- LTE frekvenciák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feck
tag
Igen! Az összes mod Nexus nekem, vagy manuálisan, vagy a Vortex Mod Manager segítségével importálom. Este megnézem a reshade-et, ill. teszek ide képet
Hármat is kipróbáltam, mert borzalmasan homályos alapból a játék...
Jó, hogy tibaimp ennyi mindent kérdez, mert újra elkezdtem, és semmire sem emlékeztem. Pl. tegnap este 5 percig nem tudtam leszállni a seprűről...azt is csak kontrollerrel sikerült.
Platának pedig ezer hála ezért a sok infóért, én az ilyen típusú játékokhoz nagyon satu vagyok, minden 2. küldinél irány a YouTube...Plusz kipróbálom a mod-ot, ami elvileg megszünteti az idegtépő tearing-et. Csak eddig nem mertem, féltem, hogy szétcseszi az egészet, de nem tudom elviselni, ha nem fluid, mert a fejlesztők lusták voltak optimalizálni...
-
Moby
veterán
Nálam nagyon jól fut, pedig a friss hardverek tekintve nincs erőgépem (6900XT+10700+32GB). Összehasonlítva bármi mással, ami mostanában jött, én nem látom különösebben hiányát az optimalizációnak. Minden ultra, RT nélkül, FSR Quality, 4K 60fps-en nagyon szépen fut. Ezen a konfigon kb ezt tudja bármi más a mostanság kijött játékokból. Ráadásul a konzolokon is elég jól szalad, és mindezek mellett a látvány parádés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fogyjunk le!
- E-roller topik
- LTE frekvenciák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- További aktív témák...
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged