- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
homerhamm #2046 üzenetére
Néztem róla jó pár videót,de engem nem nyűgözött le,nem lehet benne semmit csinálni csak kviddicsezni.
Az meg nem túl izgalmas.
Még ha a játékban lett volna benne ok,két meccs közt a világban kalandozol és csinálod a küldetéseket.
Azt olvastam hogy a második rész folytatja az első sztoriját,bár nagyon kíváncsi lennék rá mi a fene jöhet a következő évben. -
Plata
félisten
válasz
homerhamm #2016 üzenetére
Figy törd fel a konzolod,akkor talán tudsz rá tenni modot.
Állítólag új játékmódok is kerülnek be Pc-n.
Ha igaz készül kviddics mod hozzá.
Bár az egyik külföldi cikk szerint valószínűleg először nagyon sok alul öltözött Hermione mod jön.
De emlegetnek új mini játékokat,kviddics modot,meg egy csomó mást.
Ha jön egy total conversation ami javítja a grafika bugokat az kell.
Na meg új varázslatok,kismillió új ruha.
Plusz olyan mod amivel többszáz állatunk is lehet.
Kedvenc MMO-mban én már nagyban a hetedik éves kampányt tolom,amíg konzolon csak a hatodik éves kampány megy.
Mivel megtoltam egy kicsit pénzből így már majdnem a negyede megvan. -
Plata
félisten
-
tibaimp
nagyúr
válasz
homerhamm #1970 üzenetére
Na, csak visszamentem és megcsináltam még ezt-azt, többek között meglett az az 1 darab Merlin Trial, ami hiányzott és az Astronomy Table is meglett, illetve a 2 darab Demiguise figura is. Így összesen 88 óra lett a játékidő a Steam szerint.
Plata: Említetted, hogyha meglesz az összes Demiguise figura, akkor azokkal jön valami Side quest az öregnek, akinek gyűjteni kellett? Nem adott be semmit. Vagy rosszul emlékszem?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
homerhamm #1968 üzenetére
Az a furcsa, hogy például nálam 1 darab Astronomy Tables nem lett meg a kastélyban írja, pedig megtaláltam a helyét, ott van a nagy kőkerítés tetején, de nem adta be a lehetőséget esete sem! Viszont, ugyan akkor meg hiányzik a listámról.
Ja igen, a falut elfelejtettem ki-printscreen-elni, ott meg lett minden, 1 darab Demiguise figurát nem találtam meg.
szerk: amúgy lehet visszamegyek még, rászánok 1-2 órát és yb segítségével megkeresek még egy két dolgot, meg a 40-es szintet is jó lenne elérni...
-
tibaimp
nagyúr
válasz
homerhamm #1964 üzenetére
A repülés tuti, mert side quest!
Az Avada Kedavra meglett, mert ha visszamész Sebastian-hoz, odamész hozzá, F beszélgetés, nekem egyből beadta, hogy tanítson meg egy halálos varázslatra! Ez már akkor volt, mikor az ő quest sorozata befejeződött! Ott van lent a pincében, ahol mindig találkozni kellett vele (legalábbis nekem ott volt).
Így fejeztem be:
-
tibaimp
nagyúr
válasz
homerhamm #1960 üzenetére
Én már 90% fölött vagyok, mert a térkép nagy részét kipucoltam, egy-egy chest maradt ott csak, de azokat megtalálni.....
Illetve, ami nekem nem megy, az a repülőverseny a seprűn, időre! Az elsőt még meg tudtam csinálni, de a 2. már keksz...ott már csak úgy lehet végezni időre, ha a "gyorsító gömböket" is felvenném, de akkor meg annyira gyors lesz, hogy nem találok be a karikán.
A másik, ami nem megy azok a szobák a kastélyban, ahol a kockákat kell húzogatni/taszítani faltól-falig, és úgy kell átjutni (nem jut eszembe a neve).
-
tibaimp
nagyúr
válasz
homerhamm #1954 üzenetére
Hát kb.!
Én most végeztem a fő szállal, majd a side questek vannak kb. 10 darab, már amit meg tudok csinálni, illetve a térkép pucolás. Bár már ~83 óránál tartok benne, és már kicsit unom...Még megcsinálom, ami jólesik, aztán annyi, nem lesz meg a 100% mert egy csomó dolgot nem találtam meg a területen meg a kastélyban sem.Érdekes módon, úgy tűnik, hogy a fő átok, az Avada Kedavra nem lesz meg, nem is értem, hogy miért, ezek szerint rosszat válaszoltam egy adott küldetésnél, vagy ilyesmi....
-
-
válasz
homerhamm #1853 üzenetére
Az látszik hogy maximális tisztelettel és alázattal nyúltak az alapanyaghoz de túlvállalták magukat. Alapból ez egy kis noname stúdió akik ilyen Verdák meg stb... címeket csináltak a Disney-nek. Ehhez képest kiváló munkát végeztek.
A játékban dataminerek találtak social pontrendszerre utaló részeket, és hogy Natty, Poppy és Sebastian olyan companionok lettek volna, akiket mindenhova lehetett volna vinni és az interakciók során szociális pontokat kaptunk volna így mindegyik companion máshogy viszonyult volna hozzánk.Tanórára is kellett volna járni rendesen, ez se lett kidolgozva.
Van nyoma egy rakat kihagyott varázslatnak, egy csomó varázslat feesztett "maxima" formájának etc...
Azt nagyon sajnálom hogy a WB-nél beindult a pénzszivattyú, ahelyett hogy amúgy ezt a játékot csiszolgatták volna tovább még úgy 2-3 season passal. Mert időhiány miatt sok minden nem valósult meg.
Viszont ebbe kellett volna belerakni, mert egy 2. részben újra Roxforti diák vagy sztori az erősen rókabőr lenne. Ellenben Roxfort meg megérdemelne még finomítást, amennyi meló van az egészben. -
-
-
bozont
veterán
válasz
homerhamm #1654 üzenetére
Pedig de.
#1655 Plata
Lehet még korai volt lvl14-en (hardon kezdtem én is), de csak sikerült nagy nehezen.
A legnagyobb bajom az volt, hogy sokszor nem váltott rá a célzás arra az ellenfélre akit épp néztem (pedig nem lockoltam senkire), még akkor sem ha mindenki más már rég nem volta képernyőn.
Az csak tetézte a dolgot, hogy valahogy mindig egy kupacba tömörült mind a 4 és így még nehezebb volt törni a pajzsot.
Potim még nem nagyon volt, már van többféle is, plusz már talentek is megvannak. Lehet könnyebb lett volna, de már csak azért is leakartam verni őket. "Kicsit" fel***tam magam rajta. -
törölt tag
válasz
homerhamm #1538 üzenetére
24-es vagyok tudtok segiteni hogy lehet gyorsabban szintelni? 24 is mar nyogvenyelos volt mert 1 main kuldetest kaptam es az se adott eleg xpt ki kellett mennem mobokat farmolni. Csinaljam mellek kuldiket is? Abbol sokat nem csinaltam meg.
Most az utolso fokuldeteseket dobalja mar fel a vegso osszecsapas elott allok
Koszi ha segitetek
-
Plata
félisten
válasz
homerhamm #1464 üzenetére
Mivel haza értem így kimásolom neked.
Developer Note - This patch addresses overall gameplay experience and stability
improvements.
Bug FixesGameplayMissionsResolved quest failing to progress upon starting the final battle
with the Pensieve Guardian HL-12745
Resolved Percival Rackham's Trial not being able to be completed
causing a progression blocker HL-12745
CinematicsResolved avatar using a generic NPC wand instead of their unique
wand HL-11594
AvatarResolved the avatar's robe moving unnaturally while drinking the
potion if they are created immediately after making a manual save
on another character's slot
Achievements/TrophiesResolved large gold chests being lootable after patching
Resolved achievements not working correctly when no internet
was available
Resolved Gregory and Goblet of fire field guide pages not showing
complete after latest patch HL-12917
Resolved with Daedelian Key and not being able to open chest to
get house reward HL-12673
Resolved "Allow "Known" Collection items to count correctly
towards proper achievements
UIUpdated localization overlapping issues related to location names
Resolved quest tracking icon remaining on map and minimap after the
quest is completed
Resolved intro outfit and robe being available in your gear appearances by
default HL-4880
Resolved untracking missions in-game, in the map and/or mini-map not
updating their icons and/or disappearing
Resolved the user getting stuck on the 'Field Guide' screen if they spam
the [MENU] button while transitioning to the 'Map' screen
Save GameResolved restarting from a manual save can place Sir Nicholas at the
mission's starting point
Resolved player being able to permanently lock themselves out of the
conversation with Natsai when using a manual save during a mission HL-12659
Resolved avatar being able to unlock the talent menu during a mission
after reloading a manual save
Resolved reloading an autosave after gathering any collection chest
allows the avatar to obtain the same chest rewards again
PerformanceResolved a crash when fast traveling to Hogsmeade using floo flames
Optimization to overall lighting
Resolved crash during level and mission transitions/loading
Resolved a crash when opening and closing pause menu during missions
Resolved crash related to foliage
Resolved a crash when ornate chests in the game
Resolved a crash related to in game beacons
Resolved memory optimization
Resolved single frame hitching throughout the game
Resolved localization crash when dictionaries are reloaded from a save
game
Resolved landscape streaming issues during Hogwarts
Resolved crash VRAM memory leaking HL-313
Update to latest NVIDIA Streamline SDK
MiscellaneousResolved improper shadowing around the vines of dungeons
Update to game credits -
Plata
félisten
válasz
homerhamm #1450 üzenetére
Én jelöltem.
De lehet csak a második lesz.#1449kovibeni777
Nekem is eredeti,de win 10,a win 11-el úgy vagyok hogy távozz tőlem sántán.
Bár lehet hörcsög barátunk kedvéért váltok win 98-ra.
Megkéne nézni az ezeréves öreg gépem még be indul-e,vagy 18-19 éve nem volt be kapcsolva.Azon lehet még az van. -
Plata
félisten
válasz
homerhamm #1419 üzenetére
Szerintem nem lesz ingyenes,de a másik jó eséllyel benne lesz.Bár ilyen grafikával nem tudom ki veszi meg.Meg az az irányítás,te jó isten.
Szerintem ezt még ps2-re vagy nintendo wii-re kezdték el fejleszteni.
Bár inkáb azt hiszem ez eredetileg mobilos játék lett volna. -
-
Plata
félisten
válasz
homerhamm #1412 üzenetére
Nem,nem sorrendben de egyik másik kulcs nagyon el van dugva egy másik szinten.
Ugye ezeknél először meg kell találni a kulcsot aztán követni a szekrényig.
De némelyiknél a kulcs nem azon a szinten van mint a szekrény.
Ha véletlenül elmentél egyik másik kulcs mellett azok maguktól elmentek a szekrényig és ott vártak rád.
Gondolom ezt történt a többivel.
Revelio azt hiszem csak akkor mutatja a kulcsot ha már mozgásba hoztad. -
Plata
félisten
válasz
homerhamm #1398 üzenetére
Hogwarts legacy-hoz is van egy kettő olyan ami értelmetlen.
Például hogy minden ellenségből egyet üss meg ösi mágiával.
Vagy hogy minden kollekciót szerezz meg.
Ami azért is nehéz mert nekem minden karinál másféle dolgok estek,ami az egyiknek már a játék elején meg volt az a másiknak még a vége felé sem fordult elő. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
homerhamm #1338 üzenetére
Én kezdetek óta,csak néha néha ki hagyok egy két kiegészítőt.
Csak amíg a kezdetekben mindig csapatban barátokkal játszottam,addig mostmár mindig egyedül.Vanillától cataclysmig játszottam rendesen,akkor szétesett a csapat,a cataclysm szar volt így én is abbahagytam,panda is gáz volt,kihagytam,draenor végén kezdtem újra nulláról azóta toltam,de a suttyóland kieg már megint szár volt így kihagytam majd két évet.Most egy kicsit vissza tértem,de el vagyok veszve.
Mióta újra kezdtem nem is magyar szerveren játszom,nem akarok veszekedni meg vitázni,már pedig magyarok lakta szerókon általában még pecázni sem lehet anélkül hogy valaki ne anyázna vagy hasonló.
Plusz ha nem akarok kiskarakterrel egy maxos szintű ellen pvp-zni fix hogy egyből a c betűs vagy zs betűs szavakkal illetnek,bár jó esetben mind a kettővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest