gonosszal is végig vittem.
[link] -
Plata
félisten
válasz
tibaimp #2084 üzenetére
Én szeretem az online játékokat.
Az egyjátékosok is nagyon jók,főleg mert lehet modolni,de az online is jó,főleg ha jó a társaság.
Bááár,sok MMO-ban már tök singleplayer vagyok.
WoW egykor teljesen közösségi játék volt,együtt küldiztünk,együtt húztuk a reput és mindent,ma már totál singleplayer,nincs szükség csapatra mert egyedül is erős vagy.
Induláskor még az erdőbe sem mehettél ki egyedül mert úgy pofán vágott az első szembejövő nyúl hogy meghóttá.
Vagy ott van az Sw ToR,szinte teljes singlepayer élményt kínál,a sztori egyes részei full egyjátékosak,na és az a sztori baromi hosszú.Tizen valahány év alatt két karakterrel tudtam végig vinni csak.
De a STO-t is szeretem,kb 14 ezer óra körül tartok vele.
Hogwarts legacy is érdekelne online verzióban,na persze ha nem pvp.
Azért sosem voltam oda,egyik játékban sem érdekelt igazán,WoW-ban csak felhúztam a többieket azzal hogy afkoltam egy fán Battle groundon.
STO-ban is csak arra használtam hogy idegesítsek bizonyos identitású játékosokat.
De ott is álcában úgy hogy esélyük sem volt.
Sw ToR-ban meg kb ugyanez,afkolva egy nyugis helyen.Mert kellett küldihez. -
Plata
félisten
válasz
tibaimp #2075 üzenetére
Azt írták azért döntöttek a törlés mellett mert a tartalom kevés lett volna ahhoz emennyit szerettek volna kérni a DLc vagy definitive editionért.
#2076homerhamm
Szerintem pont ez történt.
Befostak és nem merik kiadni.
Kíváncsi lettem volna mi volt az a sztori amit kivágtak a játékból és most vissza került volna bele. -
zseko
veterán
válasz
tibaimp #2067 üzenetére
Utánaolvastam kicsit, a patch kúrta szét az egészet ~három hónappal ezelőtt, azóta b@sznak megcsinálni. Nem egyedi probléma, több mint 200 reportot láttam, a legelső januári.
Úgy tűnik hogy részben leginkább az amd-seket sújtja, leginkább amd vga-s embereket is találtam panaszkodni, egy hozzászóló szerint az RT-vel van összefüggésben, linuxon tudta tesztelni, és ha letiltotta az RT megjelenítését, ami ugye nem sok amd kártyán van, akkor a komplett grafikai beállítások eltűntek neki nv kártyánál is.
Az hogy nincs rendes fullscreen, és nem lehet felbontást állítani az szintén a fejlesztők önkényes faszsága, csak úgy lehet állítani ha a win felbontását állítod át a rendszerben!, nekem eddig azért nem tűnt fel, mert eddig csak sima 1080p-s monitoron játszottam.
Az, hogy bár már három hónapja tudnak róla de tesznek rá magasról, főleg ha tényleg annyi az egész hogy az RT menük elrejtése okozza az azt nem tudó vga-knál, kétségessé teszi hogy mennyire akarnak foglalkozni vele. -
-
zseko
veterán
válasz
tibaimp #2061 üzenetére
Nem hiszem, sosem volt ilyenből problémám. És ahogy emlékszem nem az elejétől ilyen a vásárlás után, mert akkor próbálgattam a beállításokat - felbontás, fsr, mivel most a 4k-s tévémet használom monitornak és hogy mit tud - és akkor biztosan jó volt, hanem később. Valószínű, hogy tényleg a frissítés cseszte el.
-
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1986 üzenetére
Őszintén szólva régen csináltam ezt a küldetést utoljára,vagy másfél éve.
De ha megvan sok szobor jön egy bagolyposta.
Ez a levél.
Utána a pasi megtalálható úgyrémlik roxmortsban.
De esetleg keresd meg a gondnokot roxfortban és beszélj vele.
A végén kiderül miért szivatja.
Szerintem nagyon vicces.Rákerestem a wikin,ha nem gond a spoiler nézzétek meg.
[link] -
homerhamm
addikt
válasz
tibaimp #1961 üzenetére
Az utolsó tök jó, ott amúgy kell ugrálni is. Amiket még kihívás megtalálni a guide pagek, mikor csilingel, de találd ki hol van a lap.
A seprűset én se csináltam meg, az valami borzasztó.
Szerintem meg se lesz a 100%.
Aréna harc is kifogott rajtam, az nagyon idegesítő volt.
-
homerhamm
addikt
válasz
tibaimp #1959 üzenetére
Én is.
Amúgy tegnap meglett az összes seprű, bár úgy erzem nem mindent lesz kellemes összegyűjtögetni, pl. a szükség szobájás dekorációkat. Amúgy én már rég kivittem a játékot 88%-on vagyok Avada Kedavra nélkül, csak egyszerűen jó visszamenni. Illetve van egy 2%-os mardekáros és egy másik 4%-os végigjátszásom, bár azon legszívesebben végigrohannék az Avada Kedavráig.
-
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1955 üzenetére
Pedig érdemes megcsinálni mindent.
Más a vége. ha százszázalékosan megcsinálod.
Legalább is mikor leadod a field guide-ot.
Plusz érdemes minden házban kezdeni egy karaktert,a sztori egy része más és más.
A szöveg is más.
Például griffendéles karakterrel tök jókat lehet dumálni a mardekáros sztori NPC-kkel.
Lesz egy kis adok kapok a csevegésben.
Sőt még eljuthatsz azkabanba is. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1917 üzenetére
Nem.
Oda nem lehet repülni,szállj le a barlang előtt és gyalogolj át rajta.
Körülbelül ott van a bejárat ahol a térképen a coastal cavern V betúje van.
Vigyázz mert sok goblin meg egyéb vacak van.
Ha át jutottál a túloldalra ott újra repülhetsz,de később sem repkedhetsz át,csak gyorsutazhatsz oda.
De egyébként a sztoriban majd át kell menni,de úgy rémlik én mentem átt hamarabb is.
Be kell sétálni,majd be kell menned egy benti pályára,át kell menned a bányákon,vagy verekedbed,a túloldalon meg ki jössz. -
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1896 üzenetére
A kastélyban adja az enyhén hülye gondnok.
Olyan hülyeség a küldetés sorozata.
Végén már röhögtem.
Nem akarom lelőni poént.
A pasi a tanári szobáknál adja a küldit.
Törj be és hozz el valamit amitől nagyon fél.
De készülj fel hogy az a valami rém ilyesztő.Igazából nem,egy cuki szobor,csak a gondnok zakkant. Minél többet találsz meg annál erősebb zárakat törhetsz fel.
Térképen látni fogod hogy melyik területen mennyi ilyen rémet kell elkapni.
Nappal is megtaálhatod,de csak éjjel hatástalaníthatod.
Térképre kattintva tudsz aludni éjjelig.Vagy reggelig. -
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1894 üzenetére
Azért a mellék küldiket is told,amelyiktől megtanulsz betörni zárt ajtókon nagyon fontos.
A legtöbb jó cucc a játékban zárt ajtó mögött van.
Ami sötét varázslatokat illeti,nem kell őket megtanulnod,egyszer egy karival kipróbálni lehet,de többre mész egy jó csatamágus kombóval.
Irtózatosan nagy a cd-jük.
Bár kombinálva és upgradekkel elég jó,de ha eltolod a kombót lesz vagy 2 perc mire újra használhatod.
Ha van seprúd csináld a seprű küldit,keresd meg a leszálló platformokat,pukkaszd ki a lufikat,azokat seprüvel kell elütni és kipukkadnak.
Na és keresd meg az ősi varázslat erősítőket.
Kezdetben két ősi varázslatot tudsz elsütni csak,de ha megtalálod az elszórt ősi varzslat erősítőket,sokkal többet tudod használni sokkal többször. -
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1891 üzenetére
Szükség szobája itt van.
Belülről meg kb ilyen,de nálam ilyen,mindenki egyénileg személyre szabhatja.
Vannak benne viváriumok meg szobák is,szobákban növények bájitalfözőedények és egyéb vackok vannak.
Ez a szövőszék.Egyik szoba.
Ezzel a zsákkal kapod el az állatokat.
Harmadik képen a karácsonyfa mögött egy vivárium bejárata látható,négy van belőle nekem.
Ahol kisállatok vannak.Ez egy másik.
Harmadik.
Negyedik. -
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1891 üzenetére
Nem ez nem a szükség szobája.
Az a roxforts egyik tornyában van.
Sokkal hatalmasabb.
Térképen a fészkekben háziállatok vanak,nem megölni kell őket hanem begyújteni és eladni jó pénzért,vagy hazavinni a viváriumba hogy meg etesd és megtisztogasd őket,akkor adnak neked ritka szőrt és egyéb vackot amiből szőhetsz erős cuccokat.
Ismeretlen itemeket a szükség szobájában a szövőszéknél tudod azonosítani.
Egyébként otthon is tudsz állatokat szaporítani és eladni őket.
De ne aggódj nem ölési célból adod el.
Szükség szobájához egy manó fog elvezetni. -
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1887 üzenetére
Hááát,először is nem tudom hogy a francba kerültél oda fel.
Másodszor az egy küldetés tárgy.
Egy kislány majd megkér hogy szerezd őket vissza mert nagyobbak bunkók voltak vele és eldugták.
A ruha upgrade akkor jön elő ha megszerezted a szükség szobáját.
De,az upgrade nem egyszerű,rengeteg varázslénytől kell szerezni alapanyagot,ami nem vészes mert lesz saját állatkerted,de a nehezebb az upgrade ami a képemen is látszik,három szintjük van 1-2-3,ezeket bandita táborokból lehet megszerezni,egyszer elég,utána már tudod akárhányszor elkészíteni,csakhogy asszem random adja.
Vagyis nagyon sok bandita tábort kell kipucolni.
Például az avada kedavra vagy crucio erősítőre elég sokat vadásztam.
De ha a ruhádat tele rakod 3-as erősítőkkel,úgy brutálisan erős leszel.
Ha arra vágysz akkro harcolnod sem kell,csupa zöldséges erősítőt raksz beléjük raksz a zöldségekre talent pontot,eldobsz pár káposztát és megesznek bármit.
Lesz majd saját kerted is ahol annyit termeszthetsz amennyit akarsz.Saját bűbáj főzőid.
Gyakorlatilag ha harc előtt benyomod az erősítőket és megfelelő varázslatokhoz való erősítőid vannak,eszement erős leszel.
Én a legnehezebb arénát is úgy levertem karakteremmel hogy szinte unatkozott.
Jött egy hullám a villám poti meg szó szerint agyonbxszta őket.
Plusz pár káposzta meg egyéb harci virág és az egész banda döglik.
Feltápolt káposzta bármit kinyyr. -
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1884 üzenetére
Nézd a játék elején mikor kevés varázslatod van érdemes kimenni a kastélyból és gyalog bejárni az erdőket és a dombokat,mindenhol ahol ellenségbe ütközöl kihívást fogsz kapni.
Így vagy úgy öld meg az ellenségeid,ha sikerül kapsz xp-t és egyéb jó dolgot.
Amíg kevés varázslatod van,ezek nagyon könnyűek,mire a sztoriban elérsz oda hogy repülni tanulj,már simán lehetsz 20-as szintű is.
De ha gyorsan haladsz a sztorival és a mellékeseket hagyod vagy a kihívásokat akkor nehezebb lesz.
Minl több varázslatot ismersz a kihívás annál nagyob szívatás lesz.
Mellsleg ha megnyitod a saját boltodat roxmortsba akkor jobban kereshetsz a cuccok eladásával. -
itldj
aktív tag
válasz
tibaimp #1876 üzenetére
Ezek a rewardok általában nem konkrét tárgyak, hanem transmog "kinézetek". Elvileg bármilyen rajtad lévő cucc kinézetét át tudod alakítani a karakterlapon, ahol látod hogy milyen cuccok vannak rajtad. (Bármi olyanná, amit egyszer megtaláltál, feloldottál)
Így nem fogsz úgy kinézni az egész játék alatt, mint egy bazári majom, csak mert annak a cuccnak vannak jó statjai. -
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1878 üzenetére
Igen a főszál része,nem akarom elspoilerezni,de nemsokára megkapod,amikor éjszaka elmész egy küldetésre.
Te még kb a tutorial résznél vagy.
Akkor kapod meg a láthatatlanságot amikor valakivel éjszaka be osontok az iskola egy zárt részébe.
Azt tudnod kell hogy a játék első része az attól is függ milyen házba osztottak.
Hülye Jack barlangjáig minden attól függ melyik házban vagy.
Azért nevezem hülyének,mert én végig vittem mind a négy házzal és tudom hogy a csóka egy rohadt nagy balek.
Mivel mindent csak akkor tudsz meg a süket sztorijáról ha mind a négy házzal megcsináltad.
Azt elkell mondanom még hogy griffendéllel a legnagyobb szívás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest