- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kylesa
aktív tag
A Just Cause-okat készítő Avalanche NEM azonos a Hogwarts Legacy-t készítő Avalanche-al.
A véleményedhez hozzáfűzve: igaz, nekem még csak kb. 25 órám van a játékban, de még mindig sajnálom a rá költött 60 eurót... Hiába vagyok gyerekkorom óta hardcore HP fan, hangulatilag nagyon rendben van a cucc, viszont mint játék, annyira semmilyen, hogy mindig csak muszájból ülök le elé játszani, ha már elvertem rá ennyi pénzt. -
csababarca
őstag
Ne add fel.
csak Hogsmeade-ben van kb 50.
Hogwartsban mégtöbb, mászkálj, nyomd a Reveliot, és hamar össze lehet kapkodni.
EGyes területek "ház" ikonjainál is vannak, meg mindenfelé.Challange-ket nézd meg miket kér még, állat befogások pl szintén adnak XP-t.
Párbajoknál nézd a jobb oldalon, milyen bónuszokat kér, és azokra fókuszálj (dueling feast).
-
miro.
senior tag
Mondanam hogy nalam is,de azert nem.
A vilag,az erzes,a lenyek,az eszkozok az 10/10 es elkepesztoen gyonyoru.
Maga a jatek sztorija szerintem mar nem olyan eros.
Sot megkockaztatom ,hogy Sebastian es az O tortenete,tanitasa a legerdekesebb. A tobbi abszolut laposra sikeredett.
Valoszinuleg azert,mert rengeteg a karakter,mindenkitol lehet valamit tanulni,ezaltal nem lett annyira kidolgozva a foszal.
Harry Potterhez kepest meg plane nem eleg erdekes a sztori.
Nem is beszelve arrol,hogy a karaktered beesik a ebbe a vilagba,es ennyi. -
Plata
félisten
-
shotika
őstag
Lesz még idén pár érdekesebb cím, de én is azt gondolom, hogy elég masszívan esélyes az év játéka díjra.
Eddig 9 órát raktam bele, most jutottam el oda, hogy megszereztem a seprűt és bejutottam a Szükség szobájába. Egyszerűen lenyűgöző a játék, nem hittem volna, hogy ennyire hangulatos lesz. Gyönyörűen néz ki és hihetetlenül aprólékosan van kidolgozva szinte minden részlet - nekem még a teljesítménnyel sem voltak különösebb problémáim. Alapjáraton közepesre rakta be a grafot, ezen variáltam párat highra, és belső terekben fixen tartja a 144 fps-t, míg külső tereken 120 körül mozog. Néha be-be esik ez alá, de nem számottevő és nem is igazán zavaró.
Mind a hangzások, a zenék és megjelenítés terén is abszolút profi munka, illetve a harcrendszere is jó lett (pedig talán ettől féltem a legjobban)
.
Valahogy így kell festenie egy modern open world gamenek, és úgy érzem ez az a szint, amit tripa A kategóriában nyújtania kell egy ilyen jellegű címnek. (és nem olyannak, mint a Far Cry 6...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest