- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
saman1997 #1942 üzenetére
Ne legyen witcher,kérleeek neeeee.
Még egyiket sem tudtam befejezni soha,egy két órát le köt aztán többet úgysem veszem elő.
Jah azért mert a logót nekem kínai vót.
A játék legelején csak is kis szintű területekre mehetsz,a sztori előre haladtával megnyílnak majd a nagyobb szintű zónák.
De erősebb ellenfelek most is vannak,csak el vannak bújva,barlang és hasonló.
Sőt bossok is vannak,nevesített ellenfelek. Van amelyik tényleg el van dugva,például egy bokorba van elrejtve a bejárat.
A gear akkor lesz érdekesebb ha már lesz neked szövőszéked a szükség szobájában.
Szerzel banditatáborokból erősítőket.
Upgradelt erősítőkkel megpakolt gear már jó.A gearedet a kedvenc spelljeidhez igazíthatod,vagy a káposztákhoz.
Lehet azt hiszed viccelek,de baromira nem,egy káposztára turbózott karakterrel olyan lehetsz mint egy terminátor,mondjuk amúgy is,de káposztával nem is kell,csinálni semmit.Káposzta videó.
[link] -
Plata
félisten
válasz
saman1997 #1934 üzenetére
Egyébként mi a túró az a logót rendszer?
Tényleg ötletem sincs.
Viszont a térképet megnéztem,nem tudom neked milyen változat van,de lehet hogy virágbolti és azért bugos.
De eredeti játéknál bizony van szintje a térkép minden szegletének.
Clagmar coast például 30+ szintű.
Szerintem ha te oda lemész 10-es szinten megesznek reggelire.
Azt megnézném ha kis szinten le mennél megcsiklandozni a Part urának a szakállát. -
Plata
félisten
válasz
Van szintje területeknek.
Füge prof nekem egyszer sem bugolt be.
Ellenség aki a föld alól ugatott nekem olyan volt.
Szerintem ha a karaktered jól fejleszted akkor bárkit legyőz.
Nekem a legdurvább 13 szinttel nagyobb neves boss volt. De teleportálás ki volt fejlesztve űgy meg kijátszottam. De durva harc volt, ha eltalált volna meghalok. Minden területnek van szintje, nézd meg a térképet.
Bár ha jól tudom van olyan tört amin eleve van olyan csalás hogy gyöngítve vannak ellenségek. -
tibaimp
nagyúr
válasz
Nekem nincs bung, PC-n tolom.
Plata: Már 90%-nál tartok, de még hátra van 4 fő küldetés az OK, de van még 20!! side quest, az brutál sok. Illetve még mindig nincs meg a Avaka Kevadra vagy mi, átok.
Sebastian most ölte meg a nagybátyját ezzel az átokkal, Anna vitte el a testet, most kell menni Fig-gel az utolsó Ancient magic helyszínre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest