- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Ott valami más probléma lesz, mert ez nem normális, hogy hiányoznak komplett beállítások! Szerintem bekavart neki a tört verzióból valami maradvány.
Én például úgy oldottam meg a tört játékok kipróbálása dolgot, hogy totál másik SSD-ről boot-olok egy másik W10-et, azon próbálgatom az ilyen tört szarokat, majd vissza az "eredeti W10-re" és ott a vásárlás, így nem akad össze semmi. -
Plata
félisten
Azt ugye tudod hogy az eredeti pc-s verziót szarrá cseszték két éve?
Nekem eredeti van elővételben,kb 237 órám van benne úgy hogy azt februártól májusig hoztam össze,jött két peccs ami először kicsit aztán végleg elkúrta a játékot.
Azóta nem is tudom minek van fent,raktam rá modokat is,mert már van beépítve több ezer mod,de minek.
Amíg régen ultrán ment a játék szépen rtx-el, addig mostmár médiumon is szar.
Raytracing nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Audacity - hangszerkesztés
- Milyen videókártyát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged